Felhő alapú adattárolás ➡️ 10 érv az online számlázók mellett

Billingo hírek 2018.05.10. - 3 p. olvasás

A számlázó programok elterjedése után a felhő alapú szolgáltatások is egyre több vállalkozót hódítanak meg. Ez persze teljesen érthető, hiszen az online számlázóknak rengeteg olyan előnye van, amelyeket óriási hiba lenne nem kihasználni. Ebből gyűjtöttük össze a 10 legfontosabbat, nézd csak.

Felhő alapú online számlázó program

1. A felhőben tárolt számláid biztonságban lesznek

Mielőtt belemennénk a felhő alapú megoldások legnagyobb előnyeibe, érdemes eloszlatni egy igen gyakori félelmet. Tapasztalataink szerint ugyanis számos vállalkozó a mai napig veszélyesnek érzi céges adatait egy online tárhelyre feltölteni.

Pedig a cloud rendszerek a legtöbb esetben jóval biztonságosabb megoldást jelentenek a hagyományos PC-knél és laptopoknál. A Billingónál például kétlépcsős bejelentkezés, védett szerverek és folyamatos, titkosítással ellátott biztonsági mentések gondoskodnak számláid megbízható védelméről.

2. Bárhol és bármikor ránézhetsz online számlázódra

Jöjjön a felhő alapú adattárolás legnagyobb előnye, amely sokkal kényelmesebbé teszi majd vállalkozásod napi adminisztrációs feladatait. Egy online számlázóval ugyanis szó szerint bárhol és bármikor (na jó, azért internetkapcsolatra szükséged lesz) ránézhetsz a számláidra. Vagy éppen kiállíthatsz néhányat, így többé nem leszel az íróasztalodhoz kötve.

3. Bármilyen eszközről megnyithatod a számláidat tartalmazó felhőt

A legjobb az egészben pedig, hogy mindezt lényegében bármilyen operációs rendszerrel működő eszközről megteheted. A felhőben tárolt számlák eléréséhez ugyanis nem kell semmilyen programot telepítened, elég csupán online belépni a fiókodba.

Így még csak a céges telefont sem kell mindenhová magaddal hurcolnod. Hiszen akár az esti filmnézés közben is ránézhetsz a számláidra otthoni táblagépedről. De ugyanezt megteheted egy okostelefon segítségével egy üzleti ebéd előtt vagy éppen a taxiban ülve a dugó közepén.

4. A számlák tárolása kényelmesebb és átláthatóbb egy felhőben

A rugalmasság mellett a felhőben rendszererezett számlák másik nagy előnye a hatékony, átlátható tárolás, amivel természetesen rengeteg időt spórolhatsz meg. Hiszen a keresés is jóval könnyebb a digitális formában elraktározott adatok közt, mintha kartondobozok halmában kéne kutakodnod fél órán át egyetlen példány után.

5. A felhő alapú tárolás rugalmasabbá teszi a döntéshozatalt

Ráadásul a céged jövőjét érintő döntések meghozatalában is segítenek:

6. A felhőben rendszerezett számlákkal több kolléga is dolgozhat egyszerre

És akkor azt még nem is említettük, hogy a felhő alapon tárolt számlákhoz egyszerre több kollégád is hozzáfér, míg egy laptopon értelemszerűen csupán egy ember tudna dolgozni. Hogy a munkatársak számára milyen hozzáférést és jogosultságokat adsz, az pedig már csak rajtad múlik.

7. Felhőben mindent láthat a könyvelőd

A felhőben lévő számlákhoz akár könyvelődnek is adhatsz hozzáférést, természetesen szintén egyedi jogosultságok beállítása mellett. Így ő is bármikor kényelmesen előkeresheti a munkájához szükséges példányokat anélkül, hogy azokat rajtad keresné vagy egy adatexporttal továbbítanod kéne neki.

8. A számlák online tárolásával költséget is spórolhatsz

A számlák felhő alapú tárolásával nemcsak rengeteg időt és bosszúságot, hanem komoly költségeket is megtakaríthatsz. Hogy mennyivel olcsóbb egy online számlázót használni a hagyományos, papír alapú számlatömböknél arról itt írtunk korábban. De akár a pontos összeget is kiszámolhatod a Billingo honlapján található kalkulátor segítségével »

9. A rendszeres mentés megvéd az adatvesztéstől

A digitális világban természetesen előfordulhatnak rendszerhibák vagy egyéb váratlan meglepetések, mint például egy áramkimaradás. Éppen ezért tökéletes választás egy felhő alapú számlázó, amely rendszeres biztonsági mentéseket készít az egyes folyamatok közben, így az adataidat bármikor könnyedén visszaállíthatod anélkül, hogy bármi fontos elveszne.

10. A felhőben tárolt számlákkal a környezetet is kíméled

Számodra is fontos a természeti környezet védelme és a tudatos, felelős vállalkozói magatartás? Akkor biztosan értékelni fogod, hogy a hagyományos, papír alapú számlák felhő alapú megoldásokra cserélésével a környezetért is sokat tehetsz.

A felhő alapú Billingóval most egy hónapig teljesen ingyen próbálhatod ki a villámgyors és szuperkényelmes számlázás élményét. Regisztrálj egy fiókot most »

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

Back to Top