Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 5 érv, amiért Neked is megéri …
Tippek - 2018.08.09. - 3 p. olvasás

5 érv, amiért Neked is megéri online számlázóra váltani

Miért ülnél egész nap az irodában? Vagy hurcolnál folyamatosan kézi számlatömböket magaddal, mikor online számlázódat akár a telefonodról is elérheted a nap bármely pontján? Így akármerre is jársz a számlázó programok összes előnyét kiélvezheted. Ezért össze is gyűjtöttünk 5 olyan érvet, ami után nem is érted majd, eddig, hogy bírtad ki egy felhő alapú számlázó nélkül.

5 érv, amiért Neked is megéri online számlázóra váltani

1. Bárhol, bármikor és bármilyen eszközről élvezheted az online számlázás előnyeit

A felhő alapú számlázók legnagyobb előnye kétségkívül az, hogy nem kell őket telepíteni. Így teljesen mindegy, hogy milyen operációs rendszert használsz a céges és privát telefonodon, az otthoni és az irodai gépen. Bármilyen eszközről beléphetsz fiókodba, mindezt teljes biztonságban.

Vagyis az összes olyan kényelmi funkciót, amelyek rugalmasabbá és hatékonyabbá teszik vállalkozásod számlázását. Szó szerint bárhol és bármikor eléred, ahol van internet kapcsolatod. Igen, még a hétvégi grillparti vagy a hétfő esti nagybevásárlás közben is. Hiszen többé nem kell az irodában ülnöd és késő estig túlórázni csak azért, hogy néhány számlát kiállíts.

2. Egy felhő alapú számlázóval rengeteg időt takaríthatsz meg

Egy online számlázóval nemcsak rugalmasabbá teheted a napi beosztásodat, hanem rengeteg időt is megspórolhatsz a számlák kiállításán, küldésén és tárolásán egyaránt. A Billingónál például a rendszer az Opten-, a partner- és a termékadatbázis segítségével néhány kattintás után másodpercek alatt kitölti helyetted és elkészíti a számlát.

Amit elektronikus számlaként mentve akár e-mailben is továbbíthatsz vásárlóidnak még több időt nyerve. Ezen kívül a számlák tárolásán sem kell aggódnod. A rendszer ugyanis korlátlan ideig, a törvényi előírásoknak megfelelően megőrzi őket, így búcsút inthetsz a dobozokban porosodó papírhalmok közti kutakodásnak. És akkor azt még nem is említettük, hogy a fizetési értesítők és felszólítások küldését is automatizálhatod.

3. Elegáns és profi megoldásokkal nyűgözheted le ügyfeleidet

Az online számlázók előnyeit nemcsak cégen belül használhatod ki. Amellett ugyanis, hogy kényelmesebbé és hatékonyabbá teheted a hétköznapi adminisztrációt, ügyfeleid számára is megmutathatod vállalkozásod profizmusát.

Méghozzá a látványos és igényes számlasablonokkal, amelyek igen elegáns, mégis egyszerű megoldást jelentenek. Különösen, ha szeretnéd érzékeltetni üzleti partnereiddel és vásárlóiddal, hogy fontosak számodra. Ráadásul ebből látják majd, hogy Te bizony minden apró részletre odafigyelsz, így mindig a maximumot kapják.

4. Könnyen beletanulhatsz a villámgyors számlázók szuperkényelmes működésébe

Tapasztalataink szerint annak ellenére, hogy sok vállalkozó (fel)ismeri az online számlázókban rejlő lehetőségeket, mégsem mer váltani. Vagy legalábbis igen nehezen szánja el magát. Ennek oka elsősorban a bonyolult rendszertől és az ismeretlen informatikai megoldásoktól való félelem.

Pedig ettől igazán nem kell tartanod, hiszen ma már jó néhány olyan számlázót találni, amelynek használatába akár fél óra alatt beletanulhatsz. A Billingónál például a felhasználóbarát kialakítás mellett rengeteg tooltip mutatja meg, miként használhatod az egyes funkciókat.

De ezeket a tesztüzemmódban akár anélkül is kipróbálhatod, hogy éles számlákat állítanál ki. Arról nem is beszélve, hogy a felhasználói kézikönyvben minden lényeges információt és segítséget megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

5. Egy online számlázóval könnyedén letudhatod a NAV adatszolgáltatást

Ha számlázásról beszélünk, akkor 2018 júliusa óta nem mehetünk el szó nélkül az online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség mellett. Ennek teljesítése ugyanis a hagyományos kézi számlatömbök esetén rengeteg plusz adminisztrációs terhet rak a vállalkozók nyakába. A macerás kézi adatfeltöltögetésnek hála.

Egy online számlázóval, mint például a Billingóval azonban a NAV-bekötést is könnyedén letudhatod. Hiszen a rendszer automatikusan, emberi beavatkozás nélkül elküldi helyetted az összes érintett számlát a NAV-nak.

Tedd hatékonyabbá vállalkozásod számlázását a Billingo online számlázóval, regisztrálj egy hónapos ingyenes próbafiókot most »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés