Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 5 érv az automatizált számlázá…
Tippek - 2015.07.09. - 2 p. olvasás

5 érv az automatizált számlázás mellett

3-ból 2 vállalkozó vágyálma, hogy a saját ötleteire és elképzeléseire alapozva felépítse fel a saját kis birodalmát. Egy terméket vagy szolgáltatást, amelyet szeretnek az emberek. Amelyért tízezrek, százezrek, milliók rajonganak, amely hasznos, szép és hatékony, az emberek pedig szívesen használják.

5 érv az automatizált számlázás mellett

Megálmodnak egy rendszert, amely gyönyörűen fejlődik, egyre csak nő, egyre több bevételt teremt... és ezzel együtt egyre több munkát is. A vállalkozó ugyanis az az ember, aki a életének egy részében annyit dolgozik, amennyit senki sem akar, hogy aztán úgy élhessen, ahogy mindenki szeretne.

Az okos vállalkozó azonban korán felismeri, hogy a mindennapokban bizony vannak olyan részfeladatok, amelyek automatizálhatók. Ezzel máris óriási követ gördített el a siker útjából.

Az egyik legegyszerűbben automatizálható részfeladat a számlázás. A menő vállalkozó ugyanis sok és/vagy nagyértékű számlákat állít ki. Ami bizony babramunka a javából. Ha azonban a meglévő, megrendeléskezelő rendszerét összeköti a számlázóval, huss a feladatnak búcsút inthet. Többé nem lesz dolga vele. De van még több érvem is az számlázás automatizálása mellett.

Billingo érvek az automatizálás mellett

5 érv az automatizált számlázás mellett

1. Pénztárcabarát Az automatizált számlázás első és legfontosabb előnye, hogy nagyon olcsó. Nincs nyomtatási és postaköltség, és a kiküldése sem kerül semmibe. Ezáltal számlánként akár 2-300 Ft-ot is megspórolhatsz.

2. Villámgyors és hatékony Az automatizált számlák elkészítéséhez és kiküldéséhez nincs szükség emberi közreműködésre. A rendszer automatikusan átveszi az adatokat, a megrendelést követően elkészíti a számlát és ki is küldi helyetted. Ezek közvetlenül a partner e-mail címére érkeznek, ezért nem fogod hallani soha többet, a "nem kaptuk meg a számlát" kifogást. Pillanatok alatt célba ér. Sőt a rendszeren keresztül akár bármikor azt is ellenőrizni tudod, hogy a számlát megnyitották vagy letöltötték-e.

3. Környezetbarát Mivel a digitális számlákat nem kell nyomtatni, ezért a megoldás rendkívül környezetbarát. Rengeteg papírt spórolhatsz meg a használatával.

4. Időtakarékos A legnagyobb örömet automatizált számlázásra váltáskor a postai sorban állástól való gyors búcsú jelentette. Többet nem kell sorszámot húzni. Végighallgatni az előttünk álló fél életét. Az ablakhoz érve rádöbbenni, hogy a pénztárcánk bizony az irodában maradt. És a postás kisasszonyok rosszalló tekintete sem szegeződik ránk, ha zárás előtt 5 perccel érek oda. Micsoda könnyebbség

5. Gyorsabban kifizetik Az automatizált számlák a megrendelést követően azonnal elkészülnek. A partner perceken belül meg is kapja őket, a tapasztalatok alapján pedig a kifizetés is lényegesen gyorsabban megtörténik. És ki nem szereti a gyorsan fizető vevőket?

Ezek az érvek téged is meggyőztek? Ne várj tovább, regisztrálj egy Billingo fiókot és automatizáld a számlázásodat!

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés