Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 5 érv az automatizált számlázá…
Tippek - 2015.07.09. - 2 p. olvasás

5 érv az automatizált számlázás mellett

3-ból 2 vállalkozó vágyálma, hogy a saját ötleteire és elképzeléseire alapozva felépítse fel a saját kis birodalmát. Egy terméket vagy szolgáltatást, amelyet szeretnek az emberek. Amelyért tízezrek, százezrek, milliók rajonganak, amely hasznos, szép és hatékony, az emberek pedig szívesen használják.

5 érv az automatizált számlázás mellett

Megálmodnak egy rendszert, amely gyönyörűen fejlődik, egyre csak nő, egyre több bevételt teremt... és ezzel együtt egyre több munkát is. A vállalkozó ugyanis az az ember, aki a életének egy részében annyit dolgozik, amennyit senki sem akar, hogy aztán úgy élhessen, ahogy mindenki szeretne.

Az okos vállalkozó azonban korán felismeri, hogy a mindennapokban bizony vannak olyan részfeladatok, amelyek automatizálhatók. Ezzel máris óriási követ gördített el a siker útjából.

Az egyik legegyszerűbben automatizálható részfeladat a számlázás. A menő vállalkozó ugyanis sok és/vagy nagyértékű számlákat állít ki. Ami bizony babramunka a javából. Ha azonban a meglévő, megrendeléskezelő rendszerét összeköti a számlázóval, huss a feladatnak búcsút inthet. Többé nem lesz dolga vele. De van még több érvem is az számlázás automatizálása mellett.

Billingo érvek az automatizálás mellett

5 érv az automatizált számlázás mellett

1. Pénztárcabarát Az automatizált számlázás első és legfontosabb előnye, hogy nagyon olcsó. Nincs nyomtatási és postaköltség, és a kiküldése sem kerül semmibe. Ezáltal számlánként akár 2-300 Ft-ot is megspórolhatsz.

2. Villámgyors és hatékony Az automatizált számlák elkészítéséhez és kiküldéséhez nincs szükség emberi közreműködésre. A rendszer automatikusan átveszi az adatokat, a megrendelést követően elkészíti a számlát és ki is küldi helyetted. Ezek közvetlenül a partner e-mail címére érkeznek, ezért nem fogod hallani soha többet, a "nem kaptuk meg a számlát" kifogást. Pillanatok alatt célba ér. Sőt a rendszeren keresztül akár bármikor azt is ellenőrizni tudod, hogy a számlát megnyitották vagy letöltötték-e.

3. Környezetbarát Mivel a digitális számlákat nem kell nyomtatni, ezért a megoldás rendkívül környezetbarát. Rengeteg papírt spórolhatsz meg a használatával.

4. Időtakarékos A legnagyobb örömet automatizált számlázásra váltáskor a postai sorban állástól való gyors búcsú jelentette. Többet nem kell sorszámot húzni. Végighallgatni az előttünk álló fél életét. Az ablakhoz érve rádöbbenni, hogy a pénztárcánk bizony az irodában maradt. És a postás kisasszonyok rosszalló tekintete sem szegeződik ránk, ha zárás előtt 5 perccel érek oda. Micsoda könnyebbség

5. Gyorsabban kifizetik Az automatizált számlák a megrendelést követően azonnal elkészülnek. A partner perceken belül meg is kapja őket, a tapasztalatok alapján pedig a kifizetés is lényegesen gyorsabban megtörténik. És ki nem szereti a gyorsan fizető vevőket?

Ezek az érvek téged is meggyőztek? Ne várj tovább, regisztrálj egy Billingo fiókot és automatizáld a számlázásodat!

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram