Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 5 érv az automatizált számlázá…
Tippek - 2015.07.09. - 2 p. olvasás

5 érv az automatizált számlázás mellett

3-ból 2 vállalkozó vágyálma, hogy a saját ötleteire és elképzeléseire alapozva felépítse fel a saját kis birodalmát. Egy terméket vagy szolgáltatást, amelyet szeretnek az emberek. Amelyért tízezrek, százezrek, milliók rajonganak, amely hasznos, szép és hatékony, az emberek pedig szívesen használják.

5 érv az automatizált számlázás mellett

Megálmodnak egy rendszert, amely gyönyörűen fejlődik, egyre csak nő, egyre több bevételt teremt... és ezzel együtt egyre több munkát is. A vállalkozó ugyanis az az ember, aki a életének egy részében annyit dolgozik, amennyit senki sem akar, hogy aztán úgy élhessen, ahogy mindenki szeretne.

Az okos vállalkozó azonban korán felismeri, hogy a mindennapokban bizony vannak olyan részfeladatok, amelyek automatizálhatók. Ezzel máris óriási követ gördített el a siker útjából.

Az egyik legegyszerűbben automatizálható részfeladat a számlázás. A menő vállalkozó ugyanis sok és/vagy nagyértékű számlákat állít ki. Ami bizony babramunka a javából. Ha azonban a meglévő, megrendeléskezelő rendszerét összeköti a számlázóval, huss a feladatnak búcsút inthet. Többé nem lesz dolga vele. De van még több érvem is az számlázás automatizálása mellett.

Billingo érvek az automatizálás mellett

5 érv az automatizált számlázás mellett

1. Pénztárcabarát Az automatizált számlázás első és legfontosabb előnye, hogy nagyon olcsó. Nincs nyomtatási és postaköltség, és a kiküldése sem kerül semmibe. Ezáltal számlánként akár 2-300 Ft-ot is megspórolhatsz.

2. Villámgyors és hatékony Az automatizált számlák elkészítéséhez és kiküldéséhez nincs szükség emberi közreműködésre. A rendszer automatikusan átveszi az adatokat, a megrendelést követően elkészíti a számlát és ki is küldi helyetted. Ezek közvetlenül a partner e-mail címére érkeznek, ezért nem fogod hallani soha többet, a "nem kaptuk meg a számlát" kifogást. Pillanatok alatt célba ér. Sőt a rendszeren keresztül akár bármikor azt is ellenőrizni tudod, hogy a számlát megnyitották vagy letöltötték-e.

3. Környezetbarát Mivel a digitális számlákat nem kell nyomtatni, ezért a megoldás rendkívül környezetbarát. Rengeteg papírt spórolhatsz meg a használatával.

4. Időtakarékos A legnagyobb örömet automatizált számlázásra váltáskor a postai sorban állástól való gyors búcsú jelentette. Többet nem kell sorszámot húzni. Végighallgatni az előttünk álló fél életét. Az ablakhoz érve rádöbbenni, hogy a pénztárcánk bizony az irodában maradt. És a postás kisasszonyok rosszalló tekintete sem szegeződik ránk, ha zárás előtt 5 perccel érek oda. Micsoda könnyebbség

5. Gyorsabban kifizetik Az automatizált számlák a megrendelést követően azonnal elkészülnek. A partner perceken belül meg is kapja őket, a tapasztalatok alapján pedig a kifizetés is lényegesen gyorsabban megtörténik. És ki nem szereti a gyorsan fizető vevőket?

Ezek az érvek téged is meggyőztek? Ne várj tovább, regisztrálj egy Billingo fiókot és automatizáld a számlázásodat!

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top