Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / BREAKING NEWS - Kiemelt együtt…
Velünk történt - 2019.10.29. - 2 p. olvasás

BREAKING NEWS - Kiemelt együttműködés a Billingo és a K&H Bank között

Kiemelt megállapodás született a K&H Bank és a Billingo online számlázó között. Miért pont a K&H Bank? Miről szól az együttműködés? Miért olyan nagyszerű hír ez, és kik járnak majd jól vele? Olvass tovább, mindjárt kiderül!

K&H Billingo együttműködés

Miért pont a K&H Bank?

A kályhától indítunk. Tavasszal indult és nagy sikerrel futott az RTL Klub-on a Cápák között című show műsor, amelynek pénzügyi mentora a K&H Bank volt. A műsor ideje alatt – illetve azóta is – a Bank saját uzletetide.hu weboldalán szakértői cikkekkel, kérdezési lehetőséggel és kiemelt kedvezményekkel támogatják az induló és fejlődő vállalkozásokat.

12 hónap ingyenes Billingo Premium előfizetés a K&H Bank ügyfeleinek

A gyümölcsöző együttműködés most új szintre lépett. A kedvezmény kiterjesztésének köszönhetően mostantól a K&H Bank minden vállalkozó számlával rendelkező ügyfele 1 éves ingyenes Billingo Premium előfizetésre jogosult. Így a kedvezményt most az újonnan alapított és a régi motoros vállalkozások egyaránt 1 évig élvezhetik. Ez óriási lehetőség számukra!

Csupán 2 feltételnek kell megfelelni

=> A kedvezmény minden új K&H vállalkozói számlát nyitó, illetve meglévő vállalkozói számlával rendelkező ügyfélnek jár. => A kedvezmény csak újonnan regisztrált Billingo fiókhoz érvényesíthető, meglévő előfizetés hosszabbítására nem használható fel.

A K&H Bank ügyfele vagy, de van már számlázód? Nem gond, bármikor válthatsz!

Gyakori félreértés a számlázó programokkal kapcsolatban, hogy számlázó programot “egyáltan nem”, “csak egy megjelölt időpontban” vagy “csak évfordulókor” lehet váltani.

Ez egyáltalán nincs így.

Számlázó programot bármikor lehet váltani, sőt, akár több számlázó program is használható egyidejűleg egymás mellett, pl. a különböző üzletágakhoz. (A Billingóban ehhez egyébként a több számlatömb létrehozási lehetőség is adott, egyedi logóval, egyedi számlaképpel, egyedi megjegyzéssel)

Ha más számlázót is szeretnél használni a Billingo mellett, arra kell figyelned, hogy mindegyik szoftvert, amivel számlázol, az első számla kiállítását követően max. 30 napon belül be kell jelenteni az adóhatóság részére.

Illetve ajánlott eltérő előtagokat is használni a különböző szoftverekben, így a kiállított számlák biztosan különbözőek és egyediek lesznek.

Kézi számlatömbösök, eljött a Ti időtök!

Óriási lehetőség ez most a kézi számlatömböt használó vállalkozások számára is, hiszen most nemcsak egyszerűbb, gyorsabb és élvezetesebb lesz a számlázás, de ráadásul ez tökéletes lehetőség, hogy 1 teljes évig ingyen használjátok a Billingo minden funkcióját tartalmazó Premium verziót!

Tudj meg többet a kedvezményről ITT »»

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top