Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Elindult a visszaszámlálás, eg…
Velünk történt - 2018.11.16. - 2 p. olvasás

Elindult a visszaszámlálás, együtt hatékonyabb jövőt építünk!

Komoly célokat tűztél ki a 2019-es esztendőre, de korábban is előfordult már, hogy nem maradt időd minden tervedet megvalósítani? Ezen ne múljon, a Billingónál egész évben azon ötleteltünk, hogyan nyerhetnénk Neked minden eddiginél több időt. A nagy terv elkészült, a visszaszámlálás elindult, az ár azonban november 23-ig még a régi marad! Hamarosan fénysebességre kapcsolunk. Velünk tartasz?

Elindult a visszaszámláló - Billingo online számlázó program

Készítsd elő időben a 2019-es terveket

Vészesen közeleg az év vége! Már előre látod, hogy az ünnepek előtti hajtásban nem nagyon lesz egy szabad perced sem? Ezért szeretnéd minél előbb megtervezni és beütemezni a 2019-es esztendőre kitűzött céljaidat?

Akkor kezdj a legfontosabb kérdéssel, vagyis azzal, miként teheted minden eddiginél hatékonyabbá vállalkozásod működését. Merthogy rengeteg extra időre lesz szükséged, hogy megvalósíthasd nagy terveidet és régóta kitűzött céljaidat.

Spórolj meg minden eddiginél több időt 2019-ben

Az időhiányon azonban nem múlhat! A Billingo Premiummal minden eddiginél hatékonyabbá teheted a monoton és körülményes számlázást, hiszen:

 • a felhő alapú rendszernek köszönhetően bárhol, bármikor számlázhatsz,
 • másodpercek alatt, néhány kattintással állíthatsz ki számlákat,
 • automatizálhatod a fizetési értesítők, az ismétlődő számlák és az e-számlák küldését,
 • webáruházad működését is teljesen automatizálhatod,
 • az e-számlák mellé 500 ingyenes időbélyeget kapsz havonta,
 • áttekinthető grafikonon követheted nyomon pénzügyeidet,
 • látványos, ízléses számladizájnokkal nyűgözheted le ügyfeleidet,
 • egy villámgyors beállítás után a rendszer letudja helyetted a NAV-bekötéssel járó adatszolgáltatást is.

Komoly változások jönnek! Készen állsz?

Ugye, mennyivel kényelmesebb és gyorsabb így a számlázás? És akkor azt még bele sem számoltad, hogy 2019-ben fénysebességre kapcsolunk és brutál jó ötletekkel, tervekkel jövünk, hogy még több időt spórolhass meg a számlázáson. Mi is nagyon jól tudjuk, milyen érzés, amikor:

 • tele vagy nagy tervekkel, de soha nem marad időd belevágni,
 • az unalmas, időrabló kötelezettségek állandóan közbeszólnak,
 • este már annak is örülsz, hogy egyáltalán a napi feladatokat letudtad.

Éppen ezért egész évben ötleteltünk, terveztünk, fejlesztettünk, most pedig jelentjük: a visszaszámlálás elindult.

Nemcsak időt, költséget is spórolhatsz a Billingóval

Kezdd meg a felkészülést a 2019-es esztendőre, hiszen a határidők vészesen közelednek. Tegyél meg már most mindent azért, hogy a lehető legtöbb időd maradjon az igazán izgalmas és érdekes feladatokra.

*Már csak 2018. november 23. éjfélig fizethetsz elő az eredeti, 2014-es áron, vagyis nettó 7 800 forintért a teljes éves Billingo Premiumra!

Itt a tökéletes alkalom beregisztrálni vagy csak szimplán hosszabbítani. Nyugalomban, kényelmesen, néhány perc alatt letudhatod anélkül, hogy az utolsó pillanatokban kéne kapkodnod vagy év végén azon őrlődnöd, hogy elfelejtettél-e valamit.

Fizess elő a teljes éves Billingo Premiumra olcsóbban most »

*2018. november 24.-től nettó 12 000 forintért tudsz előfizetni majd a teljes éves Billingo Premiumra.

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés