Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Elindult a visszaszámlálás, eg…
Velünk történt - 2018.11.16. - 2 p. olvasás

Elindult a visszaszámlálás, együtt hatékonyabb jövőt építünk!

Komoly célokat tűztél ki a 2019-es esztendőre, de korábban is előfordult már, hogy nem maradt időd minden tervedet megvalósítani? Ezen ne múljon, a Billingónál egész évben azon ötleteltünk, hogyan nyerhetnénk Neked minden eddiginél több időt. A nagy terv elkészült, a visszaszámlálás elindult, az ár azonban november 23-ig még a régi marad! Hamarosan fénysebességre kapcsolunk. Velünk tartasz?

Elindult a visszaszámláló - Billingo online számlázó program

Készítsd elő időben a 2019-es terveket

Vészesen közeleg az év vége! Már előre látod, hogy az ünnepek előtti hajtásban nem nagyon lesz egy szabad perced sem? Ezért szeretnéd minél előbb megtervezni és beütemezni a 2019-es esztendőre kitűzött céljaidat?

Akkor kezdj a legfontosabb kérdéssel, vagyis azzal, miként teheted minden eddiginél hatékonyabbá vállalkozásod működését. Merthogy rengeteg extra időre lesz szükséged, hogy megvalósíthasd nagy terveidet és régóta kitűzött céljaidat.

Spórolj meg minden eddiginél több időt 2019-ben

Az időhiányon azonban nem múlhat! A Billingo Premiummal minden eddiginél hatékonyabbá teheted a monoton és körülményes számlázást, hiszen:

 • a felhő alapú rendszernek köszönhetően bárhol, bármikor számlázhatsz,
 • másodpercek alatt, néhány kattintással állíthatsz ki számlákat,
 • automatizálhatod a fizetési értesítők, az ismétlődő számlák és az e-számlák küldését,
 • webáruházad működését is teljesen automatizálhatod,
 • az e-számlák mellé 500 ingyenes időbélyeget kapsz havonta,
 • áttekinthető grafikonon követheted nyomon pénzügyeidet,
 • látványos, ízléses számladizájnokkal nyűgözheted le ügyfeleidet,
 • egy villámgyors beállítás után a rendszer letudja helyetted a NAV-bekötéssel járó adatszolgáltatást is.

Komoly változások jönnek! Készen állsz?

Ugye, mennyivel kényelmesebb és gyorsabb így a számlázás? És akkor azt még bele sem számoltad, hogy 2019-ben fénysebességre kapcsolunk és brutál jó ötletekkel, tervekkel jövünk, hogy még több időt spórolhass meg a számlázáson. Mi is nagyon jól tudjuk, milyen érzés, amikor:

 • tele vagy nagy tervekkel, de soha nem marad időd belevágni,
 • az unalmas, időrabló kötelezettségek állandóan közbeszólnak,
 • este már annak is örülsz, hogy egyáltalán a napi feladatokat letudtad.

Éppen ezért egész évben ötleteltünk, terveztünk, fejlesztettünk, most pedig jelentjük: a visszaszámlálás elindult.

Nemcsak időt, költséget is spórolhatsz a Billingóval

Kezdd meg a felkészülést a 2019-es esztendőre, hiszen a határidők vészesen közelednek. Tegyél meg már most mindent azért, hogy a lehető legtöbb időd maradjon az igazán izgalmas és érdekes feladatokra.

*Már csak 2018. november 23. éjfélig fizethetsz elő az eredeti, 2014-es áron, vagyis nettó 7 800 forintért a teljes éves Billingo Premiumra!

Itt a tökéletes alkalom beregisztrálni vagy csak szimplán hosszabbítani. Nyugalomban, kényelmesen, néhány perc alatt letudhatod anélkül, hogy az utolsó pillanatokban kéne kapkodnod vagy év végén azon őrlődnöd, hogy elfelejtettél-e valamit.

Fizess elő a teljes éves Billingo Premiumra olcsóbban most »

*2018. november 24.-től nettó 12 000 forintért tudsz előfizetni majd a teljes éves Billingo Premiumra.

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram