Így építs átlátható pénzügyi rendszert a cégedben

Vállalkozásfejlesztés 2019.08.21. - 2 p. olvasás

Ugye Veled is sokszor előfordult már, hogy hatalmas elánnal belevetetted volna magadat a munkába, de a papírmunka okozta káosz áthúzta terveidet? Hidd el ismerős, éppen ezért mi már mindenhol digitális megoldásokra cseréltük a papírt, ahol csak tudtuk. Az első és legfontosabb lépés az átlátható, hatékony és kényelmes rendszerek felé vezető úton a kézi számlatömbök elengedése. Most megmutatjuk mit nyerhetsz néhány kattintással ahelyett, hogy órákon át turkálnál a fiókokban és a szekrényekben egy-egy bizonylat után kutatva.

online számlázás

Minden adat karnyú... néhány kattintásnyira

Pedig már az mekkora segítség lenne, ha minden szükséges papírt egy karnyújtással magad elé ránthatnál az irattartó dzsungeléből. De még ennél sokkal jobbat is tudunk! A Billingo ugyanis akár több ezer számlát is átlátható rendbe vág. A kényelmesen böngészhető listában könnyedén ellenőrizheted, hogy az egyes bizonylatok:

  • típusát (díjbekérő, e-számla, stb.),
  • státuszát (fizetett, teljesítésre vár, késedelmes, stb.),
  • kiállítóját és vevőjét,
  • kiállítási és lejárati dátumát,
  • végösszegét,
  • fizetési módját
  • és NAV adatszolgáltatás állapotát.

Villámgyors és kényelmes keresés a számlák tengerében

Mivel a Billingo korlátlan ideig tárolja összes számládat, így egy több évvel korábban kiállított bizonylatot is másodpercek alatt előkeríthetsz. A dátum alapú szűrővel ugyanis akár néhány napos vagy több hetes, hónapos intervallumra is könnyedén kereshetsz.

De a lista tetején azt is beállíthatod, hogy milyen típusú bizonylatok szerepeljenek a listádban (pl. csak a stornó számlák vagy csak a díjbekérők). Így még gyorsabban ráakadsz a keresett példányra.

A Billingóval másodpercek alatt mindent megtudhatsz a számláidról

Persze előfordulhat, hogy néhány extra infóra is szükséged lehet az adott példánnyal kapcsolatban. Ezért a Billingós számlákat jó néhány kiegészítő funkcióval turbóztuk fel. Sokkal könnyebbé és átláthatóbbá teszi majd a munkádat, hogy:

  • nyomon követheted a Billingo rendszerén keresztül kiküldött számlákat, így ellenőrizheted, hogy mikor kapta meg és olvasta el a levelet a címzett. De azt is látod majd, hogy mikor nyitotta meg a számlát.
  • hozzárendelheted a számlákhoz a banki tranzakciós azonosítót,
  • megjegyzés mezőt adhatsz hozzá a számlákhoz, ahol számodra és az ügyfél számára is fontos emlékeztetőket tüntethetsz fel. A titkos megjegyzés mezővel pedig olyan tudnivalókat fűzhetsz a számlákhoz, amelyek a vásárló példányán meg sem jelennek, azokat csak Te látod.
  • felcímkézheted a számlákat, hogy a jövőben könnyedén csoportosíthasd az egyes bizonylatokat például termékkategória alapján.

Azért sokkal egyszerűbb így tárolni és rendszerezni a számlákat, mint állandóan papírokat pakolni az egyik fiókból a másikba, nem igaz?

Kezdj Billingózni és fedezd fel a szuper kényelmes és villámgyors e-számlázás élményét egy hónapig ingyen, kötelezettségek nélkül! Regisztrálj a Billingóra most »

Hasonló cikkek a kategóriában

b2w konferencia

Gyere kedvezménnyel az év legnagyobb B2W rendezvényére!

Vállalkozásfejlesztés 2023.10.11. - 3 p. olvasás

Ha a vásárlói közösségnek lenne neme, nő lenne - ez az egyik szlogenje a B2W fesztiválnak, amelyet idén ötödik alkalommal rendeznek meg. Hidd el, te is olyan vá...

Átalányadózónak könyvelő

Átalányadózol? Tiszteld meg a vállalkozásod egy könyvelővel!

Vállalkozásfejlesztés 2023.09.13. - 6 p. olvasás

A könyvelő letisztázza egy vállalkozás adminisztrációját, pénzt takarít meg a cégeknek, összességében segíti a helyes stratégia kialakítását. Nincs ez másként á...

Üzleti terv minta

Üzleti terv minta - Beavatunk az üzleti terv írás rejtelmeibe!

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.25. - 13 p. olvasás

Milliókkal többet hozhat a konyhára, ha van egy jó üzleti terved. Több pályázati pénz befolyásával, magasabb befektetői bizalom járhat, ha a céged fundamentuma ...

banki spórolás

Így spórol neked időt a bankod - és a Billingo

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.23. - 7 p. olvasás

Az idő egy vállalkozónak a legnagyobb kincse. Így aztán amennyi időt csak lehet, érdemes megspórolni a pénzügyekben is. De hogyan lehet ezt aprópénzre váltani, ...

bankautomatizálás

Így automatizáld a bankolásod

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.17. - 8 p. olvasás

Egy vállalkozónak mi sem lehet kérdés annál jobban, hogy hogyan tudja hatékonyabbá tenni a vállalkozását. Hatékonyság, azaz kevesebb költség, több bevétel. Ezek...

nyári üzleti tervezés

5 tipp a hatékony üzleti tervezéshez

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.16. - 5 p. olvasás

Még tart a nyár, fordítsd vállalkozásod előnyére a lendületet, hogy egész évben pezsgő legyen a céges légkör és a gazdasági helyzeted. Értékelj, tervezz, strukt...

Back to Top