Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Így építs átlátható pénzügyi r…
Tippek - 2019.08.21. - 2 p. olvasás

Így építs átlátható pénzügyi rendszert a cégedben

Sárospataki Albert
Sárospataki Albert Billingo, startup

Ugye Veled is sokszor előfordult már, hogy hatalmas elánnal belevetetted volna magadat a munkába, de a papírmunka okozta káosz áthúzta terveidet? Hidd el ismerős, éppen ezért mi már mindenhol digitális megoldásokra cseréltük a papírt, ahol csak tudtuk. Az első és legfontosabb lépés az átlátható, hatékony és kényelmes rendszerek felé vezető úton a kézi számlatömbök elengedése. Most megmutatjuk mit nyerhetsz néhány kattintással ahelyett, hogy órákon át turkálnál a fiókokban és a szekrényekben egy-egy bizonylat után kutatva.

online számlázás

Minden adat karnyú... néhány kattintásnyira

Pedig már az mekkora segítség lenne, ha minden szükséges papírt egy karnyújtással magad elé ránthatnál az irattartó dzsungeléből. De még ennél sokkal jobbat is tudunk! A Billingo ugyanis akár több ezer számlát is átlátható rendbe vág. A kényelmesen böngészhető listában könnyedén ellenőrizheted, hogy az egyes bizonylatok:

 • típusát (díjbekérő, e-számla, stb.),
 • státuszát (fizetett, teljesítésre vár, késedelmes, stb.),
 • kiállítóját és vevőjét,
 • kiállítási és lejárati dátumát,
 • végösszegét,
 • fizetési módját
 • és NAV adatszolgáltatás állapotát.

Villámgyors és kényelmes keresés a számlák tengerében

Mivel a Billingo korlátlan ideig tárolja összes számládat, így egy több évvel korábban kiállított bizonylatot is másodpercek alatt előkeríthetsz. A dátum alapú szűrővel ugyanis akár néhány napos vagy több hetes, hónapos intervallumra is könnyedén kereshetsz.

De a lista tetején azt is beállíthatod, hogy milyen típusú bizonylatok szerepeljenek a listádban (pl. csak a stornó számlák vagy csak a díjbekérők). Így még gyorsabban ráakadsz a keresett példányra.

A Billingóval másodpercek alatt mindent megtudhatsz a számláidról

Persze előfordulhat, hogy néhány extra infóra is szükséged lehet az adott példánnyal kapcsolatban. Ezért a Billingós számlákat jó néhány kiegészítő funkcióval turbóztuk fel. Sokkal könnyebbé és átláthatóbbá teszi majd a munkádat, hogy:

 • nyomon követheted a Billingo rendszerén keresztül kiküldött számlákat, így ellenőrizheted, hogy mikor kapta meg és olvasta el a levelet a címzett. De azt is látod majd, hogy mikor nyitotta meg a számlát.
 • hozzárendelheted a számlákhoz a banki tranzakciós azonosítót,
 • megjegyzés mezőt adhatsz hozzá a számlákhoz, ahol számodra és az ügyfél számára is fontos emlékeztetőket tüntethetsz fel. A titkos megjegyzés mezővel pedig olyan tudnivalókat fűzhetsz a számlákhoz, amelyek a vásárló példányán meg sem jelennek, azokat csak Te látod.
 • felcímkézheted a számlákat, hogy a jövőben könnyedén csoportosíthasd az egyes bizonylatokat például termékkategória alapján.

Azért sokkal egyszerűbb így tárolni és rendszerezni a számlákat, mint állandóan papírokat pakolni az egyik fiókból a másikba, nem igaz?

Kezdj Billingózni és fedezd fel a szuper kényelmes és villámgyors e-számlázás élményét egy hónapig ingyen, kötelezettségek nélkül! Regisztrálj a Billingóra most »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top