Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / KATA / Közel 1,3 millió Ft és 1226 l …
KATA - 2016.08.12. - 1 p. olvasás

Közel 1,3 millió Ft és 1226 l vízmegtakarítás 1 hét alatt a Billingóval

Bár a legtöbben a kedvezőbb ár és a gyorsabb, egyszerűbb számlázás miatt váltanak az e-számlákra, nem szabad elfeledkeznünk a környezetvédelemi jelentőségéről sem. Ehhez készítettünk egy látványos és beszédes infografikát, amely tökéletesen reprezentálja, mennyit tehetünk az élhetőbb környezetért és a Föld védelméért mindössze annyival, hogy a Billingo e-számláit használjuk.

Közel 1,3 millió Ft és 1226 l vízmegtakarítás 1 hét alatt a Billingóval

Az elmúlt egy hétben felhasználóink több mint 7600 számlát állítottak ki a Billingo rendszerében, ennek 2,2%-a volt piszkozat, 1,83%-a díjbekérő, 53,76%-a hagyományos és 42,22%-a e-számla.

Amennyiben a számlázók az összes számlát hagyományosan, papírra nyomtatták volna, ahhoz összesen 2790 liter vízre lett volna szükség. Óriási mennyiség, igaz? Az e-számlázók azonban 1224 litert ebből megspóroltak*. Köszönjük nekik.

Természetesen az e-számlát használók jelentős mennyiségű káros gáztól is megkímélték a környezetet. 1 tonna A4-es papírlap létrehozásakor ugyanis több mint 2,5 tonna üvegházhatású gáz kerül a levegőbe, ami több, mint 6 hónapnyi kipufogógáz kibocsájtásának felel meg. Ez ennél a közel 8000 számlánál összesen 92 kg lenne, az e-számlázók azonban 41 kg-ot megspóroltak. Köszönjük.

Jöjjenek a piszkos anyagiak

Mivel a legtöbben anyagi okok miatt váltanak e-számlára, nézzük, mennyit spóroltak meg az e-számlások ezek a héten. Induljunk ki abból, hogy egy hagyományos számla feladási költsége ajánlott postai levélként 395 Ft, így a teljes mennyiség 2.86 millió forintba került volna. Az e-számlázók azonban 1.26 millió forintot megspóroltak maguknak. Nem rossz, igaz?

Meggyőzött? Küldj te is elektronikus számlákat a Billingóval! Regisztrálj magadnak egy ingyenes fiókot vagy lépj be itt.

• 1 db A4-es papírlaphoz 384 ml vízre van szükség.

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top