Megjöttek a Billingo júliusi fejlesztései

Billingo hírek 2017.08.03. - 3 p. olvasás

Itt van néhány izgalmas újdonság, ami sokkal kényelmesebbé teszi majd a számlázást. Nézd meg a júliusi fejlesztések listáját.

Bruttó nettó váltó

Háttérben legenerált számlák, átláthatóbb számlaletöltés oldal és megújuló fizetési módozatok. Ez csupán néhány izgalmas újdonság, ami sokkal kényelmesebbé teszi majd a számlázást. A júliusi fejlesztések listája ennél azonban jóval több újdonságot tartogat számodra, nézd csak mi változott a Billingóban.

Fejlesztések

  • A számlatömb előtag neve szerepel a fájlnévben, amikor letöltöd a számlát.

  • A fizetési módok közé felkerül a váltó, és már az előre utalást is választhatod.

  • A számla letöltés oldalról levettük a cookie használat elfogadására figyelmeztető szöveget, így az többé nem takarja ki a letöltés gombot.

  • A Sandbox módban már nincs lehetőség az e-számlák tesztelésére

  • A számlákat a háttérben készítést követően már automatikusan legenerálja a Billingo, nem csak akkor, ha megnyitod őket.

Hibajavítások

  • Ha egy cég „pénzforgalmi elszámolásúként” szerepel, akkor ez a szöveg már az angol számlán is a megfelelő nyelven, vagyis „cash accounting”-két szerepel.

  • Az angol és német nyelvű számlák címzésében a kiegészítések eddig magyarul szerepeltek, most azonban már a számla nyelvének megfelelően jelennek meg.

  • Ahogyan az angol és német számlák előnézetében korábban hibásan megjelenő címzéseket is cseréltük.

  • A Sandbox módban a címzésben most már minden alkalommal feltünteti a Billingo az adott ország nevét is.

  • Ha egy partnernél beállítottad a pénznemet, akkor számlakészítés közben az „árfolyam” mező inaktív volt, ezt azóta kijavítottuk.

  • A teljesítés dátuma szerinti export egy komolyabb finomításon esett át, így használata egyszerűbb és gyorsabb lett.

  • A „Tensoft export” működésében felmerülő hibákat megszüntettük.

  • A „kiadások keresése” funkció működésében is találtunk hibákat, amiket azóta orvosoltunk.

  • Ha egy partner adatain módosítottál, akkor az új számla kiállítása után az xml-ben még a korábbiak szerepeltek. Most már ott is a legfrissebb adatokat találod majd.

  • Előfordulhatott, hogy nem tudtál letölteni egy fájlt annak 0 kb-os mérete miatt, többé ettől nem kell tartanod.

  • A NAV adatszolgáltatás xml-jének első sorában található hibát kijavítottuk.

  • A „kiadások” menüpontban, ha a partner nevére kattintva próbálsz szűrni, akkor már nem kapsz hibaüzenetet.

  • A Novitax export tagolását javítottuk.

  • A „kiadások” szűrőjén eszközöltünk egy másik javítást is. Hiszen előfordult, hogy amikor egy kategória keresési eredményei több oldalon jelentek meg, akkor a lapozás közben eltűntek a szűrési feltételek.

  • Az API-ban megeshetett, hogy egyes partnerek megtöbbszöröződtek a listában annak ellenére, hogy az adatok megegyeztek. Ezen kívül az API-n keresztül néha kiállításra kerültek 0 Ft-os, tétel nélküli számlák is. Mindkét hibát javítottuk.

  • Előfordult, hogy a számla szerkesztő felületén nem megfelelő számítások jelentek meg, a jövőben azonban már ez sem történik meg. (A szerkesztő felület hibájától függetlenül a számlákon korábban és most is jó adatok szerepeltek/szerepelnek.)

  • Ha új negatív összegű terméket vettél fel a „termékek” menüpontban, és a nettó mezőben adtad meg az árat, akkor a rendszer nem töltötte ki automatikusan a bruttó árat. Mindez fordítva is igaz, és a bruttó ár beírásakor sem jelent meg magától a nettó ár. Szintén a negatív összegű termékek hozzáadásakor fordulhatott elő, hogy a nettó mezőből tabulátorral (TAB) való továbblépéskor az árak közül a korábban meglévő is törlődött. Ugyanez előfordulhatott a bruttó/nettó érték hiánya esetén. Ezekkel a hibákkal sem fogsz többé találkozni a Billingóban.

Próbáld ki a legújabb funkciókat most, lépj be Billingo fiókodba »

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

Back to Top