Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Valóban megkönnyíti a mindenna…
Tippek - 2017.07.20. - 3 p. olvasás

Valóban megkönnyíti a mindennapokat egy számlázó? – válaszoltak a vállalkozók

Számos nemzetközi felmérés és tanulmány bizonyította már, hogy a külföldi cégek élete sokkal könnyebb lett, amióta számlázó programot használnak. De vajon mi a helyzet Magyarországon? Megkérdeztük a Billingo felhasználóit, hogy az ő munkájukat hogyan segíti a számlázójuk. Nézd meg, hogyan spóroltak meg rengeteg időt és pénzt a Billingóval a hazai vállalkozók.

Valóban megkönnyíti a mindennapokat egy számlázó? – válaszoltak a vállalkozók

A vállalkozók egyre bátrabban váltanak számlázó programra

Bár a vállalkozók jó része tisztában van vele, hogy egy számlázó program jelentősen felgyorsítaná az adminisztratív feladatokat, mégsem szánja el magát a váltásra. A Billingo felhasználói közt is többen akadtak, akik nehezen hagyták maguk mögött a papír alapú számlatömböket, azóta viszont semmi pénzért nem cserélnék le online számlázójukat.

A legnagyobb hátráltató tényező a korábbi adatok elvesztésétől való félelem volt. Ennek leküzdésében nagy könnyebbség volt számukra, hogy a Billingo számlaköltöztető funkcióval pillanatok alatt importálhatták be összes partner- és termékadatukat.

Többen tartottak attól is, hogy a számlázó program használatába beletanulni időigényes feladat. A Billingo éppen ezért indította el a Sandbox, vagyis tesztüzemmódot, amellyel a felhasználók teszt számlákon próbálhatják ki a számlázó funkcióit anélkül, hogy éles bizonylatokat hoznának létre.

Miért váltott és vált napjainkban is rengeteg vállalkozó számlázó programokra?

A felhasználók többsége időt és költséget szeretne spórolni a számlázóval

A számlázás nemcsak monoton, hanem elképesztően időrabló feladat is, amelyhez egyetlen vállalkozónak sincs igazán kedve. A számlázó programok ezt a terhet veszik le a vállakról, hiszen a felhasználók:

  • partner- és termék adatbázisokat hozhatnak létre,
  • aminek a segítségével néhány kattintással kiállíthatnak egy számlát,
  • az ismétlődő számlákat hónapokkal előre beállíthatják,
  • az értesítők és felszólítások küldését is automatizálhatják.

A Billingo felhasználói arról számoltak be, hogy a számlázó programmal látványosan gyorsabb, kényelmesebb és egyszerűbb lett a számlázás, aminek köszönhetően sokkal több idejük marad az igazán érdekes feladatokra.

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a postai sorban állással elvesztegetett időt, valamint a levélként feladott számlákkal járó költségeket is megspórolták. A felhasználók ugyanis nemcsak a gyorsabb, hanem az olcsóbb számlázás miatt cserélték le a számlatömböket Billingóra.

A vállalkozók előszeretettel automatizálják a folyamatokat számlázó programmal

Az, hogy egy számlázó programnak melyik a leghasznosabb funkciója nagyban függ a vállalkozás szükségleteitől. A Billingo webáruházat működtető ügyfelei például a számlázó program és a webshop összekapcsolását tartják nélkülözhetetlennek.

Elmondásuk alapján a szoftver rengeteg terhet levesz a vállukról nap mint nap, így nem meglepő, hogy akad olyan vállalkozó is, aki tudatosan erre alapozva építette fel a cégét.

A válaszok alapján a vezetők többségének óriási könnyítést jelent az is, hogy néhány kattintással továbbíthatja a számlaadatokat a könyvelő irányába, amivel sokkal átláthatóbb és gyorsabb lett a könyvelés előkészítése is.

Vajon hogyan fogadják az ügyfelek a program által kiállított számlákat?

A Billingóval dolgozó vállalkozók egyetlen ügyfele sem panaszkodott még, hogy e-mailben kapja meg a számlákat. Sőt, több olyan visszajelzés érkezett, ami azt erősíti meg, hogy a partnerek számára is sokkal kényelmesebb és átláthatóbb ez a megoldás, ezért nagyon sokan saját cégüknél is számlázó programra váltottak azóta.

Próbáld ki te is a gyors és költséghatékony számlázás előnyeit, regisztrálj egy ingyenes Billingo fiókot most »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés