Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Egri Szilvia

Egri Szilvia

Femtech nagykövet

Egri Szilvia bankos, kártyás üzletág szakértő és a femtech hazai nagykövete. A szerethető digitális pénzügyi szolgáltatások témáiban támogatja majd a Billingo felhasználóit szakértő cikkeivel, ötleteivel, fejlesztéseivel. Ismerd meg Szilviát!

Egri Szilvia 20 évet töltött a bankszektorban, óriási tapasztalattal rendelkezik a kártyás fizetési üzletágban. Több kártyás üzletág felépítéséhez is hozzájárult. Szakmai életének egyik legizgalmasabb szakaszában pedig egy zöldmezős banképítésben vett részt. 

Szilvi szakterülete a FemTech, azaz a Female Technology. Ő az ágazat első hazai nagykövete.

A bankszektorban töltött utolsó 5 évben irányt váltott és a digi akadémián tanult. A Fintechzone csapatának szakértői tagja, aki töretlenül hisz abban, hogy lehet szerethető digitális pénzügyi szolgáltatásokat is fejleszteni. És hogy a digitális térben a digitális “Én”-hez igazodó szolgáltatások és ügyfélutak lehetnek a nyerők.

2017 tavasza óta a bankszektoron kívül dolgozik, lelkesedését és kreatív énjét szerethető szolgáltatások fejlesztésére fordítja. Olyan megoldásokon dolgozik, amelyek szabadságot, biztonságot, bizalmat és kiszámítható jövőt adnak a nőknek. 

Szilvia szakértő cikkeivel a Billingo blogon is találkozhatsz és kérdezni is tudsz majd tőle a fintech és femtech témákban.

Tovább
Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top