Menü

Felhasználóink véleményei

More than 7,000+ companies choose PandaDoc to power their businesses worldwide. We pride ourselves on building a great product and providing a great service. Learn how other companies reinvented themselves with PandaDoc.

Schenk József
Schenk József Olcsón Takarítás - Társasházi gondnokság

Nagyon köszönöm a gyors reagálást és a startup indulási lehetőséget. A Billingo egy kiváló rendszer, a piacon véleményem szerint a legjobb, nagyon szeretem, ezért is használjuk már több vállalkozásunknál is. Felhasználóbarát program és ügyfélközpontú hozzáállás. Erre van szükség, gratulálok, akinek csak tehetem ajánlom.

Kasler Andrea
Kasler Andrea Studio Progress Kft.

Én jelenleg 2 céggel használom a Billingót és nagy "fan" vagyok. Furcsán hangzik, de a Billingoval szeretek számlázni, egyszerűen élvezetes. :) És nem utolsósorban szép a számla is.

Rákné Nyíri Andrea Open Könyvelőiroda

Gratulálok az elnyert díjakért! Megérdemlitek, mert tényleg nagyon jó az oldalatok, mindig kapunk jó ötleteket, hasznos tanácsokat. Jó veletek együtt dolgozni! Csak így tovább!

Csillag Judit Ev. Csillag Judit Ev. Judy's Rope

Könnyen kezelhető felület, gyors számlázás, letisztult design. Ráadásul bárhol, bármikor tudok számlázni! Elköteleződtünk egymás mellett :)

Tovább olvasom
Pliha Jácint N+J Marketing és Fotó

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Billingora. Átlátható számlázó program. Gyors és kedves kiszolgálás. Live chaten, azonnal válaszolnak. Az ügyintéző gyorsan és minden kérdésre megfelelő választ adott, telefonon és chaten is.

Csillik Balázs
Csillik Balázs ITECHLINE Kft.

Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézést. Tökéletes első benyomás.

Szabó Csaba Zsolt
Szabó Csaba Zsolt Pandorum

Meglepő ajándék volt ezt tőletek köszönöm! :) Az igazság, hogy végignyálaztam baromi sok online számlázó "ingyenes" ajánlatát, majd úgy döntöttem, a tietek a legkorrektebb. Emellett az ajánlat mellett, viszont mindenki elbújhat. Még egyszer köszönöm. Mellesleg maximálisan meg vagyok elégedve a programmal, az egy év után sem szándékozom váltani.

Takács Andor Ev. Takács Andor Ev. XL Ruha

Mindig a legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldásokat használom.

Tovább olvasom
Demeter Krisztián Újra Én Akadémia

Remek választásnak tűnik a Billingó számlázója, és külön örömömre szolgál a Startup ajándék, Köszönöm!

Pál Dénes ev.  

Gratulálok a szoftverhez, egyszerűen fantasztikus! A piacon található legjobb online számlázó-rendszer, és az egyetlen, ami kommunikációban és kinézetében is megfelel a mai trendeknek, nagy tudásával mégis intuitívan kezelhető.

Roland Pokornyik
Roland Pokornyik EDMdesigner.com

Olyan számlázót kerestem, ami igényes megjelenésű, könnyen értelmezhető számlákat tud készíteni, amit Ausztráliától - Amerikáig mindenki megért. A Billingoval készített számlák pontosan ilyenek, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Takó Zoltán Takó Zoltán Ajandekbazis.hu

Az API nagyon egyszerű és nagyszerű. Rengeteg időt spórol nekünk az automata számlázás, hiszen naponta 40-50 számlát állítunk ki.

Tovább olvasom
Gajo László ev.
Gajo László ev.  

Látván, hogy a feleségem mennyit szenvedett egy másik számlázó programmal én is egy kicsit tartottam az egésztől, de a Billingóval tényleg nincs bonyodalom, nagyon meg vagyok elégedve. Jó hogy vagytok.

Johnson Andrea
Johnson Andrea Aardvark Bt./Magyar Fordítók és Tolmácsok Egyesületének tagja

Megnéztem 4-5 ilyen konkurens oldalt, a tiétek nagyon szimpatikusnak tűnik, letisztult, dizájnos, elérhető, személyes, hiszen ott a csapat képe is, szóval titeket választalak. A mi tevékenységünkhöz nem kell valami nagyon bonyolult program, biztos mindenkinek megvannak a saját szempontjai, nekem a tiétek tűnik a legjobbnak.

Puskás Attila Barna
Puskás Attila Barna GrandoStyle Group Kft.

100%-os elégedettséggel használjuk a számlázót. Köszönöm a kiváló és ügyfélközpontú support-ot!

Zelenák Balázs
Zelenák Balázs  

Nagy örömként ért ez a kis segítség és hálás vagyok a támogatásukért. Nagyon tetszik a stílusuk, minden jól átlátható, értelmezhető az oldalukon. Teljesen elégetett vagyok már most a szolgáltatásukkal!

Szántó Regina
Szántó Regina MarketR

Nagy örömömre szolgált a megelőlegezett bizalmatok! köszönöm a jókívánságokat, és gratulálok a leleményes marketing kommunikációtokhoz! Élek a lehetőséggel, és nem keresgélek tovább!

Csillag Judit Ev.
Csillag Judit Ev. Judy's Rope

Könnyen kezelhető felület, gyors számlázás, letisztult design. Ráadásul bárhol, bármikor tudok számlázni! Elköteleződtünk egymás mellett :)

Dénes Margit ev.  

Nekem, mint számla kiállítónak sokkal kényelmesebb otthon ülve számláznom és e-mailben elküldeni, ahelyett, hogy nyomtatványboltba mászkáljak, pecsétet csináltassak, hogy ne kelljen kézzel minden számlára külön felírni az adataimat, meg még szépen gyűjtsem is a tömböket, hogy elszámoljak velük, ha kell. Nekem nagyon kényelmes a Billingo :)

Halász Emese
Halász Emese  

A felület nagyon tetszik és könnyen kezelhető. Nagyban hozzá fog járulni a sikereimhez, ebben biztos vagyok! :-)

Kubicsek Tamás  

Én imádom. Pár hete használom, 5 perc alatt elmagyarázták a használatát, remek a kezelő felület, ha valami nem tiszta (pl. hogy díjbekérőből hogy lesz számla) érthető magyarázat van hozzá, nincs többé mindent elborító papír tenger, akár egy mozgó autóban is képes vagyok pótolni, az elmaradt iratot elkészíteni és még sorolhatnám az előnyeit, de már ez is pont elég. Áldás a készítőknek. Szuperek vagytok :)

Kőrösi Zoltán
Kőrösi Zoltán webNpro

Az első kattintástól az utolsóig az egész egy jól átgondolt folyamatba sűrített, és könnyen kezelhető felülettel ellátott rendszer. Tipikusan minden "úgy működik, ahogy várom".

Bedynski Krisztián e.v.  

Úgy látszik jól választottam. Egyik reggel leültem számlázóprogramot választani, és a korábbi céges kvázi negatív tapasztalatok miatt valami jóval szebb, használhatóbb és karbantartottabb szoftvert kerestem. Jó, hogy vagytok. :D

Sugár Zsuzsa ev. www.sailandshine.com

Gratulálok a honlapotokhoz, nagyon megnyerő, fiatalos, innovatív, érthető! A könyvelő akivel beszéltem mást ajánlott, de a neten keresgéltem és Ti voltatok a legszimpatikusabbak. :)

Huber Szilárd  

Gratulálok a termékhez, a leghasználhatóbb magyar alkalmazást sikerült összerakni a témában, ez mindenképp nagy dolog.

Kováts Tamás
Kováts Tamás Beyond social

Wow, csúcsszuper, nagyon szépen köszönöm a kedvességeteket- tudtam én, hogy jó helyen járok Nálatok! :)

Billingo hírlevél

Legyél mindig naprakész!

Ha tudni szeretnél a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók, add meg a neved és az email címed.