Billy

NAV adatszolgáltatási kötelezettség 2020. Július 1-től. Nincs már sok időd hátra, regisztrálj INGYEN

Bezárom

Ügyfeleink mondták

Szerintünk a Billingóval gyorsabb, könnyebb, élvezetesebb.

De mit mondanak a valódi felhasználóink?

Ügyfeleink mondták
A közelmúltban váltottunk a Billingóra és nagyon jó döntést hoztunk. A felhasználói felület kezelése nagyon egyszerű és érthető. A webáruházunk összekötésével pedig egy kattintással létrehozhatjuk a számlákat. Csak ajánlani tudom.
– Bussa Dániel, Álom gyerekruha webáruház
Felhasználóbarát, okos innovációkat támogató szolgáltatócégként a Webshippy régóta lelkes partnere a Billingo-nak. Amellett, hogy webáruháztulajdonos-ügyfeleink egyetlen kattintással integrálhatják Billingo-s számlázójukat fulfillment rendszerünkhöz, a saját cégünk számláinak kiállításához, kezeléséhez is a Billingo-t használjuk, maximális elégedettséggel.
– Perényi András, Webshippy
Évek óta a Billingo elégedett felhasználói vagyunk. Nagyon szeretjük a könnyen kezelhető, letisztult, mégis igényes megjelenésű felhasználói felületét. Több számlázót is használtunk az elmúlt 10 évben, de eddig a Billingo vált be a legjobban.
– Aranyosi Gergely, Vegapet.hu
Egy másik programról váltottunk a Billingo-ra, többek között azért, mert az online felületen keresztül minden gond nélkül tudok bárhonnan számlázni. Ami minket azonnal meggyőzött, hogy a weboldalon olyan pontosan elmagyarázzák a Billingo beállításait és funkciót, amelyet minimum oktatni kellene, de legalább is megmutatni a magukat túlértékelő más számlázó programoknak.
– Balogh Zoltán, Lstn.hu
Lassan egy éve használjuk a Billingót, nagyon jól be tudtuk illeszteni automatikus rendszereinkbe. A vevőinkhez így biztosan eljut a számla, és mivel emailben kapják meg, még a környezetet is kíméljük. Több partner cégünknek is ajánlottuk már a Billingót.
– Tihanyi Tamás, Naturize Barnarizs-fehérje
Ha szeretnél professzionális eszközt használni a számlázáshoz, akár manuálisan, akár automatikusan, válaszd a Billingót!
– Horváth Gábor és Fekete Attila, fiREG.hu Kft.
Nagyon szeretem a Billingót, mert könnyen kezelhető a felület, és minden fontos információt látok egyszerre a kezdőoldalon. Gyors és egyszerű vele a számlázás.
– Porkoláb Eszter, Dogaangyal.hu
Miért Billingó? mert ma már az "utált és halasztott" tevékenységeim listájáról a "cool és élvezetes”-re került át a számlázás. Bárcsak ilyen egyszerűen menne minden.
– Dr. Németh Zoltán, Dr Prezi
Nekem a Billingo a lendületes, mosolygós számlázást jelenti. Boldogan állítom ki a Billingo számláim.
– Bánki Tamás, Socialion – DrLinkedin.hu
Szétszórt, rendezetlen és figyelmetlen vagyok az élet sok területén. Ezek köze tartoznak a céges ügyletek is, amelyek áttekintésében, rendszerezésében, a ki és bejövő számláim átláthatóságában óriási segítség és megbízható partner a BILLINGO. Köszönöm
– Váczi Gergely
Több számlázó rendszert is kipróbáltam, de a Billingo vált be a legjobban. A könnyű átláthatósága és használhatósága miatt. Imádom.
– Gyebnár-Nemes Tímea, Welovedigital
Évek óta használom a Billingo-t, nagyon meg vagyok vele elégedve. Könnyen kezelhető, átlátható és felhasználóbarát felületével megkönnyíti a mindennapi munkánkat. Számomra fontos a számlák megjelenése és a Billingo-ban elérhető sablonok szuperek, biztosra veszem, hogy mindenki talál ízlésének megfelelőt. Remek akciókkal pedig az éves díj is csökkenhet annak, aki résen van :)
– Kányási Szilvia, Villa Fontana
Kisvállalkozásként szeretjük és keressük azokat az eszközöket amik az időigényes rutinfeladatokat kiváltják és azokat, amik használatához nem vagyunk ráutalva másokra. A Billingo mindkettőt tudja egyszerre. A számlázás szinte magától működik együtt a webshoppunkkal és eddig ha bármi kérdés felmerült, mindenre találtunk részletes iránymutatást ami alapján tovább tudtunk haladni. Szeretjük!
– Sándor Olivér, Zoktopus
Kezdő egyéni vállalkozóként egy olyan számlázó programot kerestem, ami könnyen használható egy nem pénzügyi szakember számára is, rugalmasan követi a vállalkozás igényeinek változását, és természetesen alacsony fenntartási költségű. A Billingo mindezeket figyelembe véve tökéletes választásnak bizonyult. Használata gyorsan megtanulható, magam állítom ki számláimat pillanatok alatt, így az időmet az üzletre tudom fordítani felesleges adminisztráció helyett. Az egyszerű használat és alacsony költségek mellett professzionális a számláim megjelenése, ami a vállalkozás ügyfél oldali pozitív arculatot is elősegíti. Folyamatos és magas színvonalú a számlázó rendszer háttér-támogatása és frissítése, így a jogszabályi változások követésével járó feladatokkal is kevesebbet kell foglalkoznom.
– Dobos Anna, Namaste Design
Böngészőben és mobiltelefon kijelzőjén is könnyen kezelhető, letisztult számlázó felület. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően bárki eligazodik benne és pillanatokon belül kész a számla, ami nyomon követhető. A papír alapú számlázás már a múlté. Csak ajánlani tudom.
– Andrássy Zoltán, Alba tekergő Kft
Magától értetődő és jól átlátható kezelőfelület. Egyszerű, logikus működés. Minden a helyén.
– Béres Attila, Béres építésziroda
Szabadulószobaként számunkra kiemelten fontos, hogy az ügyfelek számlái gyorsan és zökkenőmentesen legyenek kiállítva és jelentve. A Billingo segítségével mindez automatizálva, megbízhatóan történik - segítőkész ügyfélszolgálat támogatásával.
– dr. Georgiádes Ádám, Exit Game
Nagyszerű program, könnyű használni. Külön dícséretet érdemel a telefonos alkalmazás is! OS felületen villámgyors és egyszerű.
– Hornyák András, Moovie Shooting Kft
A vállalkozás évek óta a Billingo rendszerét használja. Ügyfeleimnek is ajánlom, egyszerű és egyértelmű az admin felület, megfelel a hatályos szabályozásnak, látható, hogy sok energiát fordítanak a fejlesztésre.
– Nyíri Andrea, Virtuális asszisztens
Nagyon megkönnyíti a mindennapjainkat a Billingo használata. Sok plusz terhet vesz le rólunk az automatikus számlázás. Ízig-vérig XXI. századi program, mely frissességet, fiatalságot sugároz, funkcionalitását tekintve ideális számunkra. Csakis jó tapasztalataink vannak.
– Pálinkás Ákos, Naurel
Az ittaszezon.com piactere számos termelőt még számosabb vásárlót szolgál ki. Elengedhetetlen, hogy a folyamat flott, átlátható, automatizált és megbízható legyen, olyan, amihez bárki könnyen tud csatlakozni. A billingo-val ilyen lett :)
– Répássy Zsuzsanna, Ittaszezon
Két webáruházunk üzemeltetését egyszerűsíti a Billingo az automatikus e-számlák kiállításával. Bárcsak minden, amire egy webáruháznak szüksége van ilyen egyszerű lenne. Nem is tudom miért ír még bárki hagyományos számlát.
– Pálinkám.hu és Tokaji borbolt.hu
A Billingo-t azért választottuk, mert úgy éreztük, hogy támogatnunk kell olyan feltörekvő vállalkozásokat is, mint amilyenek mi vagyunk. Bízunk abban, hogy megértik a problémáinkat és megoldásokat adnak rá.
– Felber József, Superjuice
Felhasználóbarát felület!
– Adamecz János, Airsoftguru
Nagyon elégedettek vagyunk a rendszerrel, egy másik számlázót cseréltünk le a billingora - És megérte :-)
– Szomor Balázs, Aromabolt
Oldal tetejére
Erste Power számlacsomag

Kapcsolj be új energiákat a vállalkozásodba

az Erste Power számlacsomaggal!

  • 0 Ft havi számlavezetési díj 18 hónapig
  • 0 Ft elektronikus NAV utalások banki díjmentesek 18 hónapig
  • 0 Ft saját számlák közötti átutalás banki díjmentes és tranzakciós illetékmentes