A Billingo sztori

2013-ban, egy baráti borozós estén a grafikusunk, Tütyi dobta be az ötletet, hogy kellene fejleszteni egy egyszerű számlázót, mert amiket talált, azokat egyiket sem szerette.
Hát lehet egy ilyen kérésre nemet mondani?

A fejlesztés elindult, a programot Billingónak kereszteltük és amikor a baráti társaság többi tagja is billingózni kezdett, szinte adta magát az ötlet, hogy mindezt felhő alapú szolgáltatássá fejlesszük és bárki számára elérhetővé tegyük.

Így született meg és indult országhódító útjára a gyönyörű, díjnyertes grafikusok által tervezett, modern külsővel kicsinosított Billingo 2014-ben Sopronból.

Nézd meg, mi minden történt velünk az indulás óta!

2020
2020. január 22.

INDIREKT.HU: Akár félmilliós büntetést is kaphatnak a katások

Megnézem
2020. január 21.

PIAC ÉS PROFIT: Sok a félreértés a kata-változások körül

Megnézem
2020. január 21.

VILÁGGAZDASÁG: Kata-változások: sok a félreértés az online számlázásról

Megnézem
2020. január 9.

Elindult a Billingo Instagram oldala, ahol a rengeteg inspirációval, motivációval, újszerű megközelítéssel, vállalkozói gondolatébresztőkkel és vicces tartalmakkal várunk. Kövesd be, találkozzunk az Instagramon is!

Megnézem Elindult a Billingo Instagram oldala, ahol a rengeteg inspirációval, motivációval, újszerű megközelítéssel, vállalkozói gondolatébresztőkkel és vicces tartalmakkal várunk. Kövesd be, találkozzunk az Instagramon is!
2019
2019. december 31.

Újabb óriási mérföldkő, már 40 000-re bővült a Billingo család. Köszönjük, hogy vagytok!

2019. december 21.

13 vadonatúj támogatói program rajtolt el 2019 év végén, így 2020-ban gyakorlatilag nincs olyan vállalkozás, amely ne kezdhetne ingyen billingózni. A támogatásban résztvevők min. 6 hónapig használhatják ingyen a Billingo Premium verzióját.

Megnézem 13 vadonatúj támogatói program rajtolt el 2019 év végén, így 2020-ban gyakorlatilag nincs olyan vállalkozás, amely ne kezdhetne ingyen billingózni. A támogatásban résztvevők min. 6 hónapig használhatják ingyen a Billingo Premium verzióját.
2019. december 12.

Teljesen megújult a Billingo online számlázó blogja. Az átalakítás nemcsak a megjelenést érintette, de a tartalmak is gyökeresen megváltoztak. A megszokott fejlesztések, aktualitások és újdonságok mellett a Billingo szakértők érdekes, informatív és hasznos cikkeit is elérhetik a Billingósok.

Megnézem Teljesen megújult a Billingo online számlázó blogja. Az átalakítás nemcsak a megjelenést érintette, de a tartalmak is gyökeresen megváltoztak. A megszokott fejlesztések, aktualitások és újdonságok mellett a Billingo szakértők érdekes, informatív és hasznos cikkeit is elérhetik a Billingósok.
2019. december 2.

Hurrá, 2019-ben is a legjobbak közé került a Billingo Az Év Honlapja versenyen. Zsinórban ez a negyedik év, hogy az online számlázót szólították a pódiumra. Ezúttal Szolgáltatás kategóriában hoztuk el a Különdíjat.

Megnézem Hurrá, 2019-ben is a legjobbak közé került a Billingo Az Év Honlapja versenyen. Zsinórban ez a negyedik év, hogy az online számlázót szólították a pódiumra. Ezúttal Szolgáltatás kategóriában hoztuk el a Különdíjat.
2019. november 28.

WOW, újabb Billingo siker az Országos Marketing Diamond Awards-on. 2016 és 2018 után 4 kategóriában is díjazták kedvenc számlázónkat.

Megnézem WOW, újabb Billingo siker az Országos Marketing Diamond Awards-on. 2016 és 2018 után 4 kategóriában is díjazták kedvenc számlázónkat.
2019. november 22.

Megérkezett a Cashbook összekötés a Billingóhoz. Az online pénzügyi nyilvántartóval mindig azonnali információkhoz juthatnak a billingósok a vállalkozásuk pénzügyeit illetően. Szuper és hasznos fejlesztés.

Megnézem Megérkezett a Cashbook összekötés a Billingóhoz. Az online pénzügyi nyilvántartóval mindig azonnali információkhoz juthatnak  a billingósok a vállalkozásuk pénzügyeit illetően. Szuper és hasznos fejlesztés.
2019. november 9.

Óriási dobás: megérkezett a Erste Bank és a Billingo közös szolgáltatása, a PowerBill by Billingo. Segítségével a bank és az online számlázó erőit egyeítve tehetjük még egyszerűbbé és átláthatóbbá az Erstések számlázását. Az Erste Bank vállalkozói számlával rendelkező ügyfelei így 1 évig ingyen használhatják a Billingo Premium szolgáltatásait.

Megnézem Óriási dobás: megérkezett a Erste Bank és a Billingo közös szolgáltatása, a PowerBill by Billingo. Segítségével a bank és az online számlázó erőit egyeítve tehetjük még egyszerűbbé és átláthatóbbá az Erstések számlázását. Az Erste Bank vállalkozói számlával rendelkező ügyfelei így 1 évig ingyen használhatják a Billingo Premium szolgáltatásait.
2019. október 31.

Egy igazi startup nagyágyú, Laczó Dani csatlakozott a Billingo csapatához üzlettársként és óriási lendületet, újfajta motivációt és rengeteg szakmai tapasztalatot hozott magával. A Billingo újdonsült co-foundere az online számlázó üzletfejlesztésén dolgozik majd.

Megnézem Egy igazi startup nagyágyú, Laczó Dani csatlakozott a Billingo csapatához üzlettársként és óriási lendületet, újfajta motivációt és rengeteg szakmai tapasztalatot hozott magával. A Billingo újdonsült co-foundere az online számlázó üzletfejlesztésén dolgozik majd.
2019. október 24.

Újabb óriási elismerés a Billingónak: a a Bisnode objektív cégminősítése alapján a Billingót üzemeltető Octonull Kft. is kiválasztásra került, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Megnézem Újabb óriási elismerés a Billingónak: a a Bisnode objektív cégminősítése alapján a Billingót üzemeltető Octonull Kft. is kiválasztásra került, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.
2019. október 24.

113 fantasztikus billingósnak köszönhetően 2019. október 24-ig, 3 nap alatt összesen 2 041 500 Ft Billingo előfizetésre szánt összeg érkezett a kis SMA-beteg Levente Alapítványának bankszámlájára. A Billingo vezetése és munkatársai pedig mind rendkívül elkötelezettek a cél érdekében, ezért további összesen 1 000 000 Ft-tal egészítették ki az összeget és utalták át Levi alapítványa számára.

Megnézem 113 fantasztikus billingósnak köszönhetően 2019. október 24-ig, 3 nap alatt összesen 2 041 500 Ft Billingo előfizetésre szánt összeg érkezett a kis SMA-beteg Levente Alapítványának bankszámlájára. A Billingo vezetése és munkatársai pedig mind rendkívül elkötelezettek a cél érdekében, ezért további összesen 1 000 000 Ft-tal egészítették ki az összeget és utalták át Levi alapítványa számára.
2019. október 8.

11 profi és a saját területén elismert szakértővel bővült a Billingo szakértői csapata. Adózás, adójog, cégjog, könyvelés, KATA számlázás, ÁFA, startup indítás, céginformáció, online számlázás, openbanking/PSD2, fintech, IT biztonság, faktorálás, insurtech és chatbot témákban is hasznos és értékes segítségre számíthatnak a Billingósok.

Megnézem 11 profi és a saját területén elismert szakértővel bővült a Billingo szakértői csapata. Adózás, adójog, cégjog, könyvelés, KATA számlázás, ÁFA, startup indítás, céginformáció, online számlázás, openbanking/PSD2, fintech, IT biztonság, faktorálás, insurtech és chatbot témákban is hasznos és értékes segítségre számíthatnak a Billingósok.
2019. október 8.

“A” minősítést kapott a Billingót üzemeltető Octonull Kft. az OPTEN speciális cégminősítési módszertana alapján. A közgazdászok által, szigorú szabályrendszer alapján kiadott “minimális kockázatot” jelentő minősítés azért is kiemelt jelentőségű, mert a hazai cégek csupán 13%-a rendelkezik vele.

Megnézem “A” minősítést kapott a Billingót üzemeltető Octonull Kft. az OPTEN speciális cégminősítési módszertana alapján. A közgazdászok által, szigorú szabályrendszer alapján kiadott “minimális kockázatot” jelentő minősítés azért is kiemelt jelentőségű, mert a hazai cégek csupán 13%-a rendelkezik vele.
2019. október 4.

Pistyur Vera és Fehér Gyula, az Oktogon Ventures befektetőcég alapítói előtt pitchelt Sárospataki Albert, a Billingo ügyvezetője október 4-én, a Forbes Flow 2019 nagyszínpadán. A Oktogon Ventures 150 000 dollártól 1,5 millió dollárig keresett kockázati-tőkebefektetésre alkalmas startupokat. Nagyon izgultunk, mert óriási volt a tét.

Megnézem Pistyur Vera és Fehér Gyula, az Oktogon Ventures befektetőcég alapítói előtt pitchelt Sárospataki Albert, a Billingo ügyvezetője október 4-én, a Forbes Flow 2019 nagyszínpadán. A Oktogon Ventures 150 000 dollártól 1,5 millió dollárig keresett kockázati-tőkebefektetésre alkalmas startupokat. Nagyon izgultunk, mert óriási volt a tét.
2019. szeptember 26.

Sokan örültek neki, hogy megérkezett a Quick összekötés a Billingóhoz, így mostantól a bevételek és kiadások egyetlen, közös rendszerben követhetők nyomon.

Megnézem Sokan örültek neki, hogy megérkezett a Quick összekötés a Billingóhoz, így mostantól a bevételek és kiadások egyetlen, közös rendszerben követhetők nyomon.
2019. augusztus 31.

Újabb óriási siker, jöhet a pezsgő! Megvan az 5 000 000. Billingóval kiállított számla!

2019. augusztus 14.

Elindult a Billingo és a Webshippy logisztikai rendszer integrációja, így a fullfilmenttel még egyszerűbb és hatékonyabb a webshopok működtetése.

Megnézem Elindult a Billingo és a Webshippy logisztikai rendszer integrációja, így a fullfilmenttel még egyszerűbb és hatékonyabb a webshopok működtetése.
2019. július 12.

Egyre több magyar vállalkozás billingózik, így elértük a 30 000. felhasználót is. Köszönjük a bizalmat, értetek dolgozunk minden nap!

2019. április 4.

Elindult a Billingo ajánlói rendszere, amelynek köszönhetően 2 hónapos ingyen Premium előfizetéssel jutalmazzuk felhasználóinkat és a meghívásukra előfizető új felhasználót is.

Megnézem Elindult a Billingo ajánlói rendszere, amelynek köszönhetően 2 hónapos ingyen Premium előfizetéssel jutalmazzuk felhasználóinkat és a meghívásukra előfizető új felhasználót is.
2019. február 2.

A cápák között befektetői műsor főtámogatója a K&H Bank az Üzletet ide kampányához a Billingót választotta partnerének. CEO-nk, Sárospataki Albert bekerült a bank szakértői csapatába, vállalkozástervezés, pénzügyek és online számlázás témákban kérdezhettek tőle a vállalkozók.

2019. január 7.

Élesítettük a tömeges számlagenerálás funkciót, amivel több száz vagy akár több ezer számla adatait lehet egyszerre feltölteni a Billingóba. Sokan vártátok, elkészítettük.

Megnézem
2018
2018. december 31.

Kerek számmal zárjuk az évet, a 3 000 000. kiállított számlát küldte ki a Billingo. Elképesztőek vagytok, köszönjük!

2018. november 30.

Juhúú, újabb óriási mérföldkő! 20 000-re nőtt a Billlingo család, azaz 20 000 magyar vállalkozás számláz örömmel és élvezettel.

2018. november 20.

A Billingo ezúttal tarolt a Marketing Gyémánt Díjon, Tartalommarketing, Közösségi média megoldások és Online felületen futó kampányok kategóriákban is díjat nyertünk, ezen kívül 2018-ban a Billingo lett “Az Év Marketingaktív Vállalkozása”

Megnézem A Billingo ezúttal tarolt a Marketing Gyémánt Díjon, Tartalommarketing, Közösségi média megoldások és Online felületen futó kampányok kategóriákban is díjat nyertünk, ezen kívül 2018-ban a Billingo lett “Az Év Marketingaktív Vállalkozása”
2018. november 15.

3. évben egymás után, 2018-ban ismét 2 kategóriában találta a legjobbnak Az Év Honlapja szakmai zsűrije a Billingót: Szolgáltatás és B2B weboldalak kategóriákban hozhattuk el a legjobbnak járó elismeréseket. Elképesztő siker és hatalmas motiváció, köszönjük szépen!

Megnézem 3. évben egymás után, 2018-ban ismét 2 kategóriában találta a legjobbnak Az Év Honlapja szakmai zsűrije a Billingót: Szolgáltatás és B2B weboldalak kategóriákban hozhattuk el a legjobbnak járó elismeréseket. Elképesztő siker és hatalmas motiváció, köszönjük szépen!
2018. július 26.

Elkészült a Billingo - NAV összekötés, így a kötelező NAV adatszolgáltatás az aktuális jogszabályoknak megfelelően tökéletesen automatizálható.

2018. június 7.

Élesítettük az ingyenes Shopify plugint, amivel játszi könnyedséggel lehet összekötni a Billingot a világ egyik legnépszerűbb webshop rendszerével.

Megnézem Élesítettük az ingyenes Shopify plugint, amivel játszi könnyedséggel lehet összekötni a Billingot a világ egyik legnépszerűbb webshop rendszerével.
2018. március 8.

Elkészült az összekötés az ingyenes OpenCart webáruházakhoz. A pluginnak köszönhetően tökéletesen automatizálható a webshop rendszerbe érkező rendelések számlázása.

Megnézem Elkészült az összekötés az ingyenes OpenCart webáruházakhoz. A pluginnak köszönhetően tökéletesen automatizálható a webshop rendszerbe érkező rendelések számlázása.
2018. február 1.

Az UNAS Magyarország egyik legnépszerűbb webshoprendszere. A most elkészült pluginnal könnyedén összeköthető bármely UNAS webshop a Billingóval.

Megnézem
2017
2017. november 23.

2016 után ismét 2 díjat is nyert a Billingo az Év Honlapja versenyen. Idén B2B kategóriában Év Honlapja, Szolgáltatások kategóriában pedig Minőségi Díjat kapott a Billingo. Még több lelkesedés, még több elkötelezettség! Vajon jövőre is sikerül?

Megnézem 2016 után ismét 2 díjat is nyert a Billingo az Év Honlapja versenyen. Idén B2B kategóriában Év Honlapja, Szolgáltatások kategóriában pedig Minőségi Díjat kapott a Billingo. Még több lelkesedés, még több elkötelezettség! Vajon jövőre is sikerül?
2017. november 2.

Élesítettük a Shoprenter plugint, így a Shoprenter webáruház tulajdonosok is villámgyorsan köthetik össze a shopjukkal a számlázót.

Megnézem
2017. október 26.

Teljesen megújult a Billingo honlapja. Még több, még részletesebb és szemléletesebb információk kerültek ki a számlázással, a kiadások kezelésével, az automatizálással, a számlasablonokkal kapcsolatban és megújult a Billingo blog is.

Megnézem Teljesen megújult a Billingo honlapja. Még több, még részletesebb és szemléletesebb információk kerültek ki a számlázással,
a kiadások kezelésével, az automatizálással, a számlasablonokkal kapcsolatban és megújult a Billingo blog is.
2017. szeptember 15.

Wow, megvan a 1 000 000 Billingóval kiállított számla. Jöhet a pezsgő?

2017. augusztus 31.

HIHETETLEN, máris dupláztunk, ebben a hónapban már a 10 000. Billingo felhasználót köszönthetjük. Köszönjük a bizalmat!

2017. május 25.

Bemutattuk a Billingo Sandboxot, amivel kockázatok nélkül lehet kipróbálni a Billingót, az új funkciókat és a fejlesztéseket.

Megnézem Bemutattuk a Billingo Sandboxot, amivel kockázatok nélkül lehet kipróbálni a Billingót, az új funkciókat és a fejlesztéseket.
2016
2016. december 22.

Az első szakmai díj - A Marketing Gyémánt Díj - Design és kreatív kategóriájában a Billingo online számlázó web app és promóciós oldallal Marketing Gyémánt Díjat nyertünk.

Megnézem Az első szakmai díj - A Marketing Gyémánt Díj - Design és kreatív kategóriájában  a Billingo online számlázó web app és promóciós oldallal Marketing Gyémánt Díjat nyertünk.
2016. december 8.

DUPLÁN LETT Az Év Honlapja a Billingo, ráadásul egyedüliként 2 kategóriában is: B2B weboldalak és Szolgáltatás kategóriákban.

Megnézem DUPLÁN LETT Az Év Honlapja a Billingo, ráadásul egyedüliként 2 kategóriában is: B2B weboldalak és Szolgáltatás kategóriákban.
2016. október 13.

20+5 új számlasablonnal bővült a Billingo, így a Basic sablonok mellett papír alapú, digitális, több tételes számlasablonok közül is lehet választani. Az extrémebbeknek szántuk a dinamizmus, divat, klasszikus, mechanizmus, minimál, soktételes és fekvő, valamint az új geometria számlasablonokat.

Megnézem 20+5 új számlasablonnal bővült a Billingo, így a Basic sablonok mellett papír alapú, digitális, több tételes számlasablonok közül is lehet választani. Az extrémebbeknek szántuk a dinamizmus, divat, klasszikus, mechanizmus, minimál, soktételes és fekvő, valamint az új geometria számlasablonokat.
2016. május 5.

Újabb óriási mérföldkő - regisztrált az 5 000. Billingo felhasználó.

2016. április 26.

Élesítettük a WooCommerce plugint, így minden eddiginél könnyebben lehet összekötni a Wordpress webshopokat a Billingóval.

Megnézem Élesítettük a WooCommerce plugint, így minden eddiginél könnyebben lehet összekötni a Wordpress webshopokat a Billingóval.
2016. március 9.

Élesben is elrajtolt a Billingo 2.0, vele együtt az API 2.0. A fejlesztés azóta sem állt meg, folyamatosan egészítjük ki újabb és újabb funkciókkal, úgy, hogy minden egyes változtatással visszamenőlegesen is kompatibilis maradjon a rendszer.

Megnézem Élesben is elrajtolt a Billingo 2.0, vele együtt az API 2.0. A fejlesztés azóta sem állt meg, folyamatosan egészítjük ki újabb és újabb funkciókkal, úgy, hogy minden egyes változtatással visszamenőlegesen is kompatibilis maradjon a rendszer.
2015
2015. április 16.

Nem felejtettük el, honnan jöttünk, és vállalkozóként mennyire nehéz tud lenni az első néhány hónap. Ezért létrehoztunk a Billingo StartUp Támogatást, amellyel a max. 3 hónapja alapított vállalkozások 1 teljes évig ingyen használhatták a Billingo Premium változatát.

Nem felejtettük el, honnan jöttünk, és vállalkozóként mennyire nehéz tud lenni az első néhány hónap. Ezért létrehoztunk a Billingo StartUp Támogatást, amellyel a max. 3 hónapja alapított vállalkozások 1 teljes évig ingyen használhatták a Billingo Premium változatát.
2015. április 10.

Magyarországon elsőként egy előnyös partneri szerződésnek köszönhetően a Billingo Premium előfizetői számára ingyenessé tettük az időbélyegek. A tisztességes használati irányelv értelmében havonta 500 db e-számlát Premium előfizetőink ingyen küldhetnek.

Megnézem
2015. március 6.

Elindult a Billingo 2.0 béta verziója, amit a felhasználók egy szűk köre hónapokig tesztelt. Megújult a design és a felhasználói felület, új lett a statisztika, még több szűrési lehetőség került a rendszerbe, még gyorsabb lett a számlázás, rugalmasabb lett a partnerkezelés és a termékek frissítése, új, gyönyörű számlasablonokat tettünk elérhetővé, elindult a proforma/díjbekérőszámla készítés, bővítettük a kiadáskezelést és tabletre, illetve mobilra is optimalizáltuk a rendszert. Na és persze frissítettük az API-t, hogy még egyszerűbb legyen a számlaautomatizálás. Ezúton is köszönjük tesztelőinknek a rengeteg segítséget!

Megnézem
2014
2014. november 6.

Sárospataki Albert CEO-ként csatlakozott a csapathoz, vele együtt rengeteg új ötlet, lendület és erőforrás is érkezett. Az üzemeltetést az Octonull Kft. vette át.

2014. október 2.

Pezsgőbontás, megvan az 1000. Billingo felhasználó. Ezzel együtt nőtt a felelősség is, de tele voltunk ötletekkel és a háttérben már fejlesztettük a Billingo 2.0-t.

2014. március 13.

A rengeteg pozitív visszajelzés után kitaláltuk, hogy a Billingo talán felhő alapú szolgáltatásként is megállná a helyét. Így profi, díjnyertes grafikusaink segítségével kicsinosítottuk és elindult a nyilvános, bárki számára elérhető regisztráció, a Billingo 1.0. Izgultunk. Nagyon.

2013
2013. március 1.

Elindult a Billingo belső verziója, ekkor a programot még csak a barátok, ismerősök használták. A legfontosabb igény az volt, hogy könnyen használható, egyszerű program készüljön. A jövő viszont egyértelműen a számlázás automatizálása, ezért az API 1.0 már az induláskor a főbb funkciók közé került.

X
Back to Top