Csapatunk

A Billingo egy igazi szerelemprojekt, amelyért minden egyes csapattagunk szívvel lélekkel dolgozik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a kezdő csapat szinte minden tagja a mai napig is a Billingo Team tagja.

Hozzájuk csatlakoztak még új fejlesztőink, backoffice kollégáink, számlázási szakértőink és ügyfélkapcsolattartóink, hogy nektek, a Billingo felhasználóinak a lehető legprofibb szolgáltatást nyújthassuk.

Sárospataki Albert

Sárospataki Albert

CEO, Co-Founder

Albert 2014-ben szeretett bele a Billingo projektbe, és csatlakozása óta minden nap azon dolgozik, hogy még több magyar vállalkozás mindennapjait könnyítsük meg a számlázóval. Tökéletesen érzi a magyar piac rezgését, de nyitott szemmel jár a nagyvilágban és gyűjti a jobbnál jobb ötleteket, hogy a Billingo még jobb lehessen.

Albertet 2019 februárjában beválasztották a K&H Bank Üzletet ide! kampány szakértői csapatába is. Vállalkozástervezés, pénzügyek és természetesen online számlázás témában kérdezhettek tőle a vállalkozók.

Nézd meg, hol nyilatkozott még az elmúlt időszakban

Laczo Danny

Co-Founder

Laczó Dániel 2019 októberében csatlakozott a Billingo csapatához, azt követően, hogy több mint 8 év légióskodás után, óriási startup üzletfejlesztési tapasztalattal visszatért Magyarországra. Dani vérbeli profi, aki pontosan tudja, hogy mire van szükség ahhoz, hogy egy hasznos és értékes szolgáltatásból igazi sikertörténet születhessen. Óriási megtiszteltetés, hogy több hazai startup közül új kihívásként a Billingót választotta.

Laczo Danny
Fekete Dani

Fekete Dani

CTO, Co-Founder

A Billingo alapgondolata Dani fejéből pattant ki 2013-ban. A kezdetben baráti szívességként induló szerelemprojekt mára sok tízezer fős platformmá nőtte ki magát, amelynek fejlesztésében és programozásában a mai napig szívvel-lélekkel részt vesz.

Dani a szakmája igazi megszállottja, gyermekkora óta programoz, a számítógépek és az összetett rendszerek bűvöletében él, bárhol megállja a helyét. Egészen apró alkalmazásokat, sokrétű, kiterjedt programokat is tervezett már, sőt, vezetett több száz fős fejlesztő és mérnökcsapatot szoftveres és hardveres projektekben.

Voov Team

Webdesign studio

A csapat megunta az unalmas számlázást és az időrabló postai sorban állást, ezért készített egy saját online számlázót, amit az első sikeres év után újragondolt és újratervezett. Útját 2015. március óta az újonnan alakult Octonull Kft. egyengeti tovább, a tervezést és a front-end feladatokat változatlanul Voov végzi.

A 2006-ban alakult stúdió fő profilja az arculattervezés, csomagolástervezés, webdesign, fejlesztés és tanácsadás. Több mint hatszáz weboldalt indított el, közel 200 arculatot tervezett, sok hazai és külföldi sikereket ért el.

Voov Team
Ügyfélszolgálatosaink Ügyfélszolgálatosaink Ügyfélszolgálatosaink

Ügyfélszolgálatosaink: Evelin, Szabina,
Fanni és Barbi

Kérdésed van? Segítünk!

Evelinnel, Szabinával, Fannival és Barbival “találkozhatsz”, ha kérdésed, észrevételed vagy problémád van a program használatával kapcsolatban. Azért dolgoznak minden egyes nap, hogy a Billingóval valóban öröm és élmény legyen a számlázás.

Rólunk mondták

X
Back to Top