maradt az akció végéig

3 hónapot most mi állunk!

Most az éves előfizetés kéthavi kedvezménye mellé plusz 1 hónapot ajándékba adunk új felhasználóink számára, így összesen 3 hónapod ingyen lesz!

Kuponkód: SEPTEMBER3

3 hónapot most mi állunk!
Billingóval számlázni öröm!

Billingóval számlázni öröm!

A kedvezmény az éves Basic, Standard és Pro számlázó, illetve a legnagyobb funkcionalitású Billingo Business és Billingo One csomagok esetén is érvényes, a Számlázóköltöztetővel ráadásul a régi számláidat is segítünk áthozni.

Válassz csomagot és MOST 3 HÓNAPOT INGYEN adunk!

Ha nem csak számláznál

Ha nem csak számláznál

Használd fel a kedvezményt a számlázó mellé választható legnépszerűbb Billingo kiegészítőkre:

  • Billingo API: Az API megkönnyíti az életed, hiszen helyetted dolgozik. Kösd össze számlázódat a webshopoddal, CRM rendszereddel, logisztikai rendszereddel, vagy szinte bármilyen más programmal. Nyugi, az összekötés kezdő programozói tudással is gyerekjáték lesz!
  • Átalányadó Asszisztens Plusz: Az átalányadózók legjobb barátja, ami megkönnyíti a mindennapokat. Segít, hogy sose felejtsd el a határidőket, a fizetendő adókat, járulékokat. Ráadásul még a bevallást is automatikusan előkészíti a beküldéshez vagy a könyvelőd számára.
  • Bankszinkron Plusz: Vesd le magadról az adminisztráció láncait! Kösd össze bankod a Billingóval, és hagyd, hogy a rendszer automatikusan kezelje a kifizetett számlákat. Segítségével netbanki belépés nélkül is bármikor, bárhol látod a bankszámláidon történő mozgásokat és az egyenleget. 
  • Billingo Ads: Alakítsd egyedivé a számlaletöltő oldaladat és csábítsd új rendelésre vevőidet vagy építsd tovább a márkádat. Minden eszköz plusz bevételt hozhat, amit a konkurenciád nem használ. Lépj elsőként te!
  • White Label: Szeretnéd ha a számládon csak a Te logód jelenne meg? Részünkről semmi akadálya! A White Label megoldással a számlakép, a számlaletöltő oldal, a számlaértesítő levél is letisztultabbá válnak.
Billingód bármikor lehet!

Billingód bármikor lehet!

Szolgáltatásaink akkor is segíthetnek, ha máshol számlázol, csak válaszd a számlázótól független megoldásainkat éves konstrukcióban, a 3 ingyen hónappal:

  • Pályázatfigyelő: Segítségével minden hazai pályázatot egy helyen elérsz, azonnali értesítőt kapsz az új kiírásokról, ráadásul ingyenes pályázati előminősítést és havi 1 óra pályázati tanácsadást is biztosítunk, hogy dőljenek a milliók.
  • Céginfó: Szerezz hiteles infókat, kerüld el a felesleges kockázatot! Előfizetőként hozzáférsz az összes magyarországi cég legfontosabb adatához. A Céginfóval könnyedén kiszűrheted a potenciálisan késedelmesen fizetőket, kockázatos cégeket, ellenőrizheted az új és bevált partnereidet.
  • Partnerfigyelő: Légy képben, kikkel dolgozol együtt! Állítsd rá a partnereidre, érdeklődőidre vagy a konkurenciára a Partnerfigyelőt és a Billingo azonnal értesít, ha fontos esemény történik, például adótartozás, felszámolás, csődeljárás stb.
  • Készletkezelő: Fejlessz inkább üzletet adminisztráció helyett! Kezeld egyszerűen, átláthatóan a boltod vagy webáruházad készletmozgásait, akár automatikusan, és a megspórolt időt váltsd bevételre! 

A kedvezmény 2023 szeptember 18-22. között kötött új Billingo előfizetésekre érvényes, a kupon meglévő előfizetés hosszabbításra nem használható.

Oldal tetejére