Billingo & Könyvelő programok összekötése ➡️még hatékonyabb adminisztráció

Könyvelőknek 2018.04.05. - 3 p. olvasás

Ugye te is szeretnéd gyorsan, kényelmesen és stresszmentesen letudni a könyvelés előkészítését? A Billingóval elfelejtheted a kínos félreértéseket, a hiábavaló kérdéseket és számonkéréseket. Nézd meg hogyan spórolhatsz meg rengeteg időt, és teheted minden eddiginél átláthatóbbá a könyveléssel kapcsolatos adminisztrációt.

A könyvelő program összekötés legnagyobb előnye

Ma már rengeteg könyvelő dolgozik különböző könyvelő programokkal, amelynek köszönhetően jóval hatékonyabbá tehetik az adminisztrációs folyamatokat. A könyvelés előkészítése mostantól azonban számodra is gyerekjátékká válik, hiszen a Billingóból pillanatok alatt exportálhatod összes számládat a könyvelőd programjába.

Hogyan működik a Billingo számlaexport könyvelőknek?

A számlák exportálásához nincs más dolgod, mint a Billingo fiókodban belépni az „ Export/NAV” menübe. Majd rögtön a legfelső sorokban beállítani, hogy mely időszak számláit szeretnéd exportálni.

Billingo és könyvelő programok összekötése

Ezután a „Export típusa” sorban válaszd ki a könyvelőd által használt programot. A mentés gombra kattintva a rendszer pedig automatikusan a választott típussal kompatibilis fájlba rendezi a számlalistát. Könyvelőd ezt ezután könnyedén importálhatja a saját programjába. Látod? Tényleg csak néhány kattintás és már készen is vagy.

A Billingóval jelenleg összeköthető könyvelő programok*

Billingo és könyvelő programok összekötése

*Az összeállítás 2018. 04. 05-én készült, azóta további összekötésekkel is bővülhetett a Billingo listája. A könyvelő programok legfrisebb, aktuális listáját itt találod »

A könyvelés megkönnyítése a számlák exportálása nélkül

Nem találtad meg a listában a keresett programot vagy a könyvelőd egyáltalán nem használ semmiféle szoftvert? Ne aggódj, még így is van egy szuper megoldásunk arra, hogyan teheted minden eddiginél hatékonyabbá a számlákkal kapcsolatos adminisztrációs folyamatokat.

A Premium csomag esetén ugyanis hozzáférést adhatsz könyvelődnek Billingo fiókodhoz, ráadásul különböző jogosultságokat állíthatsz be számára. Ezt a „Beállítások » Munkatársak” menüpont alatt teheted meg a jobb felső sarokban található „ÚJ MUNKATÁRS” gombra kattintva.

Billingo és könyvelő programok összekötése

Itt azonnal be is állíthatod, hogy a könyvelődnek olvasási vagy írási jogot adsz az egyes menüpontokhoz. Természetesen úgy is dönthetsz, hogy bizonyos menüpontokat egyáltalán ne lásson.

Billingo és könyvelő programok összekötése

Akár több száz számla letöltése néhány kattintással

Ha nincs lehetőséged a könyvelőd számára exportálni a számlákat, és hozzáférést sem akarsz adni neki Billingo fiókodhoz, még akkor is rendelkezésre áll egy remek módszer. Ezzel rengeteg időt spórolhatsz meg a könyveléshez kapcsolódó adminisztratív feladatokon.

Az "Export/NAV" menübe belépve ugyanis akár az összes eddig számládat letöltheted néhány kattintással. Ehhez csupán az "Export típusa" mezőt kell átállítanod "tömeges számlaletöltés"-re, majd a mentés gombra kattintani. A rendszer már le is tölti a beállított időszak alatt kiállított összes számlát egy pdf dokumentumba, amit már továbbíthatsz is könyvelődnek.

+1 előny – a számlák átlátható és hatékony tárolása

Na persze egy számlára nem csupán a könyvelés előkészítésekor lehet szükséged. Ha nem akarod dobozok erdejében gyűjteni a számláidat vagy órákon át kutakodni egyetlen példány után, akkor ideje lecserélni a kézi számlatömböket Billingóra.

A rendszer ugyanis tárgyév plusz 10 évig eltárolja helyetted az összes számládat, amelyek közt villámgyorsan megtalálod majd a keresett példányt. Dátum és üzleti partner alapján is leszűrheted a listát. De ugyanezt megteheti helyetted akár könyvelőd is, ha hozzáférést adsz neki Billingo fiókodhoz.

Próbáld ki és fedezd fel a könyvelő program összekötések összes előnyét, Billingózz akár teljesen ingyen »

Hasonló cikkek a kategóriában

kismama szövetkezet

A kismama-szövetkezet előnyei és hátrányai

Könyvelőknek 2023.10.19. - 4 p. olvasás

Kismama vagy, és hallottál már „ezt-azt” a kismama szövetkezetekről? Ebben a cikkben most tisztába tesszük az ezzel kapcsolatos tényeket és tévhiteket.

black friday könyvelés

Black Friday: hogyan számlázzuk, hogyan könyveljük?

Könyvelőknek 2023.09.29. - 9 p. olvasás

Közeleg a Black Friday időszaka, amikor a fekete pénteki akciókat kihasználva sokkal olcsóbban vásárolhatunk, mint egyébként. Lassan már nálunk is hagyománynak ...

könyvelés digitalizációja

Ne félj a könyvelés digitalizálásától!

Könyvelőknek 2023.08.10. - 8 p. olvasás

A hagyományos papíralapú és manuális könyvelési módszerek ma már bátran nevezhetők elavultnak. Helyüket a modern, digitalizált könyvelési megoldásoknak adják át...

Czöndör Szabolcs

Czöndör Szabolcs, a NAV korábbi főosztályvezetője új színekben!

Könyvelőknek 2023.06.05. - 4 p. olvasás

Az adóhivatal Kiemelt Adó- és Vámhigazgatóságának Ellenőrzést Támogató Főosztályának főosztályvezetőjeként ismert Czöndör Szabolcs új vizekre evezett, és most m...

magyar állampapír

A diszkont értékpapírok számviteléről

Könyvelőknek 2023.04.27. - 7 p. olvasás

Egyre több helyen találkozunk az állam által kibocsátott értékpapírokkal, így reméljük, könyvelőként hasznodra lesz az alábbi, ezek számvitelét taglaló írás.

sikeres könyvelő

A sikeres könyvelők 8+1 szokása

Könyvelőknek 2023.04.12. - 4 p. olvasás

Aki könyvelőként szeretne sikeres lenni, jó, ha felállít magának egy szabályrendszert, ami alapján dolgozik, hogy ha a munkája gyümölcse beérik, élvezhesse azt....

Back to Top