Funkciók

Innovatív bizonylatlista oldal

A bizonylatlista oldalon pillanatok alatt átlátod, mi történt a kiállított és beérkező számláiddal, bizonylataiddal és hogy alakulnak a pénzügyeid.

Innovatív bizonylatlista oldal

A Billingo átlátható bizonylatlista oldalain bármikor egyértelműen látod, mi történik a bizonylataiddal. Külön listában követheted a kiállított és a beérkező számlákat, a diagram bekapcsolásával pedig egymás mellett is látod a pénzügyi arányokat. 

A bizonylatlista oldalon látványos, színes ikonok jelzik a fizetettségi státuszt, a lejárati határidőt, a kintlévő, fizetett, lejárt és részlegesen fizetett bizonylatokat. Pillanatok alatt listázhatod a piszkozataidat, a díjbekérőket, a nyugtákat és az előlegszámlákat is. 

Külön ikonok jelzik vissza a kötelező NAV adatszolgáltatás teljesítésének státuszát, így azonnal látod, ha a sikerült a beküldés és azt is, ha teendőd van még a számlával. 

Azonnali visszajelzést látsz az kiküldött bizonylat aktuális kézbesítési státuszáról is. Jelzi a rendszer, ha sikertelen volt a bizonylat továbbítása, így máris ellenőrizheted, hol akadt el a kiküldési folyamat.

A kiadásaid listáján – akár automatikusan megjelenő bizonylatok alapján - áttekinthető kategóriákba csoportosítva látod a különböző típusú költségeket. 

Az átlátható bizonylatlista oldalon egyszerűen módosíthatod a lista sorrendjét, a bizonylatok melletti műveleti gombok használatával pedig kényelmes a bizonylatok kezelése, kiküldése, stonózása vagy éppen letöltése és nyomtatása is. Egyszerű, kényelmes, billingós.

Az Innovatív bizonylatlista oldal Neked készült 

Az Innovatív bizonylatlista oldal neked való, ha szeretnéd mindig naprakészen látni a vállalkozásod pénzügyeit, követni akarod, hogyan állnak a kintlévőségeid és hogy alakul a bevételeid és kiadásaid aránya. 

A beszédes felület színes ikonjai és elemei segítenek pillanatok alatt átlátni az aktuális helyzetedet, ráirányítják a figyelmedet a teendőidre, a műveleti gombok pedig segítenek néhány kattintással el is végezni azokat.  

Mennyibe kerül?

Az Innovatív bizonylatlista oldal minden Billingo fiók része, ingyenesen, extra díj nélkül használhatod előfizetési csomagtól függetlenül.


FreeBasicStandardPro
Előfizetés havidíja*0 Ft1290 Ft/hó + ÁFA1890 Ft/hó + ÁFA
2490 Ft/hó + ÁFA
Innovatív bizonylatlista oldal
0 Ft0 Ft0 Ft0 Ft

*Éves előfizetés esetén 

Az Innovatív bizonylatlista oldal segítségével

  • néhány perc elég, hogy átlásd az aktuális pénzügyi helyzetedet, 
  • pillanatok alatt bármilyen számlát megtalálsz, letölthetsz és nyomtathatsz,
  • pontosan, naprakészen követheted a kintlévőségeidet,
  • azonnal intézkedhetsz, ha lejárt egy partnered számlája,
  • gyorsan és kényelmesen intézheted a számlaadminisztrációt,
  • néhány gombnyomással szűrheted a számodra fontos adatokat, 
  • tudatosan tervezheted a kiadásaidat, 
  • könnyen átláthatod, mi mindenre költ a vállalkozásod.

A bizonylatlista oldalon minden feladatot egyszerűen, kényelmesen elintézhetsz és kérdés nélkül is pontos és egyértelmű választ kapsz a bizonylataiddal kapcsolatos kérdéseidre. Imádni fogod!

Használd a képes útmutatót az Innovatív bizonylatlista oldal funkció megismeréséhez!

Én is beállítom » 

A Billingo Innovatív bizonylatlista oldal kényelmét Te is imádni fogod! Próbáld ki!

Kipróbálom »  

Megnézem a demóban » 

Információk

Kategória
Számlázás

A Billingo neked is segít.

Próbáld ki!

Oldal tetejére