Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / 2 új megacsomag a Billingónál …
Velünk történt - 2022.09.09. - 5 p. olvasás

2 új megacsomag a Billingónál hihetetlen áron: Billingo Business és Billingo One

Ilyen még nem volt! 2 vadonatúj megacsomaggal bővült a Billingo, így mostantól a legtöbb, leghasznosabb üzleti szolgáltatások előnyeit egyetlen felületen, hihetetlenül kedvező ár-érték arányban használhatod ki. Gyere és nézd meg, hogy a Billingo Business vagy a Billingo One való-e neked!

2 új megacsomag a Billingónál hihetetlen áron: Billingo Business és Billingo One

Figyelem! A Billingo árai a cikk megjelenése óta változtak, ami akkor aktuális tarifa volt, elképzelhető, hogy ma már más díjszabás része. A naprakész adatokról tájékozódj a Billingo főoldalán az Árak menüpontban.

A Billingo vízió

Ha követted a Billingo robbanásszerű fejlődését az elmúlt 2 évben, akkor láthattad, hogy egymás után, sorra jöttek ki a fejlesztések. Abból a vízióból építkeztük, hogy a Billingóval egy olyan szerethető, komplex rendszert építsünk, ahol a szuperhasznos szolgáltatások egyre több területen, egyre több hazai vállalkozásnak segíthessenek átláthatóan menedzselni a pénzügyeket, automatizálni a folyamatokat és érezhetően növelni a hatékonyságot. Mindezt bárki által elérhető, könnyen megfizethető áron, apróbetűk nélkül.

A szolgáltatások egyre népszerűbbé váltak. Így gondoltunk egy merészet, 2 megacsomaggá gyúrtuk össze a leghasznosabb, legkedveltebb termékeket és egy extrém kedvező ajánlatot dolgoztunk ki. Így született meg a Billingo Business és a Billingo One. 

Nézz csak utána bátran! Ha hasonló a szolgáltatásokat külön-külön kellene megvenned, akár 5-8x-os kiadást is jelenthetne. 

A megacsomagokkal egyetlen szoftverrel

 • számlázhatsz,
 • intézheted az átalányadózással kapcsolatos teendőket
 • követheted nyomon a pályázati lehetőségeket
 • informálhatsz le bármilyen hazai vállalkozást
 • indíthatsz kintlévőségbehajtást
 • növelheted a bevételeidet
 • kezelheted a készletmozgásokat
 • netbanki belépés nélkül láthatod a banki tranzakciókat
 • automatizálhatod a pénzügyi ellenőrzési feladatokat
 • átlátható folyamatba rendezheted az értékesítéshez kapcsolódó dokumentumaidat 
 • és még rengeteg más funkcióval növelheted a hatékonyságodat, már havi 2490 Ft+áfától.  

A legjobb, hogy már azzal rengeteget spórolsz, hogy ezeket a szolgáltatásokat nem egyesével, külön-külön szoftverként kell megvenned. Így az adatokat is elég csak egyszer rögzítened, mindegyik funkcióban elérhetők, és egymással összehangban, adott kontextusnak megfelelően előhívhatók.

Billingo Business vagy Billingo One? 

Nézzük, mit tartalmaznak a csomagok és segítünk is kiválasztani, melyik való neked.

A Billingo Business eszköztárat ad a sikerhez

A Billingo Business sokoldalú támogatás a mindennapi adminisztrációs feladatokhoz, ha vannak értékesítési folyamataid, cégek és egyéni vállalkozások is vannak a partnereidet között, minimalizálnád az adminisztrációt, és fejlesztésben, bővítésben is gondolkodsz. 

Szuper választás akkor is, ha átalányadózó vagy, mert az Átalányadó Asszisztens Pluszt is tartalmazza.

Online számlázó Pro

A Billingo legmagasabb funkcionalitással rendelkező számlázó csomagja, ami ideális csapatmunkához, akár automatikusan fizetettre állítja a teljesített számlákat, és még az értékesítési folyamat dokumentálásában is segít (szállítólevél, teljesítési igazolás, ajánlat, megrendelőlap stb.). És ennél még sokkal többet IS ad. Részletek »

Pályázatfigyelő 

A Pályázatfigyelőben minden hazai lakossági és céges pályázatot elérsz, egyedi szűréseket állíthatsz be, és a rendszer automatikus értesítést küld, ha neked való tender indul. A csomag a pályázati előminősítést is tartalmazza, és havi 1 órában profi pályázatíró válaszol a kérdéseidre.

Céginfó

A Céginfóban minden hazai cég és egyéni vállalkozás adatait megnézheted. Ez segít az új vagy meglévő partnereid ellenőrzésében, azonnal észreveszed, ha negatív esemény (pl. végelszámolás, adótartozás stb.) történik. Nemcsak hiteles és naprakész adatokat látsz, hanem az üzleti kockázatodat is csökkentheted.

Átalányadó Asszisztens Plusz

A Billingo vadonatúj szolgáltatása kifejezetten átalányadósoknak, amiben naprakészen látod a fizetendő adókat, járulékokat, figyelmeztet a fizetendőkre és még a bevallást is automatikusan előkészíti a beküldéshez neked vagy a könyvelőnek.

Billingo Ads

A Billingo egyedülálló marketingeszköze, amivel növelheted a bevételeidet, új rendelésre csábíthatod a vevőidet és építheted a márkádat. Ha tényleg válság közeleg, akkor minden eszköz plusz bevételt hozhat, amit a konkurenciád nem használ.

Mindez a Billingónál mindössze havi 2490 Ft+áfa, éves előfizetés esetén. Megrendelem » 

A Billingo One-ban a legjobb ár-érték arányt kapod kompromisszumok nélkül 

A Billingo One egy igazi nagyágyú a haladó vállalkozók kezében, hiszen a Billingo Business minden szolgáltatását tartalmazza és annál még sokkal-sokkal többet.  

Mindenképpen válaszd ezt a csomagot, ha termékértékesítéssel foglalkozol, hiszen ezért a szuper árért a készletkezelőt IS megkapod. És akkor is ezt ajánljuk, ha aggódsz a közelgő válság miatt, és az üzleti partnereid folyamatos figyelésével elsőként akarsz értesülni arról, ha valamelyik partnered csődöt jelent, felszámolás, végelszámolás stb. indul ellene. 

Billingo Business szolgáltatásain túl még:

Készletkezelő 

A Billingo Készletkezelő szolgáltatása a webáruházad és/vagy fizikai üzleted árukészletének menedzselésében lesz partner. Óriási segítség, hogy a számlák alapján a készletmozgásokat teljesen automatikusan rögzíti a rendszer.

Partnerfigyelő

Kincset érő támogatás, ha az elsők között akarsz értesülni a partnereidet vagy számodra fontos cégeket érintő negatív eseményekről (pl. csődeljárás, felszámolás stb.) Neked való, ha nem akarsz erre időt szánni, de gyors, automatikusan érkező információkra van szükséged. 

Bankszinkron Plusz

A szolgáltatással korlátlan bankszámládat kötheted össze a Billingóval. Ez azért is jó, mert a rendszer automatikusan fizetettre állítja a teljesített és kifizetett számlákat és netbanki belépés nélkül is bármikor, bárhol látod a bankszámláidon történő mozgásokat. 

A teljes csomag mindössze havi 4990 Ft+áfa, éves előfizetés esetén. Megrendelem » 

Már van Billingo előfizetésed? Beszámítjuk!

Billingo Businessre vagy Billingo One-ra váltanál? Az előfizetés során a rendszer automatikusan figyelembe veszi a már elő előfizetést, és jóváírja a korábban kifizetett és még hátralévő összeget. Csomagot váltok »

Máshol számlázol, de Billingóra váltanál? Jóváírjuk! 

Más számlázóban lévő előfizetésed hátralévő időszakát a számodra leginkább megfelelő Billingo előfizetésben írjuk jóvá. Kérésedet jelezd ügyfélszolgálatunknak a hello@billingo.hu címen, kollégáink a tökéletes opció kiválasztásában is segítenek. 

A Billingo Business és Billingo One csomagokkal kiemelkedő szolgáltatásokat kapsz, amelyeket folyamatosan frissítünk és bővítünk, hogy még inkább igazodjanak a felhasználói és piaci igényekhez. 

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér