2 hónap ajándékba

2 hónap ajándékba

Fizess elő MOST 1 évre bármilyen új Billingo szolgáltatásra és további 2 hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Billingo is ott lesz a KATA vá…
Velünk történt - 2022.08.04. - 4 p. olvasás

Billingo is ott lesz a KATA változások 2022. konferencián

Alaposan felforgatta az idei nyári terveket az új KATA törvény változtatása. A Billingónál azonban mindent megteszünk azért, hogy megkönnyítsük az átállást a vállalkozóknak és könyvelőiknek egyaránt. Hallgasd meg Sárospataki Albert előadását augusztus 11-én a KATA változások 2022. könyvelői konferencián is.

20%-os Billingo kedvezmény a KATA változások 2022. konferenciára

KATA változások 2022. - Gyakorlati tanácsok könyvelőknek, Adónavigátor konferencia címmel tartják 2022. augusztus 11-én, a Lurdy házban a könyvelők egyik legjelentősebb szakmai napját, a rendszerint szeptemberben megrendezésre kerülő Könyvelők Napja helyett. 

A szeptember 1-től hatályba lépő új jogszabályok sok és komplex feladatot adnak a könyvelőknek, hiszen a KATÁs vállalkozók tőlük várják a segítséget annak eldöntésében, hogyan és miként folytathatják a tevékenységüket a KATA utáni életben. 

Óriási tehát a könyvelők felelőssége. A konferencia előadásai azonban segítenek rendszerbe terelni a problémákat és új lehetőségeket találni a megoldásukra, ezzel is segítve a könyvelők munkáját és az ügyfeleik hiteles tájékoztatását is. 

A konferencia előadásai ugyanakkor segítséget adnak a könyvelőknek az irodájuk jövedelmezőségének alakításához is, hogy az a közelgő gazdasági válság és az emelkedő infláció ellenére is megmaradhasson. 

20% extra Billingo kedvezmény a konferencia árából 

A Billingós könyvelőként 20% kedvezményt kapsz a konferencia árából. A kedvezményre jogosító kuponkódot keresd a Billingo augusztus 3-i könyvelői hírlevelében!

Kedvezményes jegyvásárlás => 

Előadók:

Böröckyné Verebélyi Zsuzsanna, könyvvizsgáló és adószakértő, aki a KATA 2.0-val kapcsolatban segít tisztázni a korábbi vállalkozások zárásával, az értékhatárokkal, a bevételek elszámolásával és az adófizetési kötelezettséggel kapcsolatos kérdéseket. 

Új irányokat mutat azoknak a vállalkozásoknak, akik szeptember 1-je után kiszorulnak a KATA hatálya alól. Így az előadás után, könyvelői segítséggel minden vállalkozás meg tudja hozni a számára megfelelő döntést. 

Farkas András, nyugdíjszakértő, aki a KATA változások kérdéskörét a nyugdíjas KATÁsok jövőbeli lehetőségei felől segít megvizsgálni és sorra veszi a KATÁt kiváltó adózási módok nyugdíjvonzatait is. 

Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója az új KATA törvény kihirdetése óta kiemelt fókuszban kezeli a hiteles és gyors tájékoztatást. 

A Billingo az elsők között reagált az új KATA törvény változásaira. Dedikált forródrótot hoztak létre, kérdőívekkel, szakmai anyagokkal és könyvelő kerekasztalbeszélgetéssel támogatták a kétségbeesett KATÁSokat. Rugalmas csapatuk máris létrehozott egy Átalányadó Kalkulátort és hamarosan érkezik az Átalányadó Asszisztens is, hogy minél egyszerűbbé tegyék a minimális adminisztrációhoz szokott vállalkozásoknak az átállást és hatékonyabbá a könyvelővel való kapcsolattartást. 

Albert az előadásában elmondja, hogyan tudják egyszerűsíteni és gyorsítani a szoftverek az átalányadózással kapcsolatos adminisztrációt, miként támogathatják a könyvelő munkáját és milyen beállításokra kell mindenképpen figyelni, ha szeptember 1-től adónemet váltunk és nem KATÁsként számlázunk tovább.

Szabó Gábor, a NAV Dél-Alföldi Tájékoztatási Osztályának munkatársa a nyár folyamán hatályba lépett extraprofitadó-törvény kérdéseit segít megválaszolni, hiszen, ha csak érintőlegesen is, de ez a változás is befolyásolja a kisvállalkozások életét.

Fata László, juttatási szakértő a 2022-es juttatási trendeket és lehetőségeket segít értelmezni, hogy minél hatékonyabban építhessék be a vállalkozások azokat a juttatási rendszerükbe, amennyiben adott erre a lehetőség. Az érdekes előadás segít bebizonyítani, hogy a caferéria nemcsak a multik kiváltsága, hanem a kisvállalkozások is élhetnek a kedvező lehetőségekkel. 

Jagodics Rita, kereskedelmi marketing szakértő előadásának középpontjában a könyvelői szakmát is jelentősen érintő áremelési pszichológia, a kommunikációs megoldások és az elfogadható indokok megfelelő időben való bejelentése áll. Rita kifejezetten könyvelőirodákra szabott megoldással készül, az előadás végére pedig egy kész kommunikációs tervet és eszközt ad a könyvelő munka értékének megőrzéséhez.

Dr. Sallai Csilla könyvvizsgáló, adószakértő előadásának fókuszában azok a KATÁs Bt-k állnak, amelyek a KATA hatálya alól kikerülve szeptembertől a kettős könyvvitel rendszerében vezetik tovább a könyveiket. Az ehhez szükséges nyitómérleget pedig könyvvizsgálóval kell ellenőriztetniük. Csilla segít eligazodni a nyitómérleg sarkalatos kérdéseiben és buktatóiban.

Találkozzunk a KATA változások 2022. konferencián is. Keresd kollégáinkat a Billingo standjánál! 

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top