Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Billingo is ott lesz a KATA vá…
Velünk történt - 2022.08.04. - 4 p. olvasás

Billingo is ott lesz a KATA változások 2022. konferencián

Alaposan felforgatta az idei nyári terveket az új KATA törvény változtatása. A Billingónál azonban mindent megteszünk azért, hogy megkönnyítsük az átállást a vállalkozóknak és könyvelőiknek egyaránt. Hallgasd meg Sárospataki Albert előadását augusztus 11-én a KATA változások 2022. könyvelői konferencián is.

20%-os Billingo kedvezmény a KATA változások 2022. konferenciára

KATA változások 2022. - Gyakorlati tanácsok könyvelőknek, Adónavigátor konferencia címmel tartják 2022. augusztus 11-én, a Lurdy házban a könyvelők egyik legjelentősebb szakmai napját, a rendszerint szeptemberben megrendezésre kerülő Könyvelők Napja helyett. 

A szeptember 1-től hatályba lépő új jogszabályok sok és komplex feladatot adnak a könyvelőknek, hiszen a KATÁs vállalkozók tőlük várják a segítséget annak eldöntésében, hogyan és miként folytathatják a tevékenységüket a KATA utáni életben. 

Óriási tehát a könyvelők felelőssége. A konferencia előadásai azonban segítenek rendszerbe terelni a problémákat és új lehetőségeket találni a megoldásukra, ezzel is segítve a könyvelők munkáját és az ügyfeleik hiteles tájékoztatását is. 

A konferencia előadásai ugyanakkor segítséget adnak a könyvelőknek az irodájuk jövedelmezőségének alakításához is, hogy az a közelgő gazdasági válság és az emelkedő infláció ellenére is megmaradhasson. 

20% extra Billingo kedvezmény a konferencia árából 

A Billingós könyvelőként 20% kedvezményt kapsz a konferencia árából. A kedvezményre jogosító kuponkódot keresd a Billingo augusztus 3-i könyvelői hírlevelében!

Kedvezményes jegyvásárlás => 

Előadók:

Böröckyné Verebélyi Zsuzsanna, könyvvizsgáló és adószakértő, aki a KATA 2.0-val kapcsolatban segít tisztázni a korábbi vállalkozások zárásával, az értékhatárokkal, a bevételek elszámolásával és az adófizetési kötelezettséggel kapcsolatos kérdéseket. 

Új irányokat mutat azoknak a vállalkozásoknak, akik szeptember 1-je után kiszorulnak a KATA hatálya alól. Így az előadás után, könyvelői segítséggel minden vállalkozás meg tudja hozni a számára megfelelő döntést. 

Farkas András, nyugdíjszakértő, aki a KATA változások kérdéskörét a nyugdíjas KATÁsok jövőbeli lehetőségei felől segít megvizsgálni és sorra veszi a KATÁt kiváltó adózási módok nyugdíjvonzatait is. 

Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója az új KATA törvény kihirdetése óta kiemelt fókuszban kezeli a hiteles és gyors tájékoztatást. 

A Billingo az elsők között reagált az új KATA törvény változásaira. Dedikált forródrótot hoztak létre, kérdőívekkel, szakmai anyagokkal és könyvelő kerekasztalbeszélgetéssel támogatták a kétségbeesett KATÁSokat. Rugalmas csapatuk máris létrehozott egy Átalányadó Kalkulátort és hamarosan érkezik az Átalányadó Asszisztens is, hogy minél egyszerűbbé tegyék a minimális adminisztrációhoz szokott vállalkozásoknak az átállást és hatékonyabbá a könyvelővel való kapcsolattartást. 

Albert az előadásában elmondja, hogyan tudják egyszerűsíteni és gyorsítani a szoftverek az átalányadózással kapcsolatos adminisztrációt, miként támogathatják a könyvelő munkáját és milyen beállításokra kell mindenképpen figyelni, ha szeptember 1-től adónemet váltunk és nem KATÁsként számlázunk tovább.

Szabó Gábor, a NAV Dél-Alföldi Tájékoztatási Osztályának munkatársa a nyár folyamán hatályba lépett extraprofitadó-törvény kérdéseit segít megválaszolni, hiszen, ha csak érintőlegesen is, de ez a változás is befolyásolja a kisvállalkozások életét.

Fata László, juttatási szakértő a 2022-es juttatási trendeket és lehetőségeket segít értelmezni, hogy minél hatékonyabban építhessék be a vállalkozások azokat a juttatási rendszerükbe, amennyiben adott erre a lehetőség. Az érdekes előadás segít bebizonyítani, hogy a caferéria nemcsak a multik kiváltsága, hanem a kisvállalkozások is élhetnek a kedvező lehetőségekkel. 

Jagodics Rita, kereskedelmi marketing szakértő előadásának középpontjában a könyvelői szakmát is jelentősen érintő áremelési pszichológia, a kommunikációs megoldások és az elfogadható indokok megfelelő időben való bejelentése áll. Rita kifejezetten könyvelőirodákra szabott megoldással készül, az előadás végére pedig egy kész kommunikációs tervet és eszközt ad a könyvelő munka értékének megőrzéséhez.

Dr. Sallai Csilla könyvvizsgáló, adószakértő előadásának fókuszában azok a KATÁs Bt-k állnak, amelyek a KATA hatálya alól kikerülve szeptembertől a kettős könyvvitel rendszerében vezetik tovább a könyveiket. Az ehhez szükséges nyitómérleget pedig könyvvizsgálóval kell ellenőriztetniük. Csilla segít eligazodni a nyitómérleg sarkalatos kérdéseiben és buktatóiban.

Találkozzunk a KATA változások 2022. konferencián is. Keresd kollégáinkat a Billingo standjánál! 

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska