Figyelem! Már csak pár nap és nőnek az árak!

Figyelem! Már csak pár nap és nőnek az árak!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 5 Billingo Business tipp a hat…
Tippek - 2022.09.27. - 1 p. olvasás

5 Billingo Business tipp a hatékonyabb vállalkozás-menedzseléshez

Akár órákat is elvehet az értékes vállalkozói mindennapokból a kötelező adminisztráció menedzselése, a fejlődésedhez szükséges információk begyűjtése vagy éppen a kintlévőségek behajtása. Tedd hatékonyabbá a folyamataidat, és máris több időd marad a fontosabb feladataidra vagy magadra. Olvass tovább, már jön is 5 üzleti tipp a vállalkozói teendőid hatékonyabb menedzseléséhez.

5 Billingo Business tipp a hatékonyabb vállalkozás-menedzseléshez

1. Állítsd gyorsítópályára az értékesítési adminisztrációt

A Billingo Ügyekben elég létrehoznod az árajánlatot, ha a vevőd elfogadta, abból 2-3 gombnyomással automatikusan elkészül a megrendelőlap, a szállítólevél, a teljesítési igazolás és a számlák is. Már azzal órákat spórolsz, hogy nem kell minden egyes dokumentumot egyesével elkészítened.

2. Automatizáld a pénzügyi ellenőrzést

Ha eddig a bankszámládra beérkező utalásokat egyesével vezetted össze a hozzá tartozó számlával, ezt is automatizálhatod. Kösd össze a bankszámládat a Bankszinkron segítségével a Billingóval, és a rendszer automatikusan összepárosítja a tranzakciókat és a számlákat, majd fizetettre is állítja azokat. Minél több utalásod érkezik, annál több időt spórolsz.

3. Fejlessz, bővíts pályázati milliókból

A Billingo Pályázatfigyelőben az összes hazai lakossági és céges pályázatot eléred, követheted, ami tetszik és értesítést kapsz, ha a beállításaid alapján neked való pályázat indul. A Billingóval elintézheted az előminősítést és havi 1 órában profi pályázatíró válaszol a kérdéseidre. Már csak ezzel az egy szolgáltatással, havi 20-30 000 Ft-ot és rengeteg időt spórolsz. 

4. Ne kockáztasss, gyorsítsd a pénzáramlást

Nehéz időket jósolnak, így kulcsfontosságú, hogy a bevételeid a lehető leggyorsabban befolyjanak.

  • Küldj fizetési kérelmet a vevőd netbankjába, hogy egyetlen gombnyomással el tudja indítani az utalást.
  • Állíts be fizetési emlékeztetőket a számla lejáratát követő napra.
  • Küldj automatikus fizetési felszólítást 1 hét késedelmes fizetés után.
  • Ellenőrizd rendszeresen a partnereidet a Céginfóban, hogy a lehető legkorábban kiderüljön, ha üzleti kockázat fenyeget.

5. Automatizáld a számlázást

  • Állíts be számlaismétlődést, hogy automatikusan kiállítsa a rendszer a gyakran ismétlődő számlákat.
  • Számlázz villámgyorsan a számlamásolással.
  • Készíts előre piszkozatszámlákat, ami alapján pillantok alatt elkészülhet a számla. Ezzel minden egyes hónapban órákat spórolhatsz!

Kedvet kaptál? Vágj bele MOST! 

Válaszd az Billingo Business csomagot csak havi 2490 Ft+áfáért*! 

Megrendelem »

*Az ár éves előfizetés esetén érvényes.


Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat kiégés burnout számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár