2 hónap ajándékba

2 hónap ajándékba

Fizess elő MOST 1 évre bármilyen új Billingo szolgáltatásra és további 2 hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 5 online eszköz, amivel a legn…
Tippek - 2022.11.03. - 3 p. olvasás

5 online eszköz, amivel a legnagyobb karácsonyi hajtásban is csökkennek a feladatok

Hiába van már november, a Black Friday népszerűsége miatt az igazi karácsonyi vásárlási láz csak a hónap végén kezdődik. A legjobb ebben, hogy még maradt néhány heted, hogy pár egyszerű eszközzel érezhetően csökkentsd a teendőket és sok-sok szabad kapacitást teremts. Még akkor is, ha közben sokszorosára nő a megrendelések száma.

5 online eszköz, amivel a legnagyobb karácsonyi hajtásban is csökkennek a feladatok

1. E-számla, e-számla, e-számla

Webshopként egyértelműnek tűnhet hagyományosról e-számlára váltani, ennek ellenére még mindig nagyon sok webáruház küld papíralapú bizonylatot a megrendelt termékek mellé. Ez nemcsak lassítja a logisztikai folyamatokat, de az egyre extrémebb papírárak mellett felesleges többletköltségeket is ró a vállalkozásra.

A papír alapú számlát ki kell nyomtatni, lefűzni és 8 évig kötelező ebben a formában tárolni is. Míg az e-számlával ezek a kiadások nullára csökkenthetők. 

Az e-számlát ugyanúgy kell kiállítani, ahogy a hagyományos számlát is, a munkaigény megegyezik. Óriási különbség ugyanakkor, hogy 

  • a mentéssel egyidőben a rendszer e-mailben azonnal kiküldi a vevőnek
  • sem a vevőnek, sem az eladónak nem kell kinyomtatni
  • elég digitálisan tárolni, ez a Billingo rendszerében 10 évig megoldott
  • bármikor egy gombnyomással újraküldhető vagy letölthető

Mindezt már a Billingo Basic online számlázó előfizetés is tartalmazza, mindössze 790 Ft+áfáért havonta. Részletek » 

2. Automatikus e-számlázás API-val 

A számlázásban ennél már csak az lehet kényelmesebb, ha a számlakiállítást is teljesen automatikusan készíti el a rendszer.

A Billingo API segítségével néhány gombnyomással, akár fejlesztői közreműködés nélkül összeköthető a számlázó a webáruházzal. Így a megrendelés adatai alapján a rendszer teljesen automatikusan és garantáltan hibamentesen állítja és küldi ki a számlát a vevőnek. 

Az automatikus számlázással a karácsonyi időszakban több órányi munkaóra felszabadítható, gördülékenyebb lesz a logisztika, a rendszerben pedig minden adat és információ bármikor rendelkezésre áll.

Az összekötéshez több tucat ingyenes plugin érhető el a Billingóban a legnépszerűbb webáruház rendszerekhez. Részletek » 

3. Tűpontos és automatikus készletkezelés

Nincs annál kínosabb, mint amikor hibásan rögzített készletek vagy készlethiány miatt nem lehet teljesíteni egy megrendelést. A Billingo Készletkezelővel ilyen nem fordulhat elő, mert a rendszer a számlázáskor automatikusan aktualizálja a készleteket, még akkor is, ha a telephelyek és raktárak között is történt készletmozgás. 

Ez azért jó, mert nem igényel emberi erőforrást a készletmozgások rögzítése, több raktár vagy telephely esetén is polcra pontosan, pillantok alatt megtalálható a keresett termék. Így nemcsak a raktározás, de a logisztikai folyamatok és az év végi leltározás is kényelmesebb és hatékonyabb. 

Mindez csupán havi 2490 Ft+áfáért korlátlanul elérhető a Billingo Készletkezelőben. Részletek »

4. Gyors bankkártyás fizetési megoldások

A pandémia óta egyre népszerűbb a bankkártyás fizetés offline és online is, így a különböző azonnali fizetési megoldásokkal nemcsak a vásárlói döntés gyorsítható, de akár a kosárelhagyás aránya is csökkenthető. 

A Billingo és a Barion vagy SimplePay integrációjával a vevők közvetlenül az e-számláról indíthatják el a bankkártyást fizetést anélkül, hogy fejlesztői közreműködéssel be kellene ezt építeni a weboldalba. Részletek » 

Minél több a megrendelés, annál több időt igényel a kiállított és pénzügyileg rendezett számlák párosítása. A Billingo Bankszinkron szolgáltatása ebben is partner.

A funkcióval a banki tranzakciók automatikusan megjelennek a Billingóban is, a rendszer pedig a közleményben feltüntetett számlaszám alapján automatikusan párosítja azt a számlával és azonnal fizetettre is állítja a bizonylatot. 

Minél több a megrendelés, annál több időt spórol az automatikus pénzügyi ellenőrzés. 

Az automatikus ellenőrzés funkciót a Billingo Pro online számlázó előfizetés tartalmazza, csupán havi 1590 Ft+áfáért. Válts Pro előfizetésre »

Még semmiről nem késtél le! Vezesd be most a digitális újításokat, hogy idén akkor se legyen annyira megterhelő a dömping, ha minden eddiginél több megrendelésed érkezik.

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top