Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 5 online eszköz, amivel a legn…
Tippek - 2022.11.03. - 3 p. olvasás

5 online eszköz, amivel a legnagyobb karácsonyi hajtásban is csökkennek a feladatok

Hiába van már november, a Black Friday népszerűsége miatt az igazi karácsonyi vásárlási láz csak a hónap végén kezdődik. A legjobb ebben, hogy még maradt néhány heted, hogy pár egyszerű eszközzel érezhetően csökkentsd a teendőket és sok-sok szabad kapacitást teremts. Még akkor is, ha közben sokszorosára nő a megrendelések száma.

5 online eszköz, amivel a legnagyobb karácsonyi hajtásban is csökkennek a feladatok

1. E-számla, e-számla, e-számla

Webshopként egyértelműnek tűnhet hagyományosról e-számlára váltani, ennek ellenére még mindig nagyon sok webáruház küld papíralapú bizonylatot a megrendelt termékek mellé. Ez nemcsak lassítja a logisztikai folyamatokat, de az egyre extrémebb papírárak mellett felesleges többletköltségeket is ró a vállalkozásra.

A papír alapú számlát ki kell nyomtatni, lefűzni és 8 évig kötelező ebben a formában tárolni is. Míg az e-számlával ezek a kiadások nullára csökkenthetők. 

Az e-számlát ugyanúgy kell kiállítani, ahogy a hagyományos számlát is, a munkaigény megegyezik. Óriási különbség ugyanakkor, hogy 

  • a mentéssel egyidőben a rendszer e-mailben azonnal kiküldi a vevőnek
  • sem a vevőnek, sem az eladónak nem kell kinyomtatni
  • elég digitálisan tárolni, ez a Billingo rendszerében 10 évig megoldott
  • bármikor egy gombnyomással újraküldhető vagy letölthető

Mindezt már a Billingo Basic online számlázó előfizetés is tartalmazza, mindössze 790 Ft+áfáért havonta. Részletek » 

2. Automatikus e-számlázás API-val 

A számlázásban ennél már csak az lehet kényelmesebb, ha a számlakiállítást is teljesen automatikusan készíti el a rendszer.

A Billingo API segítségével néhány gombnyomással, akár fejlesztői közreműködés nélkül összeköthető a számlázó a webáruházzal. Így a megrendelés adatai alapján a rendszer teljesen automatikusan és garantáltan hibamentesen állítja és küldi ki a számlát a vevőnek. 

Az automatikus számlázással a karácsonyi időszakban több órányi munkaóra felszabadítható, gördülékenyebb lesz a logisztika, a rendszerben pedig minden adat és információ bármikor rendelkezésre áll.

Az összekötéshez több tucat ingyenes plugin érhető el a Billingóban a legnépszerűbb webáruház rendszerekhez. Részletek » 

3. Tűpontos és automatikus készletkezelés

Nincs annál kínosabb, mint amikor hibásan rögzített készletek vagy készlethiány miatt nem lehet teljesíteni egy megrendelést. A Billingo Készletkezelővel ilyen nem fordulhat elő, mert a rendszer a számlázáskor automatikusan aktualizálja a készleteket, még akkor is, ha a telephelyek és raktárak között is történt készletmozgás. 

Ez azért jó, mert nem igényel emberi erőforrást a készletmozgások rögzítése, több raktár vagy telephely esetén is polcra pontosan, pillantok alatt megtalálható a keresett termék. Így nemcsak a raktározás, de a logisztikai folyamatok és az év végi leltározás is kényelmesebb és hatékonyabb. 

Mindez csupán havi 2490 Ft+áfáért korlátlanul elérhető a Billingo Készletkezelőben. Részletek »

4. Gyors bankkártyás fizetési megoldások

A pandémia óta egyre népszerűbb a bankkártyás fizetés offline és online is, így a különböző azonnali fizetési megoldásokkal nemcsak a vásárlói döntés gyorsítható, de akár a kosárelhagyás aránya is csökkenthető. 

A Billingo és a Barion vagy SimplePay integrációjával a vevők közvetlenül az e-számláról indíthatják el a bankkártyást fizetést anélkül, hogy fejlesztői közreműködéssel be kellene ezt építeni a weboldalba. Részletek » 

Minél több a megrendelés, annál több időt igényel a kiállított és pénzügyileg rendezett számlák párosítása. A Billingo Bankszinkron szolgáltatása ebben is partner.

A funkcióval a banki tranzakciók automatikusan megjelennek a Billingóban is, a rendszer pedig a közleményben feltüntetett számlaszám alapján automatikusan párosítja azt a számlával és azonnal fizetettre is állítja a bizonylatot. 

Minél több a megrendelés, annál több időt spórol az automatikus pénzügyi ellenőrzés. 

Az automatikus ellenőrzés funkciót a Billingo Pro online számlázó előfizetés tartalmazza, csupán havi 1590 Ft+áfáért. Válts Pro előfizetésre »

Még semmiről nem késtél le! Vezesd be most a digitális újításokat, hogy idén akkor se legyen annyira megterhelő a dömping, ha minden eddiginél több megrendelésed érkezik.

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat kiégés burnout számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár