2 hónap ajándékba

2 hónap ajándékba

Fizess elő MOST 1 évre bármilyen új Billingo szolgáltatásra és további 2 hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / A Billingo Business lesz a kul…
Tippek - 2022.09.26. - 4 p. olvasás

A Billingo Business lesz a kulcs és eszköztár az üzleti sikereidhez

Vállalkozóként ezer felé van a fejed és sokszor azt sem tudod, hova nézz és éppen mit intézz előbb? A Billingónál ezt abszolút átérezzük, ezért egy olyan rendszer létrehozásán dolgozunk, ahol csak egyfelé kell fókuszálnod, a bizniszeddel kapcsolatos minden fontos kérdésedre azonnali és pontos választ kapsz. A Billingo Business-szel pedig ezt már ki is próbálhatod.

A Billingo Business lesz a kulcs és eszköztár az üzleti sikereidhez

Létrehoztunk egy olyan szupercsomagot, ahol egyetlen felületen (csak egy felé fókuszálva) érsz el minden számodra (és kifejezett a Te szempontjaid alapján) fontos adatot és információt a következő területeken: 

 • a számlázás
 • banki tranzakciók
 • kiadáskezelés
 • az értékesíti folyamatok dokumentálása (árajánlat, megrendelés, szállítás, teljesítés)
 • pénzügyi ellenőrzés
 • automatikus számla és utalás párosítás
 • fizetési kérelem küldés
 • követeléskezelés
 • pályázatfigyelés havi 1 óra pályázati konzultációval
 • céginformáció bármilyen hazai vállalkozásról
 • átlátható átalányadózás
 • Billingo ADS bevételnövelés 

Ha ennyi szolgáltatást, külön szoftverenként kellene megvásárolnod és azokat külön-külön felületeken kezelned, az akár 5-8x is többe kerülne, de a rendszeres platformváltás a figyelmedet is megosztaná. A Billingo Business-ben mindezt egyetlen csomagban, egyetlen felületen már havi 2490 Ft+áfá*-ért megkapod.

Ezzel a megoldással egy egyedi és különleges csomag a tiéd, amivel lehet induló, kicsi vagy akár nagy a vállalkozásod, mindenképpen digitálisan átláthatóan, egyszerűbben vezetheted a cégedet és gyorsabban, pontos, naprakész és hiteles adatok alapján reagálhatsz. Ami óriási piaci előnyt jelent a mostani és az előttünk álló kiélezett üzleti környezetben is. Tapasztald meg Te is!

Előfizetés »

Mit tartalmaz a Billingo Business havi 2490 Ft+ áfáért? 

Online számlázó Pro 

A Billingo legmagasabb funkcionalitással rendelkező számlázó csomagja, ami egyszemélyes vállalkozásokhoz, webshopokhoz és csapatmunkához is ideális. 

Óriási előnye, hogy már a pénzügyi ellenőrzésbe is besegít, és az utalások alapján akár automatikusan fizetettre állítja a teljesített számlákat. Kivételes segítség az értékesítési folyamat dokumentálásában. Így egyetlen dokumentum alapján készülhet el a szállítólevél, a teljesítési igazolás, az árajánlat, a megrendelőlap és még a számlák is.

API integrációval kiegészítve automatikusan állítja ki a számlákat, így webshopokkal, logisztikai rendszerekkel vagy bármilyen más üzleti rendszerrel is integrálható, és segít a folyamatok automatizálásában.  

Akkor is megéri a Billingo Business-t választani, ha a számlázásban jelenleg még nincs szükséged ilyen kiterjedt funkcionalitásra. A lehetőség azonban bármikor elérhető lesz számodra.

Pályázatfigyelő ingyenes előminősítéssel és havi 1 konzultációval

A Billingo Business havidíja már a Pályázatfigyelőben megtérül a havi 1 óra pályázati konzultáció értéke miatt. 

Business előfizetőként a Pályázatfigyelőben minden hazai lakossági és céges pályázatot elérsz, egyedi szűréseket és megfigyeléseket állíthatsz be, és a rendszer automatikus értesítést küld, ha neked való tender indul vagy változik a megfigyelt kiírás. A csomag a pályázati előminősítést is tartalmazza és havi 1 órában profi pályázatíró válaszol a kérdéseidre.

Céginfó és üzleti kockázatfigyelés

A Billingo Business csomag része a Céginfó szolgáltatás is, amiben bármilyen hazai cég és egyéni vállalkozás adatait megnézheted. Ez segít 

 • az új vagy meglévő partnereid ellenőrzésében
 • azonnal észreveszed, ha negatív esemény (pl. végelszámolás, adótartozás stb.) történik
 • mindig hiteles és naprakész adatokat látsz
 • csökkentheted az üzleti kockázatodat is csökkentheted
 • gyorsan kiszűrheted, ha egy partnered nehéz helyzetbe kerül

Átalányadó Asszisztens Plusz átalányadósoknak

A Billingo Business csomag az Átalányadó Asszisztens Plusz kiegészítőt is tartalmazza, ami kifejezetten átalányadósok hasznos szolgáltatás.

Átalányadósként a rendszerben naprakészen látod a fizetendő adókat, járulékokat, figyelmeztet a fizetendőkre és még a bevallást is automatikusan előkészíti a beküldéshez, ezt a könyvelőnek már csak ellenőrizni kell és beküldeni az ÁNYK-ba. 

Billingo Ads a bevételeid felpörgetéséhez

A Billingo Ads a rendszer egyedülálló marketingeszköze, amivel növelheted a bevételeidet, új rendelésre csábíthatod a vevőidet és építheted a márkádat.

Néhány gombnyomással hozhatsz létre új kampányokat, a hirdetéseid, üzeneteid pedig minden egyes Billingóval kiállított számla és bizonylat letöltő oldalán megjelennek. Ha tényleg válság közeleg, akkor minden marketingeszköz plusz bevételt hozhat, amit a konkurenciád nem használ. A Billingo Business-szel ezt is maximálisan kihasználhatod. 

A fenti szolgáltatások a Billingo MobilAPP-ban is teljeskörűen elérhetők, így Billingo Business előfizetéseddel bárhol is jársz éppen, bármilyen külső helyszínen is dolgozol, mindig a megszokott kényelemmel billingózhatsz. 

Válaszd Te is a Billingo Business-t már havi 2490 Ft-tól! 

 Vágj bele » 

*Az ár éves előfizetés esetén érvényes.

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top