Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / A Billingo Business lesz a kul…
Tippek - 2022.09.26. - 4 p. olvasás

A Billingo Business lesz a kulcs és eszköztár az üzleti sikereidhez

Vállalkozóként ezer felé van a fejed és sokszor azt sem tudod, hova nézz és éppen mit intézz előbb? A Billingónál ezt abszolút átérezzük, ezért egy olyan rendszer létrehozásán dolgozunk, ahol csak egyfelé kell fókuszálnod, a bizniszeddel kapcsolatos minden fontos kérdésedre azonnali és pontos választ kapsz. A Billingo Business-szel pedig ezt már ki is próbálhatod.

A Billingo Business lesz a kulcs és eszköztár az üzleti sikereidhez

Létrehoztunk egy olyan szupercsomagot, ahol egyetlen felületen (csak egy felé fókuszálva) érsz el minden számodra (és kifejezett a Te szempontjaid alapján) fontos adatot és információt a következő területeken: 

 • a számlázás
 • banki tranzakciók
 • kiadáskezelés
 • az értékesíti folyamatok dokumentálása (árajánlat, megrendelés, szállítás, teljesítés)
 • pénzügyi ellenőrzés
 • automatikus számla és utalás párosítás
 • fizetési kérelem küldés
 • követeléskezelés
 • pályázatfigyelés havi 1 óra pályázati konzultációval
 • céginformáció bármilyen hazai vállalkozásról
 • átlátható átalányadózás
 • Billingo ADS bevételnövelés 

Ha ennyi szolgáltatást, külön szoftverenként kellene megvásárolnod és azokat külön-külön felületeken kezelned, az akár 5-8x is többe kerülne, de a rendszeres platformváltás a figyelmedet is megosztaná. A Billingo Business-ben mindezt egyetlen csomagban, egyetlen felületen már havi 2490 Ft+áfá*-ért megkapod.

Ezzel a megoldással egy egyedi és különleges csomag a tiéd, amivel lehet induló, kicsi vagy akár nagy a vállalkozásod, mindenképpen digitálisan átláthatóan, egyszerűbben vezetheted a cégedet és gyorsabban, pontos, naprakész és hiteles adatok alapján reagálhatsz. Ami óriási piaci előnyt jelent a mostani és az előttünk álló kiélezett üzleti környezetben is. Tapasztald meg Te is!

Előfizetés »

Mit tartalmaz a Billingo Business havi 2490 Ft+ áfáért? 

Online számlázó Pro 

A Billingo legmagasabb funkcionalitással rendelkező számlázó csomagja, ami egyszemélyes vállalkozásokhoz, webshopokhoz és csapatmunkához is ideális. 

Óriási előnye, hogy már a pénzügyi ellenőrzésbe is besegít, és az utalások alapján akár automatikusan fizetettre állítja a teljesített számlákat. Kivételes segítség az értékesítési folyamat dokumentálásában. Így egyetlen dokumentum alapján készülhet el a szállítólevél, a teljesítési igazolás, az árajánlat, a megrendelőlap és még a számlák is.

API integrációval kiegészítve automatikusan állítja ki a számlákat, így webshopokkal, logisztikai rendszerekkel vagy bármilyen más üzleti rendszerrel is integrálható, és segít a folyamatok automatizálásában.  

Akkor is megéri a Billingo Business-t választani, ha a számlázásban jelenleg még nincs szükséged ilyen kiterjedt funkcionalitásra. A lehetőség azonban bármikor elérhető lesz számodra.

Pályázatfigyelő ingyenes előminősítéssel és havi 1 konzultációval

A Billingo Business havidíja már a Pályázatfigyelőben megtérül a havi 1 óra pályázati konzultáció értéke miatt. 

Business előfizetőként a Pályázatfigyelőben minden hazai lakossági és céges pályázatot elérsz, egyedi szűréseket és megfigyeléseket állíthatsz be, és a rendszer automatikus értesítést küld, ha neked való tender indul vagy változik a megfigyelt kiírás. A csomag a pályázati előminősítést is tartalmazza és havi 1 órában profi pályázatíró válaszol a kérdéseidre.

Céginfó és üzleti kockázatfigyelés

A Billingo Business csomag része a Céginfó szolgáltatás is, amiben bármilyen hazai cég és egyéni vállalkozás adatait megnézheted. Ez segít 

 • az új vagy meglévő partnereid ellenőrzésében
 • azonnal észreveszed, ha negatív esemény (pl. végelszámolás, adótartozás stb.) történik
 • mindig hiteles és naprakész adatokat látsz
 • csökkentheted az üzleti kockázatodat is csökkentheted
 • gyorsan kiszűrheted, ha egy partnered nehéz helyzetbe kerül

Átalányadó Asszisztens Plusz átalányadósoknak

A Billingo Business csomag az Átalányadó Asszisztens Plusz kiegészítőt is tartalmazza, ami kifejezetten átalányadósok hasznos szolgáltatás.

Átalányadósként a rendszerben naprakészen látod a fizetendő adókat, járulékokat, figyelmeztet a fizetendőkre és még a bevallást is automatikusan előkészíti a beküldéshez, ezt a könyvelőnek már csak ellenőrizni kell és beküldeni az ÁNYK-ba. 

Billingo Ads a bevételeid felpörgetéséhez

A Billingo Ads a rendszer egyedülálló marketingeszköze, amivel növelheted a bevételeidet, új rendelésre csábíthatod a vevőidet és építheted a márkádat.

Néhány gombnyomással hozhatsz létre új kampányokat, a hirdetéseid, üzeneteid pedig minden egyes Billingóval kiállított számla és bizonylat letöltő oldalán megjelennek. Ha tényleg válság közeleg, akkor minden marketingeszköz plusz bevételt hozhat, amit a konkurenciád nem használ. A Billingo Business-szel ezt is maximálisan kihasználhatod. 

A fenti szolgáltatások a Billingo MobilAPP-ban is teljeskörűen elérhetők, így Billingo Business előfizetéseddel bárhol is jársz éppen, bármilyen külső helyszínen is dolgozol, mindig a megszokott kényelemmel billingózhatsz. 

Válaszd Te is a Billingo Business-t már havi 2490 Ft-tól! 

 Vágj bele » 

*Az ár éves előfizetés esetén érvényes.

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska