Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / A Billingo is bekerült a Mosol…
Velünk történt - 2020.03.24. - 1 p. olvasás

A Billingo is bekerült a Mosoly Alapítvány kiemelt támogatói közé

Sárospataki Albert
Sárospataki Albert Billingo, startup

Magánemberként már támogatom a Mosoly Alapítvány munkáját, lenyűgöz, amit véghez visznek. Úgy érzem, elérkezett az idő, hogy a Billingo online számlázó is a jó ügy mögé álljon. Ezért a Billingo csapatával is csatlakoztunk ahhoz a 42 fantasztikus emberhez, akik 42 hónapon keresztül 42 ezer forinttal támogatják az alapítvány munkáját. Mi a Mosoly Alapítvány? Kiknek segítünk és miért olyan fontos mindez? Olvass tovább!

A Billingo is bekerült a Mosoly Alapítvány kiemelt támogatói közé

“A legtöbb mosolyt egy másik mosoly indította el.”
Frank A. Clark

A Mosoly Alapítvány

A Mosoly Alapítvány több mint 20 éve segíti azokat a gyerekeket és családjaikat, akiknek súlyos betegség vagy trauma miatt felborult a testi-lelki egyensúlyuk.

Évente 400-450 hiánypótló mese- és művészetterápiás szolgáltatást és foglalkozást tartanak Budapesten, Pécsett és Debrecenben kórházakban, hosszú távú csoportokban és táborokban. Ezzel minden évben kb. 600-800 résztvevőnek tudnak segíteni, pszichés támogatást nyújtani. Gyerekeknek és a foglalkozásokon aktívan résztvevő családtagoknak egyaránt.

A Mosoly Alapítvány tevékenysége az orvosi kezelések és a lelki rehabilitáció hatékony kiegészítése a zene, a mese és az alkotás eszközeivel. A kettő együttes alkalmazása felerősíti a gyógyulás folyamatát.

A foglalkozásokat minden esetben tapasztalt, rendszeres képzéseket részt vevő szakemberek tartják. 


"A Mosoly Alapítványra az egyik barátom hívta fel a figyelmemet. Mesélt a Mosoly Csodacsapat munkájáról, és érzelmileg kifejezetten megérintett. Akinek gyereke van, az nagy eséllyel találkozott már olyan szituációval, amikor az ilyen típusú lelki támogatások érzelmileg életmentőek voltak. Ezzel mi sem vagyunk másképp. Én és a Billingo csapata egyként támogatjuk most 3,5 éven keresztül minden hónapban a Mosoly Alapítvány munkáját, hogy több mint 100 gyermek életére lehessünk közvetetten olyan hatással, ami az életük nehéz időszakait tölti meg mosollyal.”

1 a 42 mosoly közül

A Billingo a 42mosoly programba, a kiemelt támogatók közé csatlakozott, ezzel vállalva, hogy 42 hónapon keresztül, havonta 42 000 forinttal támogatja az alapítvány munkáját. A 42mosoly nagyköveteként így hosszú távon vállalt adománnyal tudunk hozzájárulni a Mosoly fenntartásához. 


A Billingo támogatásának is köszönhetően a Mosoly Alapítvány több kapacitást tud fordítani a gyerekek terápiás támogatására és több ponton tudja támogatni a gyógyító munkát. 

„A gyermekmosoly olyasmi, mint a tetoválás: örökre szóló műremek.”
Jodi Lynn Picoult

A Mosoly Alapítvány munkáját cégként és magánemberként Te is támogathatod, erről részleteket a Mosoly Alapítvány honlapján találsz IDE kattintva.

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top