Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Billingo követeléskezelő: 3 er…
Tippek - 2022.09.08. - 3 p. olvasás

Billingo követeléskezelő: 3 eredményes kommunikációs stílus a mielőbbi adósság behajtásért

Ha vállalkozásunk van, meg kell találnunk az arany középutat a kommunikációnkban, főleg, ha az ügyfelet emlékeztetni kell a fizetésre. A Billingo ennek három módját kínálja neked.

Követeléskezelés

Adósságot behajtani igen nehéz, ám mindenki számára kifizetődő. Előfordulhat, hogy az ügyfél csak elfelejtette végrehajtani a tranzakciót, vagy észre sem vette, hogy a banknál elakadt a folyamat, és hozzánk nem érkezett meg a pénz. A jóhiszeműség első lépésnek kiváló, ám a végtelenségig ez sem játszható. A jó vállalkozó odafigyel, hogy ne essen a ló egyik oldalára sem. Sem a túlzott passzivitás, sem a túlzott agresszivitás nem vezet sehová. Az egyensúly megteremtésében szakmailag tudunk neked segíteni.

Billingo követeléskezelés: megspórolja a kínos köröket

A Billingo követeléskezelése egy hiánypótló szolgáltatás, amellyel nem kell azon agonizálnunk, hogy sikeres-e a kommunikációnk, mindemellett pedig a pénzünket is megkaphatjuk. Vállalkozásunk kényelmi faktora lehet, és még csak nem is kell direktbe könyörögni a pénzünkért. A lejárt határidejű követelések egy felületen vannak, és mindössze pár kattintásba kerül elindítani az adósság behajtását.

Regisztrálj a stresszmentes tartozás behajtásért!

Ha a számlát kiállítottuk, az lekönyvelhető a régi katások évzárása során, a kifizetés pedig később is megtörténhet. Ezekre a számlákra alkalmazhatjuk a követeléskezelést a továbbiakban is.

A stresszmentes tartozás behajtás óriási kincs a halasztott pénzügyi konstrukciót alkalmazó vállalkozás életében, már csak azért is, mert nem csak egy sablont kapsz a billingo felületén. Ha valamilyen szinten személyre szabod a követelésed, sokkal effektívebb lehet maga a behajtás, és nem kell sokat várnod, mire a bankszámládra kerül a várva-várt pénzösszeg.

+1 Billingo érv: a követeléskezelési szolgáltatás sikerdíjas, tehát költségét csak akkor kell kifizetned, ha a behajtás sikeres lesz.

Három követeléskezelő módból választhatsz

A követeléskezelésre azokat a számlákat érdemes átadni, amelyeket láthatóan nem óhajt kifizetni a partner. Az ügyfélre szabás három rétegével számolhatsz, nem kell mindenkivel szemben ugyanazt a megfogalmazást használnod. A tárgyilagosság és a lényegi információ az összes megfogalmazásban jelen van, hogy mindenféleképpen hatékony legyen a kommunikáció.

SOFT

Lágyabb hangvételű lehet az üzeneted, amit a megbízásod alapján küld ki a velünk kapcsolatban álló profi behajtó cég. Ebben az esetben a tartozó ügyfél hetente kap egy emlékeztető telefonhívást, e-mailt vagy SMS-t az elmaradás megfizetésének érdekében.

CLASSIC

Van egy klasszikus megfogalmazás, ami ehhez képest határozottabb, de a szokásosnál semmivel sem durvább a nyelvezete. Az ilyen megkeresésekből már töbet kap az ügyfél.

HARD

Továbbra is hiszünk az asszertivitásban, ez a felszólítás is marad a határokon belül, ám ad egy nyomatékot a mondandódnak. Főleg akkor ajánlott, amikor már a sokadik felszólításon vagy túl, illetve régebb óta vagy nagy összeggel tartoznak Neked. Ügyfeled 2-3 naponta érezheti a törődést az összes platformon, és a lehetséges következményekről is tájékoztatjuk.

Bármelyiket választod rendszerünkön belül, arra figyelj, hogy egy partner esetén csak egy behajtási módozatot tudsz választani, ennek folyamatát a követeléskezelés funkció alatt részletezzük. A választás rajtad áll. Mi minden másban intézkedünk.

Ha a megelőzés híve vagy, akkor lehetőséged van arra, hogy el se juss a követeléskezelésig. Nem minden rajtad múlik, de a maximumhoz, amit te megtehetsz, hozzátartozik ügyfeleid leinformálása. Erre pedig a Partnerfigyelő funkciónk használata megkerülhetetlen.

Hogy hogyan tudod beállítani a fiókodban, melyik követeléskezelői stílust alkalmazd partnereidnél? Fülöp Olga, a Számpatikus megmutatja neked lépésről lépésre, hogyan juthatsz minél előbb a pénzedhez. Lesd meg a videót Youtube fiókunkban!

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér