Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Csak havi 990 Ft + ÁFA / hóért komplett átalányadós megoldás a számlázó előfizetésed mellé.

Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Billingo követeléskezelő: 3 er…
Tippek - 2022.09.08. - 3 p. olvasás

Billingo követeléskezelő: 3 eredményes kommunikációs stílus a mielőbbi adósság behajtásért

Ha vállalkozásunk van, meg kell találnunk az arany középutat a kommunikációnkban, főleg, ha az ügyfelet emlékeztetni kell a fizetésre. A Billingo ennek három módját kínálja neked.

Követeléskezelés

Adósságot behajtani igen nehéz, ám mindenki számára kifizetődő. Előfordulhat, hogy az ügyfél csak elfelejtette végrehajtani a tranzakciót, vagy észre sem vette, hogy a banknál elakadt a folyamat, és hozzánk nem érkezett meg a pénz. A jóhiszeműség első lépésnek kiváló, ám a végtelenségig ez sem játszható. A jó vállalkozó odafigyel, hogy ne essen a ló egyik oldalára sem. Sem a túlzott passzivitás, sem a túlzott agresszivitás nem vezet sehová. Az egyensúly megteremtésében szakmailag tudunk neked segíteni.

Billingo követeléskezelés: megspórolja a kínos köröket

A Billingo követeléskezelése egy hiánypótló szolgáltatás, amellyel nem kell azon agonizálnunk, hogy sikeres-e a kommunikációnk, mindemellett pedig a pénzünket is megkaphatjuk. Vállalkozásunk kényelmi faktora lehet, és még csak nem is kell direktbe könyörögni a pénzünkért. A lejárt határidejű követelések egy felületen vannak, és mindössze pár kattintásba kerül elindítani az adósság behajtását.

Regisztrálj a stresszmentes tartozás behajtásért!

Ha a számlát kiállítottuk, az lekönyvelhető a régi katások évzárása során, a kifizetés pedig később is megtörténhet. Ezekre a számlákra alkalmazhatjuk a követeléskezelést a továbbiakban is.

A stresszmentes tartozás behajtás óriási kincs a halasztott pénzügyi konstrukciót alkalmazó vállalkozás életében, már csak azért is, mert nem csak egy sablont kapsz a billingo felületén. Ha valamilyen szinten személyre szabod a követelésed, sokkal effektívebb lehet maga a behajtás, és nem kell sokat várnod, mire a bankszámládra kerül a várva-várt pénzösszeg.

+1 Billingo érv: a követeléskezelési szolgáltatás sikerdíjas, tehát költségét csak akkor kell kifizetned, ha a behajtás sikeres lesz.

Három követeléskezelő módból választhatsz

A követeléskezelésre azokat a számlákat érdemes átadni, amelyeket láthatóan nem óhajt kifizetni a partner. Az ügyfélre szabás három rétegével számolhatsz, nem kell mindenkivel szemben ugyanazt a megfogalmazást használnod. A tárgyilagosság és a lényegi információ az összes megfogalmazásban jelen van, hogy mindenféleképpen hatékony legyen a kommunikáció.

SOFT

Lágyabb hangvételű lehet az üzeneted, amit a megbízásod alapján küld ki a velünk kapcsolatban álló profi behajtó cég. Ebben az esetben a tartozó ügyfél hetente kap egy emlékeztető telefonhívást, e-mailt vagy SMS-t az elmaradás megfizetésének érdekében.

CLASSIC

Van egy klasszikus megfogalmazás, ami ehhez képest határozottabb, de a szokásosnál semmivel sem durvább a nyelvezete. Az ilyen megkeresésekből már töbet kap az ügyfél.

HARD

Továbbra is hiszünk az asszertivitásban, ez a felszólítás is marad a határokon belül, ám ad egy nyomatékot a mondandódnak. Főleg akkor ajánlott, amikor már a sokadik felszólításon vagy túl, illetve régebb óta vagy nagy összeggel tartoznak Neked. Ügyfeled 2-3 naponta érezheti a törődést az összes platformon, és a lehetséges következményekről is tájékoztatjuk.

Bármelyiket választod rendszerünkön belül, arra figyelj, hogy egy partner esetén csak egy behajtási módozatot tudsz választani, ennek folyamatát a követeléskezelés funkció alatt részletezzük. A választás rajtad áll. Mi minden másban intézkedünk.

Ha a megelőzés híve vagy, akkor lehetőséged van arra, hogy el se juss a követeléskezelésig. Nem minden rajtad múlik, de a maximumhoz, amit te megtehetsz, hozzátartozik ügyfeleid leinformálása. Erre pedig a Partnerfigyelő funkciónk használata megkerülhetetlen.


Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top