Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Billingo követeléskezelő: 3 er…
Tippek - 2022.09.08. - 3 p. olvasás

Billingo követeléskezelő: 3 eredményes kommunikációs stílus a mielőbbi adósság behajtásért

Ha vállalkozásunk van, meg kell találnunk az arany középutat a kommunikációnkban, főleg, ha az ügyfelet emlékeztetni kell a fizetésre. A Billingo ennek három módját kínálja neked.

Követeléskezelés

Adósságot behajtani igen nehéz, ám mindenki számára kifizetődő. Előfordulhat, hogy az ügyfél csak elfelejtette végrehajtani a tranzakciót, vagy észre sem vette, hogy a banknál elakadt a folyamat, és hozzánk nem érkezett meg a pénz. A jóhiszeműség első lépésnek kiváló, ám a végtelenségig ez sem játszható. A jó vállalkozó odafigyel, hogy ne essen a ló egyik oldalára sem. Sem a túlzott passzivitás, sem a túlzott agresszivitás nem vezet sehová. Az egyensúly megteremtésében szakmailag tudunk neked segíteni.

Billingo követeléskezelés: megspórolja a kínos köröket

A Billingo követeléskezelése egy hiánypótló szolgáltatás, amellyel nem kell azon agonizálnunk, hogy sikeres-e a kommunikációnk, mindemellett pedig a pénzünket is megkaphatjuk. Vállalkozásunk kényelmi faktora lehet, és még csak nem is kell direktbe könyörögni a pénzünkért. A lejárt határidejű követelések egy felületen vannak, és mindössze pár kattintásba kerül elindítani az adósság behajtását.

Regisztrálj a stresszmentes tartozás behajtásért!

Ha a számlát kiállítottuk, az lekönyvelhető a régi katások évzárása során, a kifizetés pedig később is megtörténhet. Ezekre a számlákra alkalmazhatjuk a követeléskezelést a továbbiakban is.

A stresszmentes tartozás behajtás óriási kincs a halasztott pénzügyi konstrukciót alkalmazó vállalkozás életében, már csak azért is, mert nem csak egy sablont kapsz a billingo felületén. Ha valamilyen szinten személyre szabod a követelésed, sokkal effektívebb lehet maga a behajtás, és nem kell sokat várnod, mire a bankszámládra kerül a várva-várt pénzösszeg.

+1 Billingo érv: a követeléskezelési szolgáltatás sikerdíjas, tehát költségét csak akkor kell kifizetned, ha a behajtás sikeres lesz.

Három követeléskezelő módból választhatsz

A követeléskezelésre azokat a számlákat érdemes átadni, amelyeket láthatóan nem óhajt kifizetni a partner. Az ügyfélre szabás három rétegével számolhatsz, nem kell mindenkivel szemben ugyanazt a megfogalmazást használnod. A tárgyilagosság és a lényegi információ az összes megfogalmazásban jelen van, hogy mindenféleképpen hatékony legyen a kommunikáció.

SOFT

Lágyabb hangvételű lehet az üzeneted, amit a megbízásod alapján küld ki a velünk kapcsolatban álló profi behajtó cég. Ebben az esetben a tartozó ügyfél hetente kap egy emlékeztető telefonhívást, e-mailt vagy SMS-t az elmaradás megfizetésének érdekében.

CLASSIC

Van egy klasszikus megfogalmazás, ami ehhez képest határozottabb, de a szokásosnál semmivel sem durvább a nyelvezete. Az ilyen megkeresésekből már töbet kap az ügyfél.

HARD

Továbbra is hiszünk az asszertivitásban, ez a felszólítás is marad a határokon belül, ám ad egy nyomatékot a mondandódnak. Főleg akkor ajánlott, amikor már a sokadik felszólításon vagy túl, illetve régebb óta vagy nagy összeggel tartoznak Neked. Ügyfeled 2-3 naponta érezheti a törődést az összes platformon, és a lehetséges következményekről is tájékoztatjuk.

Bármelyiket választod rendszerünkön belül, arra figyelj, hogy egy partner esetén csak egy behajtási módozatot tudsz választani, ennek folyamatát a követeléskezelés funkció alatt részletezzük. A választás rajtad áll. Mi minden másban intézkedünk.

Ha a megelőzés híve vagy, akkor lehetőséged van arra, hogy el se juss a követeléskezelésig. Nem minden rajtad múlik, de a maximumhoz, amit te megtehetsz, hozzátartozik ügyfeleid leinformálása. Erre pedig a Partnerfigyelő funkciónk használata megkerülhetetlen.

Hogy hogyan tudod beállítani a fiókodban, melyik követeléskezelői stílust alkalmazd partnereidnél? Fülöp Olga, a Számpatikus megmutatja neked lépésről lépésre, hogyan juthatsz minél előbb a pénzedhez. Lesd meg a videót Youtube fiókunkban!

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023