Ajándék előfizetést osztogat a Billingo

Billingo hírek 2020.01.30. - 2 p. olvasás

2019. decemberében indult el a Billingo kibővített támogatói rendszere, amelynek köszönhetően szinte nincs ma olyan vállalkozás, amelyik ne kezdhetne ingyen billingózni. Az ingyenes Billingo előfizetések megszerzésének azonban nem ez az egyetlen módja, az ajánlói rendszer rendszeres használatával ugyanis akár a későbbiekben is ajándék hónapokhoz lehet jutni. Mi az a Billingo ajánlói rendszer? Ki élhet a lehetőséggel és hogyan működik egyáltalán? Olvass tovább, minden apró részletet elárulok!

A Billingo ajánlói rendszer

A Billingo ajánlói rendszerrel vállalkozó ismerőseidnek, partnereidnek, könyvelődnek ajánlhatod a Billingo online számlázót. Ha pedig valamelyikük a Te ajánlásod alapján előfizetést regisztrál, akkor mindketten 2 hónap előfizetést kaptok ajándékba. Jól hangzik? 

Próbáld ki a Billingo ajánlói rendszert!
Lépj be, és kattints az Ingyen hónapok fülre »

Ki lehet ajánló?

Ajánló bárki lehet, aki aktív Billingo fiókkal rendelkezik, az ajánlásnak nem feltétele, hogy előfizetéssel rendelkezz. Az ajándék hónapokkal minden esetben meglévő előfizetésedet hosszabbítjuk meg.

2 hónap neked és 2 hónap neki

A Billingo ajánlói rendszer legnagyobb előnye, hogy az ajánló is jól jár vele és az új, belépő vállalkozás is csak nyerhet. Amennyiben a partnered, üzlettársad, ismerősöd új Billingo szolgáltatásra fizet elő, mindketten 2-2 hónap extra előfizetést kaptok ajándékba. Az ajándék hónapokat automatikusan jóváírjuk a Billingo fiókotokban, élő előfizetés esetén pedig természetesen meghosszabbítjuk azt.

Mit kell tenned?

  • A Billingo ajánlói rendszert a Billingo fiókodból tudod használni. Ehhez lépj be és válaszd az Ingyen hónapok fület.A Hogyan működik fülön kattints az ÚJ meghívó gombra, így személyre szabott ajánlást tudsz küldeni az ismerőseidnek e-mailben. Az ajánlói levelet már előre megfogalmaztuk, elhelyeztük benne az egyedi ajánlói kódodat is, Neked csak a címzett(ek) nevét és e-mail címét kell megadni.
  • A Megosztás Facebookon gombra kattintva pedig Facebook oldaladon tudod ajánlani a számlázót. Ehhez egyedi üzenetet is meg tudsz fogalmazni.
  • Hogyan tudod ellenőrizni, hogy mennyi ajándék hónapot gyűjtöttél?
  • A rendszer automatikusan kezeli az ajánlásaidat egy egyedi kód alapján, így bármikor nyomon tudod követni, hogy mennyien kezdenek billingózni a Te ajánlásodra.
  • A Billingo fiókodban átlátható rendszerben tudod nyomon követni a küldött meghívóidat, a kapott hónapokat és bármikor újabb és újabb meghívókat küldhetsz, így bármennyi ajándék hónappal meghosszabbíthatod a Billingo előfizetésedet.

Fontos információk!

2020. június 30-ig az új előfizetők 6 hónapig is ingyen tudják használni a Billingo Kata vagy Master szolgáltatásait. A kedvezmény akkor is igénybe vehető, ha ajánlás alapján érkezik az új felhasználó, a kedvezmények viszont nem összevonhatók, így számára a 2 hónap ajánlói előfizetést nem tudjuk biztosítani, viszont 6 hónapig így is ingyen billingózhat. Az ajánlónak viszont ettől függetlenül is jár a 2 hónap ajándék előfizetés.

Maradt még kérdésed a Billingo ajánlói rendszerével kapcsolatban? Írj a Billingo ügyfélszolgálatának a hello@billingo.hu e-mail címre, kolléganőink segítenek.

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top