Ajándék előfizetést osztogat a Billingo

Billingo hírek 2020.01.30. - 2 p. olvasás

2019. decemberében indult el a Billingo kibővített támogatói rendszere, amelynek köszönhetően szinte nincs ma olyan vállalkozás, amelyik ne kezdhetne ingyen billingózni. Az ingyenes Billingo előfizetések megszerzésének azonban nem ez az egyetlen módja, az ajánlói rendszer rendszeres használatával ugyanis akár a későbbiekben is ajándék hónapokhoz lehet jutni. Mi az a Billingo ajánlói rendszer? Ki élhet a lehetőséggel és hogyan működik egyáltalán? Olvass tovább, minden apró részletet elárulok!

Ajándék előfizetést osztogat a Billingo

A Billingo ajánlói rendszer

A Billingo ajánlói rendszerrel vállalkozó ismerőseidnek, partnereidnek, könyvelődnek ajánlhatod a Billingo online számlázót. Ha pedig valamelyikük a Te ajánlásod alapján előfizetést regisztrál, akkor mindketten 2 hónap előfizetést kaptok ajándékba. Jól hangzik? 

Próbáld ki a Billingo ajánlói rendszert!
Lépj be, és kattints az Ingyen hónapok fülre »

Ki lehet ajánló?

Ajánló bárki lehet, aki aktív Billingo fiókkal rendelkezik, az ajánlásnak nem feltétele, hogy előfizetéssel rendelkezz. Az ajándék hónapokkal minden esetben meglévő előfizetésedet hosszabbítjuk meg.

2 hónap neked és 2 hónap neki

A Billingo ajánlói rendszer legnagyobb előnye, hogy az ajánló is jól jár vele és az új, belépő vállalkozás is csak nyerhet. Amennyiben a partnered, üzlettársad, ismerősöd új Billingo szolgáltatásra fizet elő, mindketten 2-2 hónap extra előfizetést kaptok ajándékba. Az ajándék hónapokat automatikusan jóváírjuk a Billingo fiókotokban, élő előfizetés esetén pedig természetesen meghosszabbítjuk azt.

Mit kell tenned?

  • A Billingo ajánlói rendszert a Billingo fiókodból tudod használni. Ehhez lépj be és válaszd az Ingyen hónapok fület.A Hogyan működik fülön kattints az ÚJ meghívó gombra, így személyre szabott ajánlást tudsz küldeni az ismerőseidnek e-mailben. Az ajánlói levelet már előre megfogalmaztuk, elhelyeztük benne az egyedi ajánlói kódodat is, Neked csak a címzett(ek) nevét és e-mail címét kell megadni.
  • A Megosztás Facebookon gombra kattintva pedig Facebook oldaladon tudod ajánlani a számlázót. Ehhez egyedi üzenetet is meg tudsz fogalmazni.
  • Hogyan tudod ellenőrizni, hogy mennyi ajándék hónapot gyűjtöttél?
  • A rendszer automatikusan kezeli az ajánlásaidat egy egyedi kód alapján, így bármikor nyomon tudod követni, hogy mennyien kezdenek billingózni a Te ajánlásodra.
  • A Billingo fiókodban átlátható rendszerben tudod nyomon követni a küldött meghívóidat, a kapott hónapokat és bármikor újabb és újabb meghívókat küldhetsz, így bármennyi ajándék hónappal meghosszabbíthatod a Billingo előfizetésedet.

Fontos információk!

2020. június 30-ig az új előfizetők 6 hónapig is ingyen tudják használni a Billingo Kata vagy Master szolgáltatásait. A kedvezmény akkor is igénybe vehető, ha ajánlás alapján érkezik az új felhasználó, a kedvezmények viszont nem összevonhatók, így számára a 2 hónap ajánlói előfizetést nem tudjuk biztosítani, viszont 6 hónapig így is ingyen billingózhat. Az ajánlónak viszont ettől függetlenül is jár a 2 hónap ajándék előfizetés.

Maradt még kérdésed a Billingo ajánlói rendszerével kapcsolatban? Írj a Billingo ügyfélszolgálatának a hello@billingo.hu e-mail címre, kolléganőink segítenek.

Hasonló cikkek a kategóriában

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

Back to Top