Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Ajándék előfizetést osztogat a…
Tippek - 2020.01.30. - 2 p. olvasás

Ajándék előfizetést osztogat a Billingo

2019. decemberében indult el a Billingo kibővített támogatói rendszere, amelynek köszönhetően szinte nincs ma olyan vállalkozás, amelyik ne kezdhetne ingyen billingózni. Az ingyenes Billingo előfizetések megszerzésének azonban nem ez az egyetlen módja, az ajánlói rendszer rendszeres használatával ugyanis akár a későbbiekben is ajándék hónapokhoz lehet jutni. Mi az a Billingo ajánlói rendszer? Ki élhet a lehetőséggel és hogyan működik egyáltalán? Olvass tovább, minden apró részletet elárulok!

Ajándék előfizetést osztogat a Billingo

A Billingo ajánlói rendszer

A Billingo ajánlói rendszerrel vállalkozó ismerőseidnek, partnereidnek, könyvelődnek ajánlhatod a Billingo online számlázót. Ha pedig valamelyikük a Te ajánlásod alapján regisztrál Billingo Premiumra, akkor mindketten 2 hónap Premium előfizetést kaptok ajándékba. Jól hangzik? 

Próbáld ki a Billingo ajánlói rendszert!
Lépj be, és kattints az Ingyen hónapok fülre »

Ki lehet ajánló?

Ajánló bárki lehet, aki aktív Billingo fiókkal rendelkezik, az ajánlásnak nem feltétele, hogy Premium előfizetéssel rendelkezz.

2 hónap neked és 2 hónap neki

A Billingo ajánlói rendszer legnagyobb előnye, hogy az ajánló is jól jár vele és az új, belépő vállalkozás is csak nyerhet. Amennyiben a partnered, üzlettársad, ismerősöd új Billingo Premium szolgáltatásra fizet elő, mindketten 2-2 hónap extra Premium előfizetést kaptok ajándékba. Az ajándék hónapokat automatikusan jóváírjuk a Billingo fiókotokban, élő előfizetés esetén pedig természetesen meghosszabbítjuk azt.

Mit kell tenned?

  • A Billingo ajánlói rendszert a Billingo fiókodból tudod használni. Ehhez lépj be és válaszd az Ingyen hónapok fület.A Hogyan működik fülön kattints az ÚJ meghívó gombra, így személyre szabott ajánlást tudsz küldeni az ismerőseidnek e-mailben. Az ajánlói levelet már előre megfogalmaztuk, elhelyeztük benne az egyedi ajánlói kódodat is, Neked csak a címzett(ek) nevét és e-mail címét kell megadni.
  • A Megosztás Facebookon gombra kattintva pedig Facebook oldaladon tudod ajánlani a számlázót. Ehhez egyedi üzenetet is meg tudsz fogalmazni.
  • Hogyan tudod ellenőrizni, hogy mennyi ajándék hónapot gyűjtöttél?
  • A rendszer automatikusan kezeli az ajánlásaidat egy egyedi kód alapján, így bármikor nyomon tudod követni, hogy mennyien kezdenek billingózni a Te ajánlásodra.
  • A Billingo fiókodban átlátható rendszerben tudod nyomon követni a küldött meghívóidat, a kapott hónapokat és bármikor újabb és újabb meghívókat küldhetsz, így bármennyi ajándék hónappal meghosszabbíthatod a Billingo Premium előfizetésedet.

Fontos információk!

2020. június 30-ig él a Billingo Támogatói Program, így a programban résztvevők akár 6 hónapig is ingyen tudják használni a Billingo Premium szolgáltatásait. A Billingo Támogatás akkor is igénybe vehető, ha ajánlás alapján érkezik az új felhasználó, a kedvezmények viszont nem összevonhatók, így számára a 2 hónap ajánlói előfizetést nem tudjuk biztosítani, viszont 6 hónapig így is ingyen billingózhat. Az ajánlónak viszont ettől függetlenül is jár a 2 hónap ajándék előfizetés.

Maradt még kérdésed a Billingo ajánlói rendszerével kapcsolatban? Írj a Billingo ügyfélszolgálatának a hello@billingo.hu e-mail címre, kolléganőink segítenek.

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár online számlázás vállalkozás fejlesztés NAV Törvény hasznos tippek KATA új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem online számlázó adatszolgáltatási kötelezettség számlatömb tévhitek kata adatszolgáltatás online számla és billingo összekötés nav online számla ügyfélszolgálat e-számlázás katás számlázás pénztárgép áfa NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése nav online számla regisztráció kata szüneteltetése online adatszolgáltatási kötelezettség startup billingo fintech adó katás vállalkozás adatszolgáltatása online számla regisztráció egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk koronvírus fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo számla társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 koronajárvány Díjbekérő Proforma e-számlák integráció díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés katás egyéni vállalkozás üzleti terv API válságkezelés egyéni cég egyéni cég alapítása alanyi adómentes