Így állítsd be a Barion elfogadást ✅ a Billingo fiókodban

Billingo hírek 2019.09.12. - 2 p. olvasás

A Billingóval a legfőbb célunk, hogy minél egyszerűbbé, élvezetesebbé tegyük a számlázást a magyar vállalkozások számára. Éppen ezért is került be a szoftverbe a Barion összekötés is. De mi is a Barion, hogyan működik és miért jó ez a billingósoknak, illetve az ügyfeleiknek is egyaránt? Olvass tovább! Imádni fogod!

Billingo Barion elfogadas beállítása

Barion = Gyors és kényelmes online fizetés

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével partnereid kényelmesen, online, gyorsan bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel tudják kifizetni a kiküldött számláidat.


Így működik a Barion rendszere

A Barion használatához regisztrálnod kell egy Barion fiókot, majd bekapcsolni a rendszer használatát a Billingo fiókodban. Ennek menetét mutatjuk is rögtön lejjebb. Ettől kezdve, a Billingóval kiállított és e-mailben küldött számláidon a vevőid egy új “KIFIZETEM” gombot is látnak majd. Erre kattintva a rendszer átirányít a Barion biztonságos fizetési felületére, ahol a bankkártyaadatok megadásával regisztráció nélkül fizethetnek. Amennyiben a vevőid is rendelkeznek élő Barion regisztrációval, e-mail címük és jelszavuk megadásával a feltöltött egyenlegből is rendezhetik a számlát.

Billingo Barion elfogadas beállítása

Ennyire egyszerű.

A Barionnal minden eddiginél gyorsabban juthatsz a pénzedhez, a vevőid pedig egyszerűen, kényelmesen kifizethetik a számládat, akár beérkezéskor azonnal.

A Barion használata maximálisan biztonságos, a szolgáltatást a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló Barion Payment Zrt nyújtja.

Nézzük, hogyan tudod aktiválni a rendszert a saját Billingo fiókodban.

A Barion elfogadás bekapcsolása a Billingóban

1. Hozz létre egy Barion fiókot A Barion online fizetési megoldás használatához mindenekelőtt regisztrálnod kell egy Barion fiókot ITT »

2. Add meg az boltod nevét A regisztrációt követően létre kell hoznod egy boltot a Barion fiókodban a Boltjaim kezelése menüpontban. Ha már volt korábban Barion fiókod és állítottál be boltot, akkor a Billingóhoz újat kell megadnod. A rendszer generál egy titkos kulcsot, ezt kell az Billingo integráció során megadnod.

Billingo Barion elfogadas beállítása

3. Integráld a Bariont a Billingo fiókodba A Beállítások/Barion aloldalon add meg a Bariontól kapott titkos kulcsot és a Barion regisztrációhoz használt e-mail címedet.

Billingo Barion elfogadas beállítása

4. Vedd fel a kapcsolatot a Barion ügyfélszolgálatával a személyes azonosításhoz A megadott adataid érvényesítéséhez személyes azonosításra van szükség. Ehhez vedd fel a kapcsolatot a Barion ügyfélszolgálatával a Barion rendszerén keresztül a “Jóváhagyás kérése” gomb segítségével. Az elfogadást követően tudod használni a Barion fizetési módot a Billingóval kiállított számláidhoz.

5. Próbáld ki a következő számla kiállításánál az új Barionos fizetési megoldást A titkos kulcs megadását követően a rendszer használatra készen áll. A következő számlánál már akár ki is próbálhatod. A Barion fizetési lehetőséget minden egyes számlánál egyedileg tudod engedélyezni.

Billingo Barion elfogadas beállítása

Az így kiállított és Billingón keresztül küldött számlák esetében megjelenik a KIFIZETEM gomb is a számlaértesítőn. Ezt választva a rendszer átirányítja a vevőt a Barion biztonságos online felületére, ahol bankkártyával vagy előre feltöltött Barion tárcával tud fizetni.

Így néz ki a felület bankkártyás fizetés esetén: Billingo Barion elfogadas beállítása

Így pedig Barion tárcából való fizetés esetén: Billingo Barion elfogadas beállítása

Kérdésed van? Írd meg nekünk a hello@billingo.hu e-mail címre, hogy segíthessünk.

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

Back to Top