Figyelem! Már csak pár nap és nőnek az árak!

Figyelem! Már csak pár nap és nőnek az árak!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Könyvelőknek / ÚJ! ✅ Megérkezett a Billingo -…
Könyvelőknek - 2020.03.09. - 3 p. olvasás

ÚJ! ✅ Megérkezett a Billingo - Adriana összekötése

Az Adriana Accounting egy szuper, könyveléstámogató szoftver, amellyel a vállalkozások és a könyvelőik is rengeteg időt takaríthatnak meg. Örömmel jelenthetjük, hogy elkészült az Adriana és a Billingo összekötése is, szívből ajánljuk Neked is! Olvass tovább, máris mutatjuk, miért lesz ez kiemelten fontos a Te cégedben is!

Billingo Adriana összekötés

Íme Adriana, a legújabb barátod!

Az Adriana egy hasznos, könyveléstámogató szoftver, ami nemcsak a könyvelődnek, de neked is rendkívül értékes lesz a jövőben. 

 Jelenleg a Billingóban kiállított számláidat papíron, vagy egy szűrést, exportálást követően, e-mailben küldöd el a könyvelődnek. Még ideálisabb esetben hozzáférést adtál a könyvelődnek, és ő tölti le az adatokat. Hiába a gyors megoldások, akkor is foglalkozni kell vele minden hónapban, észben kell tartani, meg kell oldani. Az Adriana összekapcsolással ezt a lépést is automatizálhatod, de ez még csak a jéghegy csúcsa!

Az Adriana jelenleg több, mint 20 bank és további 50 futárszolgálat, bankkártya és terminál szolgáltató formátumát képes feldolgozni, és az adatok alapján automatikusan fizetettre tudja állítani a számláidat. Ehhez a PSD2-t és a banki fejlesztéseket sem kell megvárnod. Már most is működik, a jövőben pedig még hasznosabb lesz. A háttérben pedig már azon is dolgozunk, hogy mindezt a Billingóban is egyből láthasd.

Adrianát minden könyvelőnek!

Az Adrianával könyvelő program váltása nélkül automatizálható a kontírozás. A kimenő Billingós számlák mellett szinte az összes bank, a csomagfutár utánvét listák és a bankkártya elfogadó rendszerek elszámoló listái is egy helyen dolgozhatók fel.

Jelenleg a legtöbb könyvelő a számlák és bankszámla történetek adatait manuálisan rögzíti és vezeti át a könyvelő programba. Ami rengeteg időt igényel.

Az Adriana és Billingo összekötéssel akár heti több óra munkaidő is megspórolható, mert az adatok digitálisan átemelhetők, kevesebb lesz a hiba és hatékonyabbá válik a munka. 

Az Adriana jelenleg az alábbi könyvelő programmal kompatibilis:

 • RLB-60
 • RLB Hálózatos
 • Infotéka - Kontír.NET
 • Novitax
 • ComboSoft
 • IMA
 • Infotéka - Kontír FB
 • Navision
 • Regram
 • SUP

Az Adriana szoftverrel

 • automatizálható a számlaexport, így vállalkozóként több időd marad,
 • a könyvelőnek nem kell a számlákra várni, sőt, be sem kell lépnie a Billingóba, hogy letöltse azokat, a számlák valós időben jelennek meg az Adrianában,
 • nem kell többet manuálisan rögzíteni a számlákat,
 • automatizálható a kontírozás, 
 • több mint 20 bank és további 50 futárszolgálat, bankkártya és terminál szolgáltató adatai dolgozhatók fel,
 • a Billingóval kiállított számlák automatikusan megjelennek a programban, 
 • a bank és a kimenő számlák egy helyen dolgozhatók fel,
 • automatizálható a számlák szétkontírozása.

Az Adrianával a számlák szétkontírozás is automatizálható 

Az Adriana egyik legnagyobb, könyveléstechnikai előnye, hogy akár a 3-as, 4-es és 9-es főkönyvre könyvelt számlák kontírozása is automatizálható. A rendszer emberi beavatkozás nélkül, teljesen automatikusan megoldja, ezzel még több időt hagyva a könyvelőknek. 

Tudtad?

A könyvelők sok cég esetén a számlákat, illetve a számla tételeket különböző főkönyvi számra kontírozzák. Ez nemcsak az utalásos és készpénzes számlák megkülönböztetésére vonatkozik, hanem arra is, amikor az egy számlán szereplő tételeket üzletág szerint különböző 9-es főkönyvre kell tenni, vagy a különböző áfa kulcsú tételeket kell a megfelelő áfa gyűjtő kóddal rögzíteni. 

Nagyon sok esetben ezt a főkönyvi számra bontást számlánként egyesével, kézzel csinálják meg a könyvelők, pedig ez a folyamat a legtöbb cég esetén az Adrianával teljesen automatizálható - egy rövid egyszeri paraméterezést követően!  

Ajánld az Adrianát a könyvelődnek!
Megnézem

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat kiégés burnout számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár