ÚJ! ✅ Megérkezett a Billingo - Adriana összekötése

Könyvelőknek 2020.03.09. - 3 p. olvasás

Az Adriana Accounting egy szuper, könyveléstámogató szoftver, amellyel a vállalkozások és a könyvelőik is rengeteg időt takaríthatnak meg. Örömmel jelenthetjük, hogy elkészült az Adriana és a Billingo összekötése is, szívből ajánljuk Neked is! Olvass tovább, máris mutatjuk, miért lesz ez kiemelten fontos a Te cégedben is!

Billingo Adriana összekötés

Íme Adriana, a legújabb barátod!

Az Adriana egy hasznos, könyveléstámogató szoftver, ami nemcsak a könyvelődnek, de neked is rendkívül értékes lesz a jövőben. 

 Jelenleg a Billingóban kiállított számláidat papíron, vagy egy szűrést, exportálást követően, e-mailben küldöd el a könyvelődnek. Még ideálisabb esetben hozzáférést adtál a könyvelődnek, és ő tölti le az adatokat. Hiába a gyors megoldások, akkor is foglalkozni kell vele minden hónapban, észben kell tartani, meg kell oldani. Az Adriana összekapcsolással ezt a lépést is automatizálhatod, de ez még csak a jéghegy csúcsa!

Az Adriana jelenleg több, mint 20 bank és további 50 futárszolgálat, bankkártya és terminál szolgáltató formátumát képes feldolgozni, és az adatok alapján automatikusan fizetettre tudja állítani a számláidat. Ehhez a PSD2-t és a banki fejlesztéseket sem kell megvárnod. Már most is működik, a jövőben pedig még hasznosabb lesz. A háttérben pedig már azon is dolgozunk, hogy mindezt a Billingóban is egyből láthasd.

Adrianát minden könyvelőnek!

Az Adrianával könyvelő program váltása nélkül automatizálható a kontírozás. A kimenő Billingós számlák mellett szinte az összes bank, a csomagfutár utánvét listák és a bankkártya elfogadó rendszerek elszámoló listái is egy helyen dolgozhatók fel.

Jelenleg a legtöbb könyvelő a számlák és bankszámla történetek adatait manuálisan rögzíti és vezeti át a könyvelő programba. Ami rengeteg időt igényel.

Az Adriana és Billingo összekötéssel akár heti több óra munkaidő is megspórolható, mert az adatok digitálisan átemelhetők, kevesebb lesz a hiba és hatékonyabbá válik a munka. 

Az Adriana jelenleg az alábbi könyvelő programmal kompatibilis:

 • RLB-60
 • RLB Hálózatos
 • Infotéka - Kontír.NET
 • Novitax
 • ComboSoft
 • IMA
 • Infotéka - Kontír FB
 • Navision
 • Regram
 • SUP

Az Adriana szoftverrel

 • automatizálható a számlaexport, így vállalkozóként több időd marad,
 • a könyvelőnek nem kell a számlákra várni, sőt, be sem kell lépnie a Billingóba, hogy letöltse azokat, a számlák valós időben jelennek meg az Adrianában,
 • nem kell többet manuálisan rögzíteni a számlákat,
 • automatizálható a kontírozás, 
 • több mint 20 bank és további 50 futárszolgálat, bankkártya és terminál szolgáltató adatai dolgozhatók fel,
 • a Billingóval kiállított számlák automatikusan megjelennek a programban, 
 • a bank és a kimenő számlák egy helyen dolgozhatók fel,
 • automatizálható a számlák szétkontírozása.

Az Adrianával a számlák szétkontírozás is automatizálható 

Az Adriana egyik legnagyobb, könyveléstechnikai előnye, hogy akár a 3-as, 4-es és 9-es főkönyvre könyvelt számlák kontírozása is automatizálható. A rendszer emberi beavatkozás nélkül, teljesen automatikusan megoldja, ezzel még több időt hagyva a könyvelőknek. 

Tudtad?

A könyvelők sok cég esetén a számlákat, illetve a számla tételeket különböző főkönyvi számra kontírozzák. Ez nemcsak az utalásos és készpénzes számlák megkülönböztetésére vonatkozik, hanem arra is, amikor az egy számlán szereplő tételeket üzletág szerint különböző 9-es főkönyvre kell tenni, vagy a különböző áfa kulcsú tételeket kell a megfelelő áfa gyűjtő kóddal rögzíteni. 

Nagyon sok esetben ezt a főkönyvi számra bontást számlánként egyesével, kézzel csinálják meg a könyvelők, pedig ez a folyamat a legtöbb cég esetén az Adrianával teljesen automatizálható - egy rövid egyszeri paraméterezést követően!  

Ajánld az Adrianát a könyvelődnek!
Megnézem

Hasonló cikkek a kategóriában

kismama szövetkezet

A kismama-szövetkezet előnyei és hátrányai

Könyvelőknek 2023.10.19. - 4 p. olvasás

Kismama vagy, és hallottál már „ezt-azt” a kismama szövetkezetekről? Ebben a cikkben most tisztába tesszük az ezzel kapcsolatos tényeket és tévhiteket.

black friday könyvelés

Black Friday: hogyan számlázzuk, hogyan könyveljük?

Könyvelőknek 2023.09.29. - 9 p. olvasás

Közeleg a Black Friday időszaka, amikor a fekete pénteki akciókat kihasználva sokkal olcsóbban vásárolhatunk, mint egyébként. Lassan már nálunk is hagyománynak ...

könyvelés digitalizációja

Ne félj a könyvelés digitalizálásától!

Könyvelőknek 2023.08.10. - 8 p. olvasás

A hagyományos papíralapú és manuális könyvelési módszerek ma már bátran nevezhetők elavultnak. Helyüket a modern, digitalizált könyvelési megoldásoknak adják át...

Czöndör Szabolcs

Czöndör Szabolcs, a NAV korábbi főosztályvezetője új színekben!

Könyvelőknek 2023.06.05. - 4 p. olvasás

Az adóhivatal Kiemelt Adó- és Vámhigazgatóságának Ellenőrzést Támogató Főosztályának főosztályvezetőjeként ismert Czöndör Szabolcs új vizekre evezett, és most m...

magyar állampapír

A diszkont értékpapírok számviteléről

Könyvelőknek 2023.04.27. - 7 p. olvasás

Egyre több helyen találkozunk az állam által kibocsátott értékpapírokkal, így reméljük, könyvelőként hasznodra lesz az alábbi, ezek számvitelét taglaló írás.

sikeres könyvelő

A sikeres könyvelők 8+1 szokása

Könyvelőknek 2023.04.12. - 4 p. olvasás

Aki könyvelőként szeretne sikeres lenni, jó, ha felállít magának egy szabályrendszert, ami alapján dolgozik, hogy ha a munkája gyümölcse beérik, élvezhesse azt....

Back to Top