Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Újabb mérföldkő a hatékonyabb …
Velünk történt - 2019.06.20. - 2 p. olvasás

Újabb mérföldkő a hatékonyabb webáruházakért ➡️ megérkezett a Billingo integráció a Webshippy-hez

Egyre több a vásárlód? Elárasztanak a megrendelések? Folyton az asztalodhoz láncolnak a számlák és a sürgető logisztika feladatok egyre sűrűsödő béklyói? Most itt a lehetőség rendet vágni az időrabló kötelességek káoszában, hiszen megérkezett a Billingo & Webshippy integráció. Brutál hatékony folyamatokra vágysz és szeretnél végre időt szakítani webáruházad fejlődésére? Akkor nézz rá a részletekre és a Billingo hat hónapos ingyenes ajánlatára most ; )

Billingo integráció a Webshippy-hez

Mi az a Webshippy és miért fogod imádni a kiszervezést?

Ugye Te is érezted már úgy, hogy szíved szerint fognád az összes logisztikával és számlázással járó kötelességet és átpasszolnád másnak? Na, a Webshippy csapata éppen ezt az álmodat váltja valóra.

Profi logisztikai rendszerük a közismert és az egyedi fejlesztésű webshopokkal is összekapcsolható. Te pedig megszabadulhatsz a raktározással, készletkezeléssel és kiszállítással járó állandó vesződéstől. Így működik a varázslat a gyakorlatban:

 • összekötöd webáruházadat a Webshippy rendszerével,
 • automatikusan leszinkronizálják és valós időben látják az összes megrendelésed,
 • a megrendelt termékeket előkészítik és becsomagolják helyetted,
 • sőt a kiszállítást/postázást is intézik, így ezzel sem kell foglalkoznod,
 • az utánvétes fizetéseket begyűjtik és hetente átutalják Neked
 • a visszárus csomagokat is kezelik a számlák stornózásával együtt,
 • a raktárkészleted a Webshippy logisztikai központjába érkezik, így nem kell bajlódnod az átvétellel.

Már most alig várod, hogy kipróbálhasd a Webshippy rendszerét? Akkor ismerd meg még közelebbről a szolgáltatásukat »

Nemcsak időt és energiát, hanem őrült összegeket spórolhatsz

Azzal, hogy egy profi csapatra bízod webáruházad logisztikai kihívásait, nemcsak a torlódó feladatok, hanem a kiadások is megcsappannak, hiszen:

 • alacsonyabb szállítási költségeket biztosíthatnak számodra,
 • minimalizálják a hibaszázalékot és az ezzel járó plusz kiadásokat,
 • nem kell saját raktárat bérelned vagy a korábbit bővítened,
 • nincs HR igény a logisztikai vonalon,
 • jóval alacsonyabbak lesznek a fix költségeid,
 • mindig átláthatók és könnyedén tervezhetők a logisztikai kiadások.

Ugye Te is tudod már, hogy mire fordítanád szíved szerint a kiszervezéssel megspórolt időt és pénzt? Terjeszkedés, növekedés, szélesebb termékkínálat és egy halom egyéb izgalmas lehetőség vár Rád ; )

Kösd össze a Billingót Webshippy-vel, és a számlázással sem kell szöszölnöd

A Billingo integráció óta már nemcsak a logisztikával, hanem a számlázással sem kell bajlódnod, hiszen:

 • néhány kattintással összekötheted (leendő) kedvenc számlázódat a Webshippy rendszerével,
 • a csomagzárás pillanatában a küldendő számla a Te nevedben kerül generálásra.

Sőt, a könyvelés előkészítését és a digitális archiválást is minden eddiginél gyorsabbá és kényelmesebbé varázsolhatod. És akkor az egyedi számladizájnokat, a brutál olcsó és hatékony e-számlákat és a többi előnyt még nem is említettük. Ha vállalkozásod igazán izgalmas feladataira és fejlődésére koncentrálnál, akkor katt a részletekért »

A legjobb még csak most következik: hat hónap ingyen Billingo!

Most minden Webshippy felhasználó, aki Billingo fiókot regisztrál magának, hat hónapon át teljesen ingyen élvezheti a Premium összes előnyét. Regisztrálj Billingo fiókot Webshippy rendszered mellé és 6 hónapig ingyen használhatod a Billingo Premium verzióját, benne havi 500 db ingyenes e-számlával!

Regisztrálj a Billingóra most »

Fontos: a kedvezmény a cikk megjelenése idején (2019.07.??.) aktuális, viszont a jövőben érvényét veszítheti. A részletekről és kedvezményekről érdeklődj ügyfélszolgálatunknál.

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér