BREAKING: Megjelent a vadonatúj Billingo Pályázatfigyelő

Billingo hírek 2021.04.26. - 7 p. olvasás

Fejlesztenél, terjeszkednél, erősíteni akarod a piaci versenyképességedet vagy egyszerűen csak szebb környezetben szeretnél élni, dolgozni? Akkor biztosan megfordult a fejedben, hogy jó lenne mindezt pályázati pénzből megvalósítani. Okos gondolat, és éppen most jött el hozzá a tökéletes idő! A Billingóra persze ezúttal is számíthatsz! Próbáld ki az új Pályázatfigyelődet!

BREAKING: Megjelent a vadonatúj Billingo Pályázatfigyelő

Talán már Te is hallottad, hogy a 2021–2027-es pályázati ciklusban soha nem látott mennyiségű pályázati forrás nyílik. 51,3 milliárd eurónyi forrással számolhat Magyarország, ezen belül 16,7 milliárd euró jut hazánknak a Next Generation EU elnevezésű új eszközből. 

Most biztosan gyorsan utánaszámoltál, és nem is tévedsz. Igen, ez valóban 18 500 MILLIÁRD forint elosztásra váró pályázati támogatást jelent. Elképesztően hatalmas összeg, ami elsődlegesen a kis- és középvállalkozások versenyképességének javítására és a lakosság életkörülményeinek fejlesztésére fordítható majd. 

A pályázati összegeket azonban nem osztogatják könnyű adományként. Szigorú, előre pontosan meghatározott feltételekkel történik az elosztásuk és a céloknak megfelelő pályázatok kiválasztása is idő- és munkaigényes feladat.

Mi köze a Billingónak a pályázatokhoz?

Billingósként már Te is tudod, hogy a digitalizált megoldások óriási versenyelőnyt, időt, pénzt és munkamegtakarítást jelentenek. A mindennapokban már tapasztalod is, hogy mennyivel könnyebb billingózni, mint kézzel, egyesével számlázni. 

A pályázati terepen ez még hatványozottabban is igaz, mert ez esetben a késlekedés, a halogatás, a túl későn megszerzett információ súlyos milliókat is jelenthet neked. 

De kinek van ideje folyton az új pályázatokat monitorozni, naprakészen nyomon követni, mikor és miben változnak a korábbi kiírások? Hát a Billingónak!

Íme a vadonatúj, digitális Pályázatfigyelőd a Billingótól!

A pályázatfigyelés digitalizálásával minden eddiginél egyszerűbb, hatékonyabb és vállalkozásodra vagy személyedre szabható a pályázatok követése! Non plus ultra, mindezt még automatizálhatod is!

A Billingo ismét többet tud, mint gondolnád!
Csing, csing! Hamarosan érkeznek a milliók!

Nézd meg azonnal »

Mi az a Billingo Pályázatfigyelő?

A Pályázatfigyelő a Billingo legújabb funkciója, amellyel a saját preferenciáidnak megfelelően, közvetlenül a számlázód felületén, maximálisan naprakészen követheted nyomon a hazai pályázati lehetőségeket.  

Egyszerűen állítsd be a saját fontossági szempontjaidnak megfelelően a szűrési paramétereket, és máris látod, milyen pályázatok aktívak jelenleg. Érdemes az 5 legfontosabb szűrési beállítást el is menteni, így a Pályázatfigyelőd elkezdhet helyetted dolgozni és elvégezni a kulimunkát:

 • naprakészen figyeli helyetted az új pályázati kiírásokat,
 • azonnal e-mailben és a Billingód felületén is értesít, ha a beállított szűrőidnek megfelelő pályázat kerül a rendszerbe.

Közben Te végezheted a munkádat, intézheted a mindennapi teendőidet, a Pályázatfigyelőd majd dolgozik helyette. 

Ok, de mi a helyzet a módosításokkal, törlésekkel?

Ha már pályáztál korábban, akkor az is tudod, hogy a pályázati kiírások gyakran módosulnak. Bővítik vagy éppen szűkítik a kedvezményezettek körét, változhat a rendelkezésre álló keret, módosulhatnak az összeg felhasználási feltételei, vagy éppen idő előtt lezárnak egy pályázatot, mert kimerült a fejlesztési célra szánt keret. A dolgos mindennapokban szinte lehetetlen ezt naprakészen követni, de a Pályázatfigyelő ezt a terhet is leveszi a válladról. 

Állíts be pályázatkövetést a számodra fontos és releváns pályázatokhoz, a Pályázatfigyelőd pedig naprakészen ellenőrzi a változásokat, és persze értesít is róluk azon nyomban. Így rögtön értesülsz, ha bármi módosult a kiírásban. 

Billingo tipp: A Pályázatfigyelőben vállalkozási és lakossági pályázatokat is találsz. Ezért jó, ha a vállalkozási céljaid mellett a magánéleti céljaidat is szem előtt tartod. Állítsd be a szűréseket és a követést a céljaidhoz illeszkedő lakossági pályázatokra is, így ezekről is azonnal érkezik az e-mailes értesítőd.

A Pályázatfigyelő figyeli helyetted az új pályázatokat, értesít, ha módosul egy kiírás, így egyetlen telefonhívás vagy órákig tartó böngészés nélkül minden számodra érdekes pályázati hírekről azonnal tudni fogsz! 

Ingyenes pályázati előminősítés 48 órán belül

Szereted, ha a dolgok gördülékenyen haladnak, mindig tudod, hogy mikor mi fog történni, és nem kell tucatnyi forrásból informálódnod, ha hiteles és naprakész válaszokat akarsz kapni a kérdéseidre? 

Mi is. Éppen ezért tartalmazzák a Pályázatfigyelő előfizetési csomagjai az ingyenes pályázati előminősítést is. Hiszen nem elég, ha megtalálod a megfelelő pályázatot, fontos kérdés, hogy minden feltételed adott-e a sikeres induláshoz? 

Az előminősítési kéréseket profi pályázatíró partnerünknek továbbítjuk, aki több mint 5100!! sikeres pályázati tapasztalattal a háta mögött garantáltan hiteles és megalapozott előminősítést ad a továbblépéshez. 

Mindezt csupán 48 óra alatt, anélkül, hogy el kellene hagynod a Billingódat vagy éppen keresned kellene egy új partnert, aki elkészíti az előminősítésedet. Természetesen az előminősítés semmilyen további kötelezettséggel nem jár!

Pozitív az előminősítés, hogyan tovább?

Ha kiörvendezted magad és lelki szemeid előtt már tökéletesen elképzelted a célodat, akkor azonnal záporozni is kezdenek majd a kérdések a fejedben: 

 • mi fér bele a keretbe? 
 • hogyan lehetne a legtöbbet kihozni a pályázatból?
 • hogyan oldhatjuk meg az előfinanszírozást?
 • milyen egyéb elemekkel tudnánk bővíteni a kezdeti elképzelést?

Ezekre a kérdésekre nem találsz választ a Google-ban és a különböző Facebook csoportok sem feltétlenül jelentenek hiteles információforrást, főképp, ha nem érdekeltek a sikerben. 

A Billingód azonban ebben is partner. A Pályázatfigyelő Pro előfizetési csomag havi 1 órás professzionális pályázati tanácsadást is tartalmaz, amelyért nem kell külön fizetned, tapasztalt és képzett pályázati tanácsadó válaszol a kérdéseidre, mindenféle további kötelezettség nélkül. Ez azt jelenti, hogy ár-érték arányban nézve, ha csak a pályázati tanácsadást veszed igénybe, akkor is max. 2 hónap alatt megtérül a befektetésed. Számolj utána bátran!

Ezt követően már pontosan fogod látni,

 • mire és melyik kiírással szeretnél pályázni, 
 • milyen feltételeknek kell megfelelned, 
 • mikor és milyen ütemezésben kapod meg a támogatást, 
 • milyen esélyekkel indulsz, 
 • mire fordíthatod a kapott összeget, 
 • hogyan állíthatod össze a pályázatodat, hogy az sikeres is legyen. 

Ezt követően tiéd a döntés, hogy kivel szeretnél együtt dolgozni a pályázat elkészítésében. Ha nem szeretnéd magad előkészíteni az anyagokat, akkor szükséged lesz valakire, aki segít összeállítani a pályázati dokumentációt, végigköveti a pályázat megvalósulását és a lezárásban is partnered lesz. Billingo ügyfélként pályázatíró partnerünktől erre is kedvezményes ajánlatot kérhetsz. 

Kedvet kaptál? Gyere, próbáld ki az új Pályázatfigyelőt! Imádni fogod!

Kipróbálom »

Hogyan működik a Pályázatfigyelő?

 1. A Billingo fiókodba belépve kattints a Pályázatfigyelő menüpontra. Itt azonnal megjelennek az aktuális pályázatok.
 2. A pályázatok között szabadon böngészhetsz. Ha szűkíteni szeretnéd a találati listát, akkor a szűrő segítségével állítsd be a keresett pályázat legfontosabb szempontjait. 
 3. Mentsd el a beállított szűrőt, így a Pályázatfigyelő azonnal értesítést küld, ha a keresési feltételnek megfelelő pályázat kerül a rendszerbe. A funkció a Standard és Pro csomagokban érhető el. Max. 5 db szűrőt menthetsz el, ezeket természetesen bármikor módosíthatod, cserélheted, törölheted is.
 4. A számodra érdekes pályázatokra állíts be követést, így később is bármikor megtalálod őket és akkor is azonnal értesítést kapsz e-mailben, ha bármi módosul a kiírásban.
 5. Ha kiválasztottad a megfelelő pályázatot, kérj ingyenes előminősítést. Az előminősítést profi pályázatíró partnerünk max. 48 órán belül elkészíti, majd felveszi veled a kapcsolatot. Az előminősítés semmilyen további kötelezettséggel nem jár. Az ingyenes előminősítés elkészítését a Standard és Pro csomagok tartalmazzák. 
 6. Kérdésed van a pályázattal kapcsolatban? Vedd igénybe a havi 1 órás pályázati tanácsadás szolgáltatást, így azonnal, első kézből, hiteles forrásból kapsz választ a kérdéseidre. A szolgáltatás a Pro csomagban havonta 1 alkalommal, 1 óra időtartamban, ingyenesen vehető igénybe. A konzultáció további kötelezettséggel nem jár. 

Ilyen egyszerű az egész! Digitalizáld a pályázatfigyelést is a Billingo Pályázatfigyelőddel!

Nos, mit gondolsz? Jöhetnek a pályázati milliók? 

Próbáld ki az új Pályázatfigyelőt »

Hasonló cikkek a kategóriában

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

Back to Top