Villámakció CSAK MA: 2 hó ingyen

Villámakció CSAK MA: 2 hó ingyen

Fizess elő bármelyik Billingo szolgáltatásra, és ha még ma ki is fizeted, 2 ingyenes hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet! Kuponkód: PLUSZ2HO

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Breaking News: megérkezett a B…
Velünk történt - 2021.12.15. - 3 p. olvasás

Breaking News: megérkezett a Billingo Készletkezelő

A Bankszinkron mellett minden kétséget kizáróan a Készletkezelő a leginkább várt Billingo funkció. Megcsináltuk nektek, itt van, fogadjátok tőlünk sok-sok szeretettel. Gyere, nézzük meg együtt, hogyan működik és hogyan segíti majd a mindennapjaidat!

Breaking News: megérkezett a Billingo Készletkezelő

Mi az a Billingo Készletkezelő?

A Készletkezelő a Billingo új raktár- és készletkezelő szolgáltatása, amellyel a megszokott, átlátható felületeden követheted nyomon a raktárkészlete(i)d változásait. A Készletkezelővel mostantól a vállalkozásod egy újabb, kiemelten fontos területét menedzselheted a Billingo fiókodból.

Hozz létre bármennyi telephelyet és raktárt, be- és kivételezd a készleten lévő termékeidet - akár tömegesen - és leltározz egyszerűbben, élvezettel és készítsd el a leltárívet könnyedén, hibamentesen, platformváltás nélkül, közvetlenül a Billingódból.

Tudtad, hogy a hatályos Számviteli törvény szerint “a könyvvitelben rögzített és a beszámolóban szereplő tételeknek a valóságban is megtalálhatóknak, bizonyíthatóknak kell lenniük." ?

A Billingo Készletkezelő óriási előnye, hogy felhőalapú, így nem kell sehova telepítened. Bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről elérhető és kényelmesen, maximális funkcionalitással használhatod, akár az üzletben, a raktárban, útközben vagy akár egy külsős helyszínen is.

Azért jó a Billingóban kezelni a készleteidet IS, mert

 • az Excel táblázatoknál jóval egyszerűbben, könnyebben követheted a készletmozgásokat,
 • egyetlen, közös rendszerből intézheted a készletezést, a számlázást és a pénzügyeket is,
 • gyorsabb, egyszerűbb lesz az értékesítési folyamatod,
 • a Billingóban lévő termékeidet villámgyorsan készletre veheted,
 • a készletmozgások alapján néhány gombnyomással számlázhatsz, a rendszer automatikusan kitölti helyetted a szükséges adatokat,
 • akár korlátlan raktárt is létrehozhatsz,
 • látványosan csökkentheted és gyorsíthatod a raktározáshoz kapcsolódó adminisztrációt,
 • pillanatok alatt be- és kivételezheted a termékeidet,
 • vonalkód, név vagy cikkszám alapján is bármikor látod, melyik raktárban van a termék,
 • precízen, pontosan, külön kezelheted a boltod és a webáruházad raktárkészletét,
 • néhány szempillantás alatt mozgathatod a termékeket a különböző raktáraid között,
 • egyszerűen készíthetsz jogszabályoknak megfelelő dokumentumokat,
 • sok-sok pénzt, időt és munkát spórolhatsz.

A Billingo Készletkezelővel egyszerűbb és praktikusabb a készletezés és raktározás. Egyetlen eszközzel időtakarékosan és hatékonyan követheted nyomon a készletváltozásaidat.

Neked való a Billingo Készletkezelő, ha

 • meguntad az Excel táblákat és egy modern készletkezelőre váltanál,
 • utálod, hogy napokig tart tart felmérni az aktuális raktárkészletet, kiszámolni a készletértéket és elkészíteni az év végi leltárt,
 • szeretnéd, hogy bármikor, bárhol, naprakészen is láthasd a készletállományodat,
 • fizikai üzleted van és egy átlátható, könnyen kezelhető raktárkezelő-rendszert keresel,
 • webáruházat üzemeltetsz.

Ne keress tovább, próbáld ki a Készletkezelőt.
Ingyenes regisztráció »

Hogyan működik a Készletkezelő?

A Billingo Készletkezelőt a megszokott Billingo felületedről kezelheted.

 1. Hozz létre egyszerűen telephelyet. 2. Nevezd el az adott telephelyen található raktár(oka)t, és add meg, hogy az itt található készlet felhasználható-e. A készletértéket a rendszer alapértelmezettként a FIFO elv alapján számolja. Kész is a raktár, jöhetnek a termékek.
 3. Vedd fel a terméktörzset a Termékeid menüpontban.
 4. A Bevételezés menüpontban kattints az Új bevételezés gombra, majd add meg az előbb felvett termékeket, vagy vedd készletre a korábbi számlázások során rögzített termékeket.


 5. Terméket kivételezni a Kivételezés menüpont alatt tudsz. Ehhez add meg a szükséges adatokat. A kivételezés típusa lehet vásárlás (vevő megadása esetén), visszáru, raktárkorrekció, selejtezés vagy egyéb.  6. A Készletkezelő/Leltár menüpontban bármikor, néhány gombnyomással készíthetsz leltárt, és korrigálhatod az eltéréseket.
 7. A Készletek menüben villámgyorsan vonalkód, név vagy cikkszám alapján is megtalálod melyik raktárban van a keresett termék.

Hogyan lehet neked is Billingo Készletkezelőd?

A Készletkezelő a Billingo kiegészítő szolgáltatása, amit külön előfizetéssel tudsz használni. A csomagárakat és a pontos funkciókat ITT hasonlíthatod össze.

Máshol számlázol? Nem gond. A Készletkezelőt akkor is használhatod.
Regisztrálj ingyen »

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér