Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Brutál hatékony webáruházra vá…
Tippek - 2019.08.14. - 2 p. olvasás

Brutál hatékony webáruházra vágysz? Itt a Billingo integráció a Webshippy-hez!

Sárospataki Albert
Sárospataki Albert Billingo, startup

Egyre több a vásárlód? Elárasztanak a megrendelések? Folyton az asztalodhoz láncolnak a számlák és a sürgető logisztika feladatok egyre sűrűsödő béklyói? Most itt a lehetőség rendet vágni az időrabló kötelességek káoszában, hiszen megérkezett a Billingo & Webshippy integráció. Ha brutál hatékony folyamatokra vágysz és szeretnél végre időt szakítani webáruházad fejlődésére, akkor nézz rá a részletekre és a Billingo hat hónapos ingyenes ajánlatára most ; )

Brutál hatékony webáruházra vágysz? Itt a Billingo integráció a Webshippy-hez!

Mi az a Webshippy és miért fogod imádni a kiszervezést?

Ugye Te is érezted már úgy, hogy szíved szerint fognád az összes logisztikával és számlázással járó kötelességet és átpasszolnád másnak? Na, a Webshippy csapata éppen ezt az álmodat váltja valóra.

Megalkottak ugyanis egy nagyon profi logisztikai rendszert, ami a legismertebb és az egyedi fejlesztésű webáruházakkal is összekapcsolható. Te pedig megszabadulhatsz a raktározással, készletkezeléssel és kiszállítással járó állandó vesződéstől. Így működik a varázslat a gyakorlatban: => összekötöd webáruházadat a Webshippy rendszerével, => automatikusan leszinkronizálják és valós időben látják az összes megrendelésed, => a megrendelt termékeket előkészítik és becsomagolják helyetted, => sőt a kiszállítást/postázást is intézik, így ezzel sem kell foglalkoznod, => az utánvétes fizetéseket begyűjtik és hetente átutalják Neked => a visszárus csomagokat is kezelik a számlák stornózásával együtt, => a raktárkészleted a Webshippy logisztikai központjába érkezik, így nem kell bajlódnod az átvétellel.

Nemcsak időt és energiát, hanem őrült összegeket spórolhatsz

Azzal, hogy egy profi csapatnak átadod webáruházad logisztikai kihívásait nemcsak a torlódó feladatok, hanem a kiadások is megcsappannak, hiszen: => alacsonyabb szállítási költségeket biztosíthatnak számodra, => minimalizálják a hibaszázalékot és az ezzel járó plusz kiadásokat, vnem kell saját raktárat bérelned vagy a korábbit bővítened, => nincs HR igény a logisztikai vonalon, => jóval alacsonyabbak lesznek a fix költségeid, => mindig átláthatók és könnyedén tervezhetők a logisztikai kiadások.

***Ugye Te is tudod már, hogy mire fordítanád szíved szerint a kiszervezéssel megspórolt időt és pénzt? Terjeszkedés, növekedés, szélesebb termékkínálat és egy halom egyéb izgalmas lehetőség vár Rád ; ) ***

Kösd össze a Billingót Webshippy-vel, és a számlázással sem kell szöszölnöd

A Billingo integráció óta már nemcsak a logisztikával, hanem a számlázással sem kell bajlódnod, hiszen: néhány kattintással összekötheted (leendő) kedvenc számlázódat a Webshippy rendszerével, a csomagzárás pillanatában a küldendő számla a Te nevedben kerül generálásra.

Sőt, a könyvelés előkészítését és a digitális archiválást is minden eddiginél gyorsabbá és kényelmesebbé varázsolhatod. És akkor az egyedi számladizájnokat, a brutál olcsó és hatékony e-számlákat és a többi előnyt még nem is említettük. Te pedig a vállalkozásod igazán izgalmas feladataira és fejlődésére koncentrálhatsz. Olvass róla többet ITT »

A legjobb még mindig hátra van - hat hónap ingyen Billingo!

De nem csigázunk tovább. Most minden Webshippy felhasználó, aki Billingo fiókot regisztrál magának, hat hónapon át teljesen ingyen élvezheti a Premium összes előnyét. Kezdj Billingózni és fedezd fel a szuper kényelmes és villámgyors e-számlázás élményét ; )

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top