Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Brutál hatékony webáruházra vá…
Tippek - 2019.08.14. - 2 p. olvasás

Brutál hatékony webáruházra vágysz? Itt a Billingo integráció a Webshippy-hez!

Sárospataki Albert
Sárospataki Albert Billingo, startup

Egyre több a vásárlód? Elárasztanak a megrendelések? Folyton az asztalodhoz láncolnak a számlák és a sürgető logisztika feladatok egyre sűrűsödő béklyói? Most itt a lehetőség rendet vágni az időrabló kötelességek káoszában, hiszen megérkezett a Billingo & Webshippy integráció. Ha brutál hatékony folyamatokra vágysz és szeretnél végre időt szakítani webáruházad fejlődésére, akkor van egy ajánlatunk! Nézz rá a részletekre és a Billingo hat hónapos ingyenes ajánlatára most ;)

Webshippy Billingo összekötés

Mi az a Webshippy és miért fogod imádni a kiszervezést?

Ugye Te is érezted már úgy, hogy szíved szerint fognád az összes logisztikával és számlázással járó kötelességet és átpasszolnád másnak? Na, a Webshippy csapata éppen ezt az álmodat váltja valóra.

Megalkottak egy nagyon profi logisztikai rendszert, ami az ismert és az egyedi fejlesztésű webáruházakkal is összekapcsolható. Te pedig megszabadulhatsz a raktározással, készletkezeléssel és kiszállítással járó állandó vesződéstől.

Így működik a varázslat a gyakorlatban:

=> összekötöd webáruházadat a Webshippy rendszerével,
=> automatikusan leszinkronizálják és valós időben látják az összes megrendelésed,
=> a megrendelt termékeket előkészítik és becsomagolják helyetted,
=> sőt a kiszállítást/postázást is intézik, így ezzel sem kell foglalkoznod,
=> az utánvétes fizetéseket begyűjtik és hetente átutalják Neked
=> a visszárus csomagokat is kezelik a számlák stornózásával együtt,
=> a raktárkészleted a Webshippy logisztikai központjába érkezik, így nem kell bajlódnod az átvétellel.

Nemcsak időt és energiát, hanem őrült összegeket spórolhatsz

Azzal, hogy egy profi csapatnak átadod webáruházad logisztikai kihívásait nemcsak a torlódó feladatok, hanem a kiadások is megcsappannak.

Hogy miért?

=> alacsonyabb szállítási költségeket biztosíthatnak számodra,
=> minimalizálják a hibaszázalékot és az ezzel járó plusz kiadásokat, nem kell saját raktárat bérelned vagy a korábbit bővítened,
=> nincs HR igény a logisztikai vonalon,
=> jóval alacsonyabbak lesznek a fix költségeid,
=> mindig átláthatók és könnyedén tervezhetők a logisztikai kiadások.

***Ugye Te is tudod már, hogy mire fordítanád szíved szerint a kiszervezéssel megspórolt időt és pénzt? Terjeszkedés, növekedés, szélesebb termékkínálat és egy halom egyéb izgalmas lehetőség vár Rád ; ) ***

Brutál hatékony webáruházra vágysz? Itt a Billingo integráció a Webshippy-hez!

Kösd össze a Billingót Webshippy-vel, és a számlázással sem kell szöszölnöd

A Billingo integráció óta már nemcsak a logisztikával, hanem a számlázással sem kell bajlódnod. Hiszen néhány kattintással összekötheted (leendő) kedvenc számlázódat a Webshippy rendszerével. A csomagzárás pillanatában a küldendő számla a Te nevedben kerül generálásra.

Sőt, a könyvelés előkészítését és a digitális archiválást is minden eddiginél gyorsabbá és kényelmesebbé varázsolhatod. És akkor az egyedi számladizájnokat, a brutál olcsó és hatékony e-számlákat és a többi előnyt még nem is említettük. Te pedig a vállalkozásod igazán izgalmas feladataira és fejlődésére koncentrálhatsz. Olvass róla többet ITT »

A legjobb még mindig hátra van - hat hónap ingyen Billingo!

De nem csigázunk tovább. Most minden Webshippy felhasználó, aki Billingo fiókot regisztrál magának, hat hónapon át teljesen ingyen élvezheti a Premium összes előnyét. Kezdj Billingózni és fedezd fel a szuper kényelmes és villámgyors e-számlázás élményét ; )

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés