Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Büszkeség: Megjelent a HUNFINT…
Velünk történt - 2020.05.14. - 1 p. olvasás

Büszkeség: Megjelent a HUNFINTECH 20/20 - A Magyar FinTech Book elektronikus magazin

Sárospataki Albert
Sárospataki Albert Billingo, startup

50 kiváló szakember közreműködésével és többek között a Billingo online számlázó támogatásával született meg a Magyar FinTech Book. A magyar fintech ökoszisztéma fejlődését meghatározó társaságokról és az új üzleti és szolgáltatási megközelítésekről készített elektronikus kiadvány hiánypótló a hazai piacon. Óriási büszkeség, hogy mi is a részesei lehettünk.

Büszkeség: Megjelent a HUNFINTECH 20/20 - A Magyar FinTech Book elektronikus magazin

A HUNFINTECH 20/20 - A Magyar FinTech Book elektronikus kiadvány egyedülálló és hiánypótló kiadvány a témában Magyarországon, a fintech megoldásokat keresők meghatározó információforrása. 

A kiadványba olyan magyar vállalkozások kerültek bemutatásra, amelyek vagy már érett szakaszban vannak és a piacon már bevezetett megoldásokkal rendelkeznek vagy ígéretes, még fejlesztés alatt álló megoldásokat kínálnak, amelyek a legújabb technológiákra és üzleti modellekre építenek. Közös bennük, hogy a kisvállalkozások és/vagy a lakosság mindennapi pénzügyeit teszik átláthatóbbá, könnyebbé.

A kiadványba pályázat útján lehetett bekerülni. A jelentkezők közül neves szakemberekből álló zsűri választotta ki a legjobb húsz megoldást. 

Nagyon büszkék vagyunk a HUNFINTECH 20/20 - A Magyar FinTech Book elektronikus kiadvány megjelenésére és arra is, hogy mindehhez a Billingo is hozzájárulhatott. 

Külön jó hír, hogy a kiadvány ingyenes, az alábbi linkre kattintva azonnal letölthető »

Érdemes követni a FintechZone honlapját és Facebook oldalát is, ha érdekel a téma, mert hamarosan online webinar sorozatot indítanak a digitális pénzügyek aktuális kérdéseiről. A sorozatban elismert hazai és nemzetközi szakemberek válaszolnak majd a feltett kérdésekre. 

A tavaszra tervezett, de a koronavírus járvány miatt elmaradt FintechShow 20/20 konferencia pedig a tervek szerint 2020. október 13-án kerül majd megrendezésre. A részletekről mi is beszámolunk. 

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés