Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Büszkeség: Megjelent a HUNFINT…
Velünk történt - 2020.05.14. - 1 p. olvasás

Büszkeség: Megjelent a HUNFINTECH 20/20 - A Magyar FinTech Book elektronikus magazin

Sárospataki Albert
Sárospataki Albert Billingo, startup

50 kiváló szakember közreműködésével és többek között a Billingo online számlázó támogatásával született meg a Magyar FinTech Book. A magyar fintech ökoszisztéma fejlődését meghatározó társaságokról és az új üzleti és szolgáltatási megközelítésekről készített elektronikus kiadvány hiánypótló a hazai piacon. Óriási büszkeség, hogy mi is a részesei lehettünk.

Büszkeség: Megjelent a HUNFINTECH 20/20 - A Magyar FinTech Book elektronikus magazin

A HUNFINTECH 20/20 - A Magyar FinTech Book elektronikus kiadvány egyedülálló és hiánypótló kiadvány a témában Magyarországon, a fintech megoldásokat keresők meghatározó információforrása. 

A kiadványba olyan magyar vállalkozások kerültek bemutatásra, amelyek vagy már érett szakaszban vannak és a piacon már bevezetett megoldásokkal rendelkeznek vagy ígéretes, még fejlesztés alatt álló megoldásokat kínálnak, amelyek a legújabb technológiákra és üzleti modellekre építenek. Közös bennük, hogy a kisvállalkozások és/vagy a lakosság mindennapi pénzügyeit teszik átláthatóbbá, könnyebbé.

A kiadványba pályázat útján lehetett bekerülni. A jelentkezők közül neves szakemberekből álló zsűri választotta ki a legjobb húsz megoldást. 

Nagyon büszkék vagyunk a HUNFINTECH 20/20 - A Magyar FinTech Book elektronikus kiadvány megjelenésére és arra is, hogy mindehhez a Billingo is hozzájárulhatott. 

Külön jó hír, hogy a kiadvány ingyenes, az alábbi linkre kattintva azonnal letölthető »

Érdemes követni a FintechZone honlapját és Facebook oldalát is, ha érdekel a téma, mert hamarosan online webinar sorozatot indítanak a digitális pénzügyek aktuális kérdéseiről. A sorozatban elismert hazai és nemzetközi szakemberek válaszolnak majd a feltett kérdésekre. 

A tavaszra tervezett, de a koronavírus járvány miatt elmaradt FintechShow 20/20 konferencia pedig a tervek szerint 2020. október 13-án kerül majd megrendezésre. A részletekről mi is beszámolunk. 

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska