2 hónap ajándékba

2 hónap ajándékba

Fizess elő MOST 1 évre bármilyen új Billingo szolgáltatásra és további 2 hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Büszkeség: Megjelent a HUNFINT…
Velünk történt - 2020.05.14. - 1 p. olvasás

Büszkeség: Megjelent a HUNFINTECH 20/20 - A Magyar FinTech Book elektronikus magazin

Sárospataki Albert
Sárospataki Albert Billingo, startup

50 kiváló szakember közreműködésével és többek között a Billingo online számlázó támogatásával született meg a Magyar FinTech Book. A magyar fintech ökoszisztéma fejlődését meghatározó társaságokról és az új üzleti és szolgáltatási megközelítésekről készített elektronikus kiadvány hiánypótló a hazai piacon. Óriási büszkeség, hogy mi is a részesei lehettünk.

Büszkeség: Megjelent a HUNFINTECH 20/20 - A Magyar FinTech Book elektronikus magazin

A HUNFINTECH 20/20 - A Magyar FinTech Book elektronikus kiadvány egyedülálló és hiánypótló kiadvány a témában Magyarországon, a fintech megoldásokat keresők meghatározó információforrása. 

A kiadványba olyan magyar vállalkozások kerültek bemutatásra, amelyek vagy már érett szakaszban vannak és a piacon már bevezetett megoldásokkal rendelkeznek vagy ígéretes, még fejlesztés alatt álló megoldásokat kínálnak, amelyek a legújabb technológiákra és üzleti modellekre építenek. Közös bennük, hogy a kisvállalkozások és/vagy a lakosság mindennapi pénzügyeit teszik átláthatóbbá, könnyebbé.

A kiadványba pályázat útján lehetett bekerülni. A jelentkezők közül neves szakemberekből álló zsűri választotta ki a legjobb húsz megoldást. 

Nagyon büszkék vagyunk a HUNFINTECH 20/20 - A Magyar FinTech Book elektronikus kiadvány megjelenésére és arra is, hogy mindehhez a Billingo is hozzájárulhatott. 

Külön jó hír, hogy a kiadvány ingyenes, az alábbi linkre kattintva azonnal letölthető »

Érdemes követni a FintechZone honlapját és Facebook oldalát is, ha érdekel a téma, mert hamarosan online webinar sorozatot indítanak a digitális pénzügyek aktuális kérdéseiről. A sorozatban elismert hazai és nemzetközi szakemberek válaszolnak majd a feltett kérdésekre. 

A tavaszra tervezett, de a koronavírus járvány miatt elmaradt FintechShow 20/20 konferencia pedig a tervek szerint 2020. október 13-án kerül majd megrendezésre. A részletekről mi is beszámolunk. 

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top