Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 4 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stratégiai Igazgatója is díjat vehetett át. A Billingo ugyanis második helyezést szerzett a Best Technology Investment kategóriában, amit független szakmai zsűri ítélt meg nekünk.

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

„Célunk minél nagyobb láthatóságot teremteni és minél több területen díjazni a JVSZ tagvállalatait, így a 2021-ben megalapított Companies for the Future Award elismeréseink sorát az eddigi sikerek folytatásaként 2024-re tovább bővítettük. A nagyvállalati és a középvállalati fődíjak mellett, idén már 4 különdíj kategóriában lehetett pályázni a rangos elismerésére” - számolt be Dr. Fábián Ágnes, a JVSZ elnöke.

Már második éve, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium a kezdeményezés mellé állt, és az esemény fővédnökeként Nagy Márton, nemzetgazdasági miniszter adta át a példaértékű, jövőnkre is pozitív hatást gyakorló nagyvállalatoknak, valamint középvállalatoknak járó rangos elismeréseket.

Best Technology Investment díj a Foxconn Csoport támogatásával

“Az ideális pályázó cég számára kulcsfontosságú feladat a működését meghatározó filozófia és az azt megvalósító folyamatok állandó vizsgálata és azok lényeges átalakítása, a modern értelemben vett digitális transzformáció. Emellett a cég alkalmazza és fejleszti azokat a megoldásokat, amelyek javítják és sikeresebbé teszik a megrendelői igények kielégítését, elősegítve ezzel a hatékony működést. A hatékonyság jelen értelmében átöleli az automatizálást, a költségoptimalizálást és a digitalizációs fejlesztéseket” - szerepelt a kiírásban.

A kiemelkedő vállalati technológiai megoldásokra, a digitális transzformációt kivételes megoldásokkal megvalósító, üzleti folyamatainak alapos átgondolását szem előtt tartó, ezáltal működésének és kiszolgáló képességének optimalizálásában elkötelezett vállalatok elismerésére létrehozott különdíj kategóriában végül a második helyezést értük el, amit független szakmai zsűri ítélt meg.

Beadványunkban a 2022-es KATA törvény módosítás nyomán létrehozott digitális, mikrovállalkozásokat segítő átalányadózó megoldásainkat mutattuk be, melyekkel több százezer vállalkozó életét tettük könnyebbé, mindezt rekordidő alatt, a piacon elsőként. A pályázati anyagunkhoz kisfilm is készült a JVSZ jóvoltából:

A díjazás menete független szakmai zsűri által

A JVSZ kategóriánként mindhárom dobogós vállalatot nyertesnek tekinti, hiszen a díj bírálati szempontjainak komplexitása mellett a második és harmadik helyezés is hatalmas elismerést jelent. A fődíjak esetében az OPTEN által összeállított szempontrendszer alapján rangsorolták a vállalatokat, a különdíjakra pedig pályázni lehetett. A díjazottak sorrendjéről minden kategória esetében egy, az adott díj elbírálására felkért, magas presztízsű szakmai zsűri döntött:

  • Bóna Péter, COM-FORTH ügyvezető igazgató
  • Csanak Gabriella, Microsoft, Central Europe CMO
  • Erdős Márton, PCW, főszerkesztő
  • Gulyás Tibor, stratégiáért felelős helyettes államtitkár
  • Németh Gábor, Foxconn, üzletág igazgató

A fentiek értelmében büszkén vettük át a kategória második díját. Az első helyezett a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft., a harmadik pedig a Körber Hungária Gépgyártó Kft. volt, nekik ezúton is még egyszer gratulálunk.Milliók a jó célért (videóval)

A nagyszabású Gálaest visszatérő és kihagyhatatlan eleme a társadalmi célokat szolgáló jótékonysági tombolasorsolás, melynek az idei évi kedvezményezettje az Emberi Bánásmódot a Gyermekeknek Alapítványon keresztül a Cseppkő Gyermekotthoni Központ lett. A Gálán befolyt teljes tombola bevétel - további vállalati felajánlásokkal - összesen 2,5 millió Ft értékben számukra került felajánlásra.

***

A Joint Venture Szövetségről

A hazai és nemzetközi hátterű mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatokat tömörítő Joint Venture Szövetség közel 40 éve segíti tagvállalatainak magyarországi működését. Céljuk nem csupán a tagvállalatok támogatása és érdekképviselete, hanem a magyar gazdaság versenyképességének növelése, fenntartható fejlődésének támogatása, valamint az innováció kultúrájának megismertetése és népszerűsítése a Magyarországon működő vállalatok körében.

A 2021-2022 időszakban megújuló elnökség és ügyvezetés további kitűzött feladatai között szerepel a tagvállalatok digitalizációs fejlődésének támogatása, a zöld és fenntartható működésre történő átalakítás segítése, az Európai Uniós programok még hatékonyabb felhasználásának elérése, a generációváltás szakmai és gazdasági támogatása, tudásmegosztás a nagy-, közép-, és kisvállalatok között, az etikus üzleti kultúra megteremtése, valamint a mindenkori kormánnyal való együttműködés erősítése a tagvállalatok munkájának támogatása érdekében.

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Business Menü Live

Játsszunk el a gondolattal... hogy nem omlik össze a business-világ

Billingo hírek 2023.11.03. - 5 p. olvasás

A Billingo operatív és stratégiai igazgatója azon 24 sikeres vezető egyikeként szólalt fel a Business Menü Live ALLSTARS-on, akik friss erővel és gondolat ébres...

Back to Top