Most Te teremted a varázslatot! Most MINDEN Billingo előfizetés 1 újabb Csodalámpa bűvészdoboz a beteg gyerekeknek

Billingo hírek 2020.12.11. - 2 p. olvasás

Különösen megterhelő az idei év mindannyiunk számára. Több száz magyar kisgyereknek azonban a 2020-as év is ugyanarról szól: csak szeretnének meggyógyulni, és együtt játszani, tanulni, szaladgálni, sportolni, ahogy a többi egészséges kis társuk.

UPDATE:
Fantasztikusak vagytok! 
A kampány során 50 beteg kisgyerek karácsonyát sikerült bearanyoznunk! A Bethesda Gyermekklinikára 40 db, az Országos Rehabilitációs Intézetbe 10 db dobozt adhattak át a Csodalámpa Alapítvány munkatársai.

Hálásak vagyunk Nektek, köszönjük! 🙏

-----

2 kisgyermek apukájaként különösen nehéz látni ezeket a nehéz élethelyzeteket. Akik személyesen vagy a Billingón keresztül ismernek tudják, hogy nem is tudok elmenni szó nélkül mellettük.

Talán még emlékeztek a kis Levire, akinek tavaly 3 nap alatt 113 fantasztikus Billingósnak köszönhetően 2 041 500 Ft-ot gyűjtöttünk össze együtt, a Billingo vezetésével és munkatársaival pedig további 1 millió forintot utaltunk át Levi alapítványa számára. A segítségeteknek is köszönhetően végül összegyűlt az a 700 millió forint, így Levi megkaphatta a speciális génterápiás kezelés. A csoda pedig megtörtént és a kis Levi azóta megtette az első lépéseit is egyedül. 

Fogjunk össze ismét a beteg gyerekekért!

Az Idei évben a Csodalámpa Alapítványt szeretnénk segíteni, akik 2003 óta évente 230-280 súlyosan beteg 3 és 18 év közötti, Magyarországon kezelt kisbetegnek szereznek örömet a kívánságaik teljesítésével és a rehabilitációjuk támogatásával. Segítsünk nekik mi is!

Én is segítek »

Csiribú-csiribá, kezdődjön a varázslat!

A “Csodalámpa Gyógybűvészet” David Copperfield Project Magic programjának magyarországi adaptációja, amely a világhírű bűvész engedélyével és Kelle Botond bűvész segítségével valósulhat meg a magyar kórházakban is apró bűvésztrükkökkel, mindennapi varázslatokkal újabb és újabb elképesztő csodás pillanatokkal.

A Gyógybűvészet nemcsak hogy támogatja a súlyos beteg gyerekek rehabilitációját, de különleges, szórakoztató módon - speciálisan az adott betegséghez illő bűvésztrükkökkel javítja a gyerekek fizikai és mentális képességeit, oldja a kezelések okozta feszültséget és motiválja őket a kellemetlen, néha fájdalmas gyakorlatok elvégzésére. A jutalom pedig EGY ÚJABB BŰVÉSZTRÜKK!

A Csodalámpa Gyógybűvészet egy igazi kis csoda a beteg gyerekek mindennapjaiban, amelynek megteremtésében az alapítvány önkéntesei mellett az orvosok, nővérek, kórház-pedagógusok és partnerek. Mindannyian együtt varázsolnak a gyerekekkel.

Én is segítek »

...és a varázslat működik


forrás: www.csodalampa.hu

Most Te teremted a varázslatot! Segíts Te is!

Most MINDEN Billingo előfizetés 1 újabb Csodalámpa bűvészdoboz a beteg gyerekeknek

Mi is szeretnénk segíteni a Csodalámpa Alapítvány munkáját, ezért egy különleges akciót dolgoztunk ki. Így a Billingo előfizetéseddel most nemcsak a vállalkozásodnak segítesz, de egy beteg kisgyerek számára is megteremted a varázslatot!

Mit kell tenned?

  1. Hosszabbíts meg december 13-án éjfélig a Billingo előfizetésedet 1 évvel. 
  2. Mi pedig minden egyes kifizetett előfizetés után 1 db nagyméretű Csodalámpa Bűvészdobozzal támogatjuk az alapítvány munkáját. 

Azaz most minden egyes Billingo előfizetéssel szebbé tesszük egy súlyosan beteg kisgyerek Karácsonyát és megteremtjük a varázslatot a következő év minden egyes napjára!

Köszönjük, hogy velünk vagy és idén is segítesz!

Én is segítek »

Tartalom

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top