Villámakció CSAK MA: 2 hó ingyen

Villámakció CSAK MA: 2 hó ingyen

Fizess elő bármelyik Billingo szolgáltatásra, és ha még ma ki is fizeted, 2 ingyenes hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet! Kuponkód: PLUSZ2HO

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Most Te teremted a varázslatot…
Velünk történt - 2020.12.11. - 2 p. olvasás

Most Te teremted a varázslatot! Most MINDEN Billingo előfizetés 1 újabb Csodalámpa bűvészdoboz a beteg gyerekeknek

Különösen megterhelő az idei év mindannyiunk számára. Több száz magyar kisgyereknek azonban a 2020-as év is ugyanarról szól: csak szeretnének meggyógyulni, és együtt játszani, tanulni, szaladgálni, sportolni, ahogy a többi egészséges kis társuk.

Billingo Csodalámpa bűvészdoboz

UPDATE:
Fantasztikusak vagytok! 
A kampány során 50 beteg kisgyerek karácsonyát sikerült bearanyoznunk! A Bethesda Gyermekklinikára 40 db, az Országos Rehabilitációs Intézetbe 10 db dobozt adhattak át a Csodalámpa Alapítvány munkatársai.

Hálásak vagyunk Nektek, köszönjük! 🙏

-----

2 kisgyermek apukájaként különösen nehéz látni ezeket a nehéz élethelyzeteket. Akik személyesen vagy a Billingón keresztül ismernek tudják, hogy nem is tudok elmenni szó nélkül mellettük.

Talán még emlékeztek a kis Levire, akinek tavaly 3 nap alatt 113 fantasztikus Billingósnak köszönhetően 2 041 500 Ft-ot gyűjtöttünk össze együtt, a Billingo vezetésével és munkatársaival pedig további 1 millió forintot utaltunk át Levi alapítványa számára. A segítségeteknek is köszönhetően végül összegyűlt az a 700 millió forint, így Levi megkaphatta a speciális génterápiás kezelés. A csoda pedig megtörtént és a kis Levi azóta megtette az első lépéseit is egyedül. 

Fogjunk össze ismét a beteg gyerekekért!

Az Idei évben a Csodalámpa Alapítványt szeretnénk segíteni, akik 2003 óta évente 230-280 súlyosan beteg 3 és 18 év közötti, Magyarországon kezelt kisbetegnek szereznek örömet a kívánságaik teljesítésével és a rehabilitációjuk támogatásával. Segítsünk nekik mi is!

Én is segítek »

Csiribú-csiribá, kezdődjön a varázslat!

A “Csodalámpa Gyógybűvészet” David Copperfield Project Magic programjának magyarországi adaptációja, amely a világhírű bűvész engedélyével és Kelle Botond bűvész segítségével valósulhat meg a magyar kórházakban is apró bűvésztrükkökkel, mindennapi varázslatokkal újabb és újabb elképesztő csodás pillanatokkal.

A Gyógybűvészet nemcsak hogy támogatja a súlyos beteg gyerekek rehabilitációját, de különleges, szórakoztató módon - speciálisan az adott betegséghez illő bűvésztrükkökkel javítja a gyerekek fizikai és mentális képességeit, oldja a kezelések okozta feszültséget és motiválja őket a kellemetlen, néha fájdalmas gyakorlatok elvégzésére. A jutalom pedig EGY ÚJABB BŰVÉSZTRÜKK!

A Csodalámpa Gyógybűvészet egy igazi kis csoda a beteg gyerekek mindennapjaiban, amelynek megteremtésében az alapítvány önkéntesei mellett az orvosok, nővérek, kórház-pedagógusok és partnerek. Mindannyian együtt varázsolnak a gyerekekkel.

Én is segítek »

...és a varázslat működik


forrás: www.csodalampa.hu

Most Te teremted a varázslatot! Segíts Te is!

Most MINDEN Billingo előfizetés 1 újabb Csodalámpa bűvészdoboz a beteg gyerekeknek

Mi is szeretnénk segíteni a Csodalámpa Alapítvány munkáját, ezért egy különleges akciót dolgoztunk ki. Így a Billingo előfizetéseddel most nemcsak a vállalkozásodnak segítesz, de egy beteg kisgyerek számára is megteremted a varázslatot!

Mit kell tenned?

  1. Hosszabbíts meg december 13-án éjfélig a Billingo előfizetésedet 1 évvel. 
  2. Mi pedig minden egyes kifizetett előfizetés után 1 db nagyméretű Csodalámpa Bűvészdobozzal támogatjuk az alapítvány munkáját. 

Azaz most minden egyes Billingo előfizetéssel szebbé tesszük egy súlyosan beteg kisgyerek Karácsonyát és megteremtjük a varázslatot a következő év minden egyes napjára!

Köszönjük, hogy velünk vagy és idén is segítesz!

Én is segítek »

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér