MOST 20% kedvezmény

MOST 20% kedvezmény

Billingo Business csomagokra, benne az Átalányadó Asszisztens Plusszal.

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Wow, ismét egyszerűsödött a sz…
Tippek - 2021.07.21. - 1 p. olvasás

Wow, ismét egyszerűsödött a számlák kiállítása!

Kértétek, nekünk pedig fontos, hogy minél egyszerűbbé és szerethetőbbé tegyük a Billingót, így picit módosítottuk a bizonylat kiállítás felületét. Mutatjuk is az újdonságot!

Wow, ismét egyszerűsödött a számlák kiállítása!

A bizonylat létrehozás új köntösbe öltöztetése előtt, ha visszaemlékszel, a számla kiállításának utolsó lépéseként kellett kiválasztanod, hogy milyen típusú bizonylatot készítesz.

Mivel tudjuk, hogy a számlatípus-választás egy nagyon fontos állomás, ezért új felületünkön már közvetlenül a partner adatok megadása melletti részben alakítottunk ki helyet számára.

Azonban többen felvetettétek, hogy milyen hasznos és logikus lenne, ha már első lépésként meg lehetne határozni a számla típusát. Nekünk is nagyon tetszett az ötlet, ezért gyorsan meg is valósítottuk!

Mostantól, ha az Új bizonylat gombra kattintasz, azonnal egy külön ablakban választhatod ki, hogy számlát, előlegszámlát, díjbekérőt vagy ezek elektronikus verzióját szeretnéd létrehozni.

Billingód alapértelmezetten az előfizetési csomagodban foglalt lehetőségeket, valamint azokat a beállításokat veszi figyelembe, amit a Bizonylat beállításoknál megadtál. Ha a Tovább gombra kattintasz, akkor pedig már az eddig megszokott felületet láthatod. Ha esetleg mégis módosítanál azon, hogy milyen bizonylatot hozol létre, azt a Típus mezőnél bármikor megteheted.

Ugye milyen szuper?

Próbáld ki Te is, irány a Billingo!
Nincs még fiókod? Itt regisztrálhatsz egyet most!

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top