Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Wow, ismét egyszerűsödött a sz…
Tippek - 2021.07.21. - 1 p. olvasás

Wow, ismét egyszerűsödött a számlák kiállítása!

Kértétek, nekünk pedig fontos, hogy minél egyszerűbbé és szerethetőbbé tegyük a Billingót, így picit módosítottuk a bizonylat kiállítás felületét. Mutatjuk is az újdonságot!

Wow, ismét egyszerűsödött a számlák kiállítása!

A bizonylat létrehozás új köntösbe öltöztetése előtt, ha visszaemlékszel, a számla kiállításának utolsó lépéseként kellett kiválasztanod, hogy milyen típusú bizonylatot készítesz.

Mivel tudjuk, hogy a számlatípus-választás egy nagyon fontos állomás, ezért új felületünkön már közvetlenül a partner adatok megadása melletti részben alakítottunk ki helyet számára.

Azonban többen felvetettétek, hogy milyen hasznos és logikus lenne, ha már első lépésként meg lehetne határozni a számla típusát. Nekünk is nagyon tetszett az ötlet, ezért gyorsan meg is valósítottuk!

Mostantól, ha az Új bizonylat gombra kattintasz, azonnal egy külön ablakban választhatod ki, hogy számlát, előlegszámlát, díjbekérőt vagy ezek elektronikus verzióját szeretnéd létrehozni.

Billingód alapértelmezetten az előfizetési csomagodban foglalt lehetőségeket, valamint azokat a beállításokat veszi figyelembe, amit a Bizonylat beállításoknál megadtál. Ha a Tovább gombra kattintasz, akkor pedig már az eddig megszokott felületet láthatod. Ha esetleg mégis módosítanál azon, hogy milyen bizonylatot hozol létre, azt a Típus mezőnél bármikor megteheted.


Ugye milyen szuper?

Próbáld ki Te is, irány a Billingo!
Nincs még fiókod? Itt regisztrálhatsz egyet most!

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023