Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Elsöprő siker: újabb 18 szakma…
Velünk történt - 2023.01.31. - 3 p. olvasás

Elsöprő siker: újabb 18 szakmai elismerést kapott a Billingo

2022-ben még a korábban megszokottnál is jóval színesebben alakult a Billingo marketing-tevékenysége. Az elmúlt év eredményei a 2017 óta töretlen sikereket is egyértelműen felülmúlták. Ezt pedig a minden korábbinál több szakmai elismerés, a 15 Marketing Diamond Awards díj és a 3 újabb Az Év Honlapja díj bizonyítja a leginkább.

Elsöprő siker: újabb 18 szakmai elismerést kapott a Billingo

Január 26-án, fergeteges showműsor keretei között adták át a budapesti Symbolban a Marketing Diamond Awards 2022-es díjait. A 76 cég, összesen 223 beadott pályaművéről 29 tagú, meghatározott - 15 hazai hirdetőből és 14 ügynökségi szakemberből álló - zsűri szavazott 14 különböző kategóriában. 

Még most is alig hisszük el, hogy a Billingo mind a 14 kategóriában marketing gyémántot kapott, és idén is elnyerte a fődíjat, az Az Év Megbízója 2022 fődíjat és vele Az Év Marketingaktív Vállalkozása címet is. 

Elképesztő siker! 

A Billingo 2022-es Marketing Diamond Awards díjai 

 1. Tartalommarketing - Billingo tartalommarketing 2022
 2. Ügyfél-elégedettségi - “Van élet a KATA után” - Az Átalányadózás bevezetése
 3. Design és Kreatív - Forbes print és Számlázóköltöztető
 4. Márkaépítés - Női vállalkozók elérése
 5. Direkt marketing megoldások - Billingo Direkt marketing megoldások 2022
 6. Online felületen futó kampányok - Billingo - Online felületen futó kampányok 2022
 7. Közösségi médiamegoldások - Billingo - Közösségi médiamegoldások 2022
 8. Egyéb digitális megoldások - Billingo - Egyéb digitális megoldások 2022
 9. Kis költségvetésű integrált kampányok- Billingo - Kis költségvetésű integrált kampányok 2022
 10. Eseményalapú aktivációk - Billingo LIVE
 11. Produkciós és nyomdai gyártások - Átalányadós lettem, úgyhogy billingózom
 12. Társadalmi célú kampány - Pro bono Átalányadó kalkulátor és szakértői tanácsok vállalkozói költségcsökkentéshez
 13. Innovációmarketing - Billingo - Innovációmarketing 2022
 14. Purpose marketing - Könyvelői kapcsolatok építése
 15. Az Év Megbízója 2022

A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) szervezésében kiírt szakmai verseny a kisebb ügynökségeket és alacsony költségvetésből megvalósuló marketingaktivitásokat díjazza, azzal a nem titkolt edukációs céllal, hogy a hatékony és kreatív megoldások elismerése még inkább igényes, szakmailag helyes és tudatos marketing-tevékenységre ösztönözze a hazai kis- és középvállalatokat. 

A díjátadón Hinora Ferenc, az MMSZ elnöke külön ki is emelte, mennyire fontos, hogy a vállalkozások felismerjék, hogy a marketing nemcsak egy értékesítést támogató eszköz, hiszen a legnagyobb eredményeket azok a vállalkozások érik el, amelyekben ez a terület stratégiai-, menedzsmenti- és üzletfejlesztési szerepet is kap. 

A díjak átvételekor Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója is kiemelte, egyértelműen látszik, hogy azok a piaci szereplők tudják megfelelően kiaknázni az üzleti lehetőségeket és eredményesen kezelni a társadalmi és környezeti kihívásokat, akik a marketingre nem csupán stratégiai területként gondolnak. 

3 fantasztikus, Az Év Honlapja díj került fel a Billingo dicsőségfalára 

Az eseményen adták át “Az Év Honlapja” verseny nyerteseinek járó díjakat is, ahol a szakmai zsűri több, előre pontosan meghatározott kritérium alapján értékelte a pályaműveket 26 különböző kategóriában. 

A döntésnél kiemelt figyelmet kapott 

 • a honlap vizuális megjelenése, 
 • a főbb célkitűzésnek való maximális megfelelés
 • a felhasználói elégedettség- és élmény támogatottsága
 • a kategóriának megfelelő tartalom
 • a kreativitás
 • a reszponzív webdesign. 

A Billingo 2022-es redesignja és mobil applikációja a fentieknek több kategóriában is megfelelt, így 3 gyönyörűen csillogó Az Év Honlapja díjat vehettünk át. 

 • Az Év Applikációja - Különdíj
 • B2B weboldalak - Különdíj
 • Szolgáltatás - Minőségi Díj

Elképesztően büszkék vagyunk a Billingo csapatra, hogy sokszor extrém szűk határidő alatt is ilyen fantasztikus és hasznos szolgáltatásokat tudtunk alkotni.  

A külön köszönjük a Billingo felhasználóinak, a Billingo családnak, akik minden egyes kérdésükkel motiválnak, építő jellegű kritikáikkal pedig segítenek, hogy a Billingo még jobb legyen, mint eddig valaha.

2023-ra sem fogytunk ki a tervekből, megyünk tovább előre!

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska