Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / ERP szintű rendszer és átlátha…
Tippek - 2023.02.02. - 4 p. olvasás

ERP szintű rendszer és átláthatóság kis- és mikrovállalkozásoknak? Létezik.

Bár az ERP rendszereket eredetileg kifejezetten a nagyvállalati igényeire fejlesztették, a Billingóval ezt a fajta átláthatóságot és hatékonyság-növekedést akár a kisebb vállalkozások is élvezhetik. Igen, akár a te vállalkozásod is. Olvass tovább, mutatjuk is, hogyan.

ERP szintű rendszer és átláthatóság kis- és mikrovállalkozásoknak? Létezik.

Mi az az ERP?

Az ERP (Enterprise Resource Planning) nevével ellentétben nem erőforrás tervezőként, inkább vállalatirányítási rendszerként terjedt el a köztudatban. Az elmúlt évtizedekben az egyedi fejlesztési igények miatti magas ár és a bevezetés bonyolultsága miatt az ERP jellemzően a nagyvállalatok kiváltsága volt.

Napjainkra azonban ez megváltozott. A technológia fejlődésével már bármilyen típusú vállalkozás számára elérhetők az olyan újhullámos vállalkozásirányító szoftverek, mint pl. a Billingo. 

A Billingo a nagy testvér ERP-khez hasonlóan 

 • több szoftver helyett egyetlen, egységes rendszerbe integrálja a vállalkozás folyamatait,
 • közös adatbázisba rendszerezi az adatokat, ami alapján sokoldalúan támogatja a hatékonyabb működést,
 • segíti az információk és adatok átlátható kezelését és feldolgozását,
 • valós idejű adatokkal támogatja a menedzsment-döntéseket,
 • könnyen értelmezhető statisztikákkal teszi átláthatóvá eredményességet,
 • gyorsabban felismerhetővé teszik a beavatkozást igénylő változásokat,
 • egységes logikára épül, így elég egyetlen rendszert megismerni és bevezetni.

Egyetlen, egységes rendszer kereskedőknek, szolgáltatóknak

A Billingo kifejezetten jó választás kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységet végző vállalkozásoknak egyaránt, mert az automatizálható folyamatokkal akár több munkatárs, több órányi, eddig manuálisan végzett feladatát végzi el. Eközben a közös adatbázisba rendszerezett adatok hatékonyabb és pontosabb együttműködést biztosítanak a vállalkozás belső és külsős munkatársai között is. 

2 évvel ezelőtt még futurisztikusnak tűnt, hogy egy webshopban leadott megrendelés alapján a rendszer nemcsak emberi beavatkozás nélkül kiállítja a számlát, hanem ennek fedezeteként a bankba érkező utalást automatikusan is összevezeti a számlával. Mit több, szintén automatikusan fizetettre is állítja a státuszt. Sőt, még a könyvelőt sem kell külön tájékoztatni, mert az információk számára is azonnal elérhetők. 

2020-ban még senki nem gondolta, hogy egy külső helyszínen dolgozó szolgáltató akár rögtön a helyszínen, mobilról állítsa ki a megrendelőlapot, abból 2 gombnyomással készüljön előlegszámla és a partner ott helyben, bankkártyával ki is tudja egyenlíteni azt. POS terminál nélkül, csupán a bankkártya mobiltelefonhoz való érintésével.

Az is látványosan gyorsítja a folyamatokat, ha az eddig manuálisan összeállított egyedi árajánlat már néhány perc alatt összekattintható, és ez alapján két kattintás a megrendelőlap, a szállítólevél, a teljesítési igazolás vagy bármilyen számla kiállítása. Miközben az egymáshoz tartozó bizonylatok egyetlen, egyedi ügy alatt elérhetők, a pénzügyi teljesítést pedig automatikusan vezeti össze a rendszer a számlával.

A Billingóval mára ezek bármely kis- vagy mikrovállalkozás számára elérhetők. A technológia gyors fejlődésének köszönhetően pedig akár számítógép sem kell hozzá, mert iOS-re és Adroidra is létezik működőképes, könnyen használható és ingyenes applikáció, a Billingo MobilAPP. 

A Billingo vállalkozásirányító rendszere egyetlen, egységes rendszerbe integrálja

 • a számlázást
 • a kiadáskezelést
 • a kontrollingot
 • az adminisztrációt
 • a banki tranzakciókat
 • a bankkártya elfogadást
 • a pályázatfigyelést
 • a könyveléselőkészítést
 • a készletkezelést és raktározást
 • a céginformációs szolgáltatásokat
 • a piac- és konkurenciafigyelést
 • valamint az értékesítési folyamatok dokumentálását.  


Ezek alapján egyértelmű, hogy a folyamatok egységesítése, automatizálása, az adatok rendszerezése, azok átlátható és elérhető információkká, statisztikával alakítása már nem csak drága, egyedi fejlesztésű és időigényes bevezetéssel érhető el, hanem akár a Billingóval is.

 A Billingo Számlázóköltöztető funkciójával pedig vállalkozásirányító rendszer akár már ma bevezethető. Ellentétben a nagy ERP-kkel, ahol a bevezetés akár hónapokig tarthat, hiszen a Billingo logikusan felépített felülete szinte azonnal megszokható. Hiszen minden partner- és termékadat, számlakép és számlaadat akár teljesen automatikusan, percek alatt importálható a rendszerbe. A statisztikák pedig akár visszamenőleg is frissülnek.

A Billingóval ráadásul ez csak pár ezer forint és nem kerül súlyos százezrekbe az átlátható és integrált rendszer bevezetése. A legnagyobb, legtöbb szolgáltatást tartalmazó Billingo One csomag egyedülállóan kedvező havi 4990 Ft+áfa áron elérhető. Ugyanezért, ha külön szoftverenként, különálló rendszerekben fizetnénk elő, havonta akár több tízezer forintot is kellene fizetni.

Nincs még Billingód? Regisztrálj egy fiókot »

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska