Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Ezt figyeld: a Vállalható Üzle…
Velünk történt - 2021.03.24. - 2 p. olvasás

Ezt figyeld: a Vállalható Üzleti Kultúráért Nagykövete lett Sárospataki Albert

A Bridge Budapest Vállalható Üzleti Kultúráért egy újító kezdeményezés, amely a vállalhatóbb üzleti környezet megteremtését tűzte ki célul. A Billingo szellemiségével, értékrendjével és hosszú távú céljaival pedig nem is volt kérdés, hogy a jó ügy mögé állok. Most pedig büszkén jelenthetem: Nagykövet lettem.

Ezt figyeld: a Vállalható Üzleti Kultúráért Nagykövete lett Sárospataki Albert

Miről szól a Bridge Budapest Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezés?

A Bridge Budapest Vállalható Üzleti Kultúráért közösség tagjai olyan hazai vállalkozók, cégvezetők, akik a vállalható üzleti kultúrát a mindennapokban is kiemelkedő értékként kezelik. Üzleti történeteiket és tapasztalataikat szívesen osztják meg másokkal, hogy ők is tanulhassanak, fejlődhessenek és hasonlóan elkötelezett vállalkozóvá válhassanak. 

Vállalható Üzleti Szereplőnek lenni egy etikus üzleti magatartás. Nem a tökéletességről, hanem a törekvésről, a folyamatos fejlődési igényről szól.

Úgy érzem a Billingóval és minden munkatársával együtt, valamint a mindennapokban cégvezetőként is egyértelműen ezen értékek mentén működünk. Maximálisan tudunk azonosítulni a Vállalható Üzleti Szereplők Manifesztójával is:

 • Hiszünk az értelmes munkában és a tudatosabb társadalom építésében. 
 • Legfőbb értékeink a szakmaiság, az elhivatottság, a szabadság, a kreativitás, az őszinteség, a felelősségvállalás és a megbízhatóság.
 • A rövid távú haszonszerzéssel szemben a hosszú távú gondolkodásban hiszünk,
 • Hisszük, hogy az üzleti élet szerepe a változásban kulcsfontosságú.
 • Egy fenntartható jövőért dolgozunk.
 • Szeretjük az újdonságot.
 • Versenyzünk: néha nyerünk, néha veszítünk, bárhogy legyen is, mindig tanulunk.
 • Partnerségre fókuszálunk, kölcsönösségben, bizalomépítésben és egymás támogatásában hiszünk.
 • Hisszük, hogy a folyamatos tanulás a szervezet és az egyén fejlődésének kulcsa.
 • Betartjuk a törvény betűjét és szellemét.
 • Törekszünk rá, hogy betartsuk vállalásainkat.
 • Büszkén adózunk.
 • Nem oldjuk meg „okosba”. Munkavállalóinkat a munkajogi szabályoknak megfelelően bejelentjük.
 • Az átláthatóság vezérel bennünket.
 • Figyelünk egymásra. Teret adunk munkatársaink és partnereink kezdeményezéseinek és elképzeléseinek.
 • A sokszínűségre építünk. 
 • Hiszünk a nemek közötti egyenlőségben, és abban, hogy a karrierépítésben a nemnek nem lehet szerepe.
 • Törődünk az egészséggel és a jó közérzettel. 
 • Élvezzük a szabadidőt és a szüneteket.
 • Szeretnénk példát mutatni és nyomot hagyni.

Igeeen, Nagykövet lettem!

Magyarországon jelenleg mindössze 24 cégvezető viselheti a Bridge Budapest Vállalható Üzleti Kultúráért Nagykövete címet. Ezért számomra ez óriási megtiszteltetés és kiváltság is egyben. 

23 cégvezető társammal együtt, Vállalható Üzleti Szereplőként és Nagykövetként maximálisan elköteleződtünk a vállalhatóság, a hosszú távon és érték alapon történő működés mellett. Ezt közvetítjük a Billingóval is. 

Nem csak hiszem, hogy ez fontos és számít, hanem a Billingo minden egyes munkatársával együtt nap mint nap teszünk is azért, hogy az egyik legszerethetőbb online számlázó teljesítményével más vállalkozások számára is referenciaként szolgáljon.

Úgy érzem, ez a Nagyköveti cím most újabb monumentális erőt és energiát adott ahhoz, hogy a már eddig is meglévő pozitív szemléletünk, a folyamatos fejlődési, újítási és értékteremtési igényünk kiteljesedhessen. 

Szívből hiszem, hogy a Billingóval Magyarország egy jobban működő, versenyképesebb ország és még jobb hely lehet, ahol élmény vállalkozni. 

Köszönöm.

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska