Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Fiatal vállalkozó vagy? A Bill…
Tippek - 2020.07.02. - 3 p. olvasás

Fiatal vállalkozó vagy? A Billingo a te számlázó programod

A Billingo online számlázó program a kezdetek óta egyértelműen a fiatalos stílusával, laza, közvetlen kommunikációjával tűnt ki a számlázók közül. Innovatív funkcióival, páratlan szakügyfélszolgálatával és startupos lendületével mára abszolút a fejlődésre nyitott, fiatalos vállalkozói réteget célozza. Miért ajánlja a FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége) is a Billingót? Gyere, magadra fogsz ismerni!

Fiatal vállalkozó vagy? A Billingo a te számlázó programod

Tele vagy ötletekkel és szereted, ha amit hétvégén kitalálsz, az kedden már működik is?
A Billingo is.

Tipikus fiatalos, ambiciózus vállalkozói attitűd. Ha az ötlet mellé pedig megvalósítás is társul, előbb vagy utóbb a siker is megérkezik. Éveket csúszhat azonban az elvárt eredmény, ha kizárólag a minden szempontból tökéletes projekttel szeretnénk piacra lépni. Arról nem is beszélve, hogy közben a világ, a vásárlói igények is változnak. 

Mi a Billingónál a megvalósításban hiszünk, ennek szellemében adtuk át a világszínvonalú, új API-t is. Olyan szolgáltatást alkottunk, ami kezdő programozói tudással is használható, egyszerűen és villámgyorsan használható, így nem kell heteket, hónapokat várnod, hogy a fejlesztő összekösse a számlázót a webshopoddal, online rendszereddel. 

Új online szolgáltatást dolgoztál ki a hétvégén? Shoprenterben indítasz új webshopot vagy éppen egy előfizetéses rendszert tervezel élesíteni? A Billingo API-val játszi könnyedséggel automatizálhatod a számlázást, így akár azonnal indulhatsz is!

Nem szereted a mellébeszélést és az apróbetűre sincs időd és kapacitásod?
A Billingónál nincs extra díj. 

Az egyértelmű és átlátható árazásban hiszünk, ezért a Billingo online számlázó árait úgy alakítottuk ki, hogy azok első pillantásra is egyértelműek legyenek. A Billingónál az előfizetés tartalma magát a funkciót, nem pedig csak a bővítés lehetőségét tartalmazza. 

Ez azt jelenti, hogy ha többek között az e-számla kiállítást, az API használatot, a Számlaismétlődő vagy éppen a KATA Asszisztens funkció is a csomagod része, akkor azokat extra felár nélkül használhatod. Nincsenek rejtett darabárak a kiküldött e-számlák vagy az API lehívások után sem. 

Kinek van türelme és ideje ezeket mazsolázni? 

Csak online megoldásokban gondolkodsz és maximális szabadságot vársz el?
Nagyon meg tudjuk érteni. Mi is éppen így gondolkodunk!

Éppen ezért a billingósokat a számlázásban sem korlátozzuk. Már az ingyenes csomagban is korlátlanul számlát állíthatsz ki. A Billlingo felhő alapú felületét pedig bármikor, bárhonnan eléred. 

Neked is bejött a home office?
A Balaton partról vagy a kedvenc kávézódból szeretsz dolgozni?
Nincs is telephelyed, hanem az ügyfeleidhez alkalmazkodsz? 
Billingód mindig veled lesz, a mobilodon, a tableteden vagy a laptopodon is. 

Sőt, akkor is számíthatsz rá, ha a vevőd nem annyira modern, mint Te és az elektronikus számla helyett a papír alapú változathoz ragaszkodik. Lehetsz rugalmas, a Billingóból mobil blokknyomtatóra is nyomtathatod a számlát, és azt bármikor, azonnal, papír alapon át is tudod adni. 

Szereted, ha azonnali választ kapsz a kérdéseidre?
Megértjük, teljesen igazad van!

Éppen ezért bővítettük egyedülállóan a Billingo ügyfélszolgálatát. Kollégáinkat telefonon és e-mailben is kérdezheted. A könyveléssel, integrációval, számlázó program használattal és NAV adatszolgáltatással kapcsolatos kérdésekre tapasztalt, kedves ügyfélszolgálatosaink válaszolnak. Teszteld le!

A gyors, megfontolt döntések embere vagy?
A Billingód ebben is támogat. 

A Billingo fiókodhoz a könyvelődnek is hozzáférést adhatsz, így saját Könyvelői fiókján keresztül érheti el a számlákat. Ez nemcsak azért jó, mert nem neked kell küldeni a számlákat, hanem ő maga töltheti le azokat, de azért is hasznos, mert bármikor is hívod, mindig naprakész adatokkal tudja megalapozni a döntéseidet.  

A legjobb, hogy a Könyvelői fiók mindkettőtök számára teljesen ingyenes. 

Fiatal vállalkozó vagy? Magadra ismertél? Akkor a Billingo neked való!

A FIVOSZ is a Billingót ajánlja! Billingózz Te is!
Regisztrálj ingyen

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés