Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Hatékonyságnövelés 3 lépésben …
Tippek - 2017.02.09. - 3 p. olvasás

Hatékonyságnövelés 3 lépésben – 3. rész

Vállalkozásod fejlődéséhez neked is folyamatosan tanulnod, fejlődnöd, javulnod kell. Hatékonyságnövelő sorozatunk utolsó részében ehhez is adunk néhány tippet!

Hatékonyságnövelés 3 lépésben

Sorozatunk első részében azt mutattuk be neked, hogy az elektronikus számlázás előnyeit kihasználva hogyan válhatsz még hatékonyabbá. A második részben azt is megtudhattad, hogy a Billingóval miként építhetsz egy még erősebb márkát, ami segít megragadni ügyfeleid emlékezetében.

Ahhoz azonban, hogy megőrizd pozíciód a piacon, folyamatosan a fejlődés lehetőségét kell keresned, és fejlesztened kell, hogy megőrizhesd versenyelőnyödet. Sorozatunk harmadik részében megmutatjuk neked, hogyan kerüld el, hogy felemésszen a piaci verseny.

Követő helyett inkább urald a piacot!

A legkisebb vállalkozásoknak szinte az egyetlen esélye az előrelépésre, ha valami innovatív megoldással rukkolnak elő. Ez lehet bármi az új termelési eljárásnak köszönhető legalacsonyabb ártól kezdve, az óramű pontossággal működő szállítási rendszerig. Figyeld a piacot, kövesd, hogy mit csinálnak a többiek és keresd a piaci réseket, ahol még befurakodhatsz és újítani tudsz.

Tartsd észben, a konkurenciád is éppen azon töri a fejét, hogyan szerezhetné meg a te piacodat, piacrészesedésére vadásznak. Járj egy lépéssel mindig előtte!

Tarts biztonságban a cégedet!

Meddig van biztonságban céged? Egészen addig, amíg az általad kínált terméket vagy szolgáltatást a fogyasztók jobbnak ítélik meg, mint a riválisodét. És itt most nemcsak az árról, a minőségről vagy a reklámról beszélünk. Hanem az apró részletekről is: az ügyfélszolgálatról, a vevőkezelésről, vevői kapcsolatról és extrákról, mint pl. a számlád.

Tegyük fel, hogy a számla küllemére minden közvetlen versenytársad csak legyint, mondván lényegtelen. Te azonban olyan számlát készítesz, ami a profizmusodat sugallja. Szép, igényes, az üzenetedet közvetíti. Ebből ügyfeled két dolgot fog leszűrni:

Ha még a számládra is ennyire odafigyelsz, akkor valószínűleg a többi területen is ilyen megbízható vagy. Értékeli majd a különleges bánásmódot és a kitüntetett figyelmet, és exkluzívnak érzi majd a helyzetét az ügyfeledként.

Azonban ami ma még újdonságnak számít, az nagyon hamar elvárássá válik szinte minden termék esetében. Egy jól működő ötletet ugyanis a piaci szereplők igyekeznek a leggyorsabban lemásolni. Fordítsd csak meg a fenti példát úgy, hogy ebben az esetben már te vagy az egyetlen, aki nem törődik számlája megjelenésével. Ügyfeleid így már azt érezhetik, hogy versenytársaidtól több figyelmet kapnak és érdemes hozzájuk fordulni.

Ne maradj le!

Mi is tudjuk, hogy fontosak számodra az üzleti partnereid és vásárlóid. Ezért a Billingo is folyamatosan fejlődik, hogy céged számára mindig egy fokkal gördülékenyebbé váljon a számlázás.

A kezdetek óta célunk egy olyan szoftver megalkotása, amely nem csak hasznos, hanem szerethető is, ezért pedig:

  • a rendszer főbb részeit és az egyes funkciókat folyamatosan újraírjuk a kényelmes számlázás érdekében
  • a grafikai megjelenés terén is keressük az előrelépési lehetőségeket (pl. ikonkészlet, elegáns vonalak) a még nagyobb felhasználói élmény érdekében.

Az utolsó fejlesztési etap eredményeiről itt írtunk részletesen. Te miben fejlődtél utoljára?

Ne maradj le te sem a piactól, válaszd már ma a számlázás legmodernebb módját. Még nincs Billingo fiókod? Regisztrálj egyet akár teljesen ingyen »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska