Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / KATA / Megújult a Billingo KATA✅AAM k…
KATA - 2020.04.23. - 1 p. olvasás

Megújult a Billingo KATA✅AAM kalkulátor

A katás és vagy adómentes adózást folytató vállalkozások számára az egyik legfontosabb információ, az éves KATA és/vagy AAM keret aktuális állása. Újragondoltuk ezért a Billingo felületén elérhető kalkulátort és új funkciókkal is kiegészítettük, hogy mindig a lehető legpontosabb adatok álljanak rendelkezésedre.

Billingo KATA AAM kalkulátor

KATA 2020

A Billingo fiókodba belépve, a számlalista oldalon, közvetlenül a grafikon alatt a KATA 2020 -> menüpontra kattintva érheted el a KATA/AAM kalkulátorodat. A kalkulátort vállalkozásodra szabhatod. Beállíthatod, hogy mennyi hónapot töltöttél az adott évben katás vállalkozóként, alanyi adómentes adózóként, így garantáltan pontos információkat kapsz. 

Billingo KATA AAM kalkulátor

 

A KATA kalkuláció

A Billingo KATA kalkuláció fülre kattintva nézheted meg az időszakos KATA keretedet. 

A zöld skála fokozatosan csökkenve jelzi a kereted alakulását, a végéhez közeledve pedig sárga, majd piros színre változik.

Illetve listázzuk azt is, mennyi időt töltöttél katásként adott évben és mennyi volt a teljesített bevételed. 

Fontos!
A KATA keretedbe csak a kifizetett előleg- és végszámláid számítanak bele.
Nem listázzuk a kintlévőségeket, a lejárt számlákat és a piszkozatokat sem. 

A Kalkulált számlák listája gombra kattintva pontosan megnézheted, melyik számlák szerepelnek a számításban. Ha pedig szeretnéd, manuálisan bővíteni vagy csökkenteni is tudod a bekerülő számlákat. Mentést követően azok is be- ill. kikerülnek kerülnek a számításba/ból.

Az adatokat excel formátumban menteni is tudod. 

Billingo KATA AAM kalkulátor

AAM kalkuláció

 Az AAM Kalkuláció fülre kattintva tekintheted meg az adott időszakban kiállított számláidat, függetlenül attól, hogy azokat teljesítették-e vagy sem. 

A skála színe itt is sárgára, majd pirosra változik, ahogy csökken a rendelkezésedre álló keret.

Az AAM keretedbe minden kiállított számlát listázunk.  

Billingo KATA AAM kalkulátor

A Kalkulált számlák listájában meg tudod nézni, hogy pontosan milyen számlák kerültek a számításba, és manuálisan is tudod szerkeszteni a listát. Mentést követően az új beállítások alapján számít a kalkulátor. 

Billingo KATA AAM kalkulátor

Egyedi beállítások a Billingóban

A Beállítások menüpontban be tudod állítani a KATA vállalkozásod és az alanyi adómentességed kezdetét és végét (ha van), így tökéletesen pontos adatokat fogsz látni.

Billingo KATA AAM kalkulátor

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska