Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Kézi vs. gépi számla…
Egyéb - 2014.06.18. - 1 p. olvasás

Kézi vs. gépi számla

Hagyományos kézi számla, vagy egy lépés előre és váltás a modernebb számlázó programra? Nagy dilemma ez a nehezen váltók számára, de bizony a legrutinosabb vállalkozó életében is létezik az a helyzet, amikor bizony hasznosabb lenne egy számlázó program.

Kézi vs. gépi számla

Kézi vs. gépi

Képzeld el, hogy éppen egy régóta húzódó projekt végére teszel pontot. Elegáns irodában ülsz elégedett ügyféllel szemben, aki több hónapos közös munka végeztével végre széles mosollyal közli: írd a számlát és már utal is, de

  • épp nincs nálad számlatömb, így buksz 4-5 munkanapot.... vagy ott helyben kiállítod a számlát, e-mailen azonnal átküldöd, és akár másnap a számládon van a pénz. Fantasztikus érzés lenne, igaz?
  • a kedvenc tollad kifogyott, a másikat elvitte a gyerek, harmadik nem is volt... számlázóval csak bepötyögöd az adatokat, e-mailben azonnal el is küldöd a számlát, másnap akár a számládon is lehet a pénz. Elképzelted, igaz?
  • beltelt a számlatömb. Késő van, így a bolt csak holnap nyit ... a számlázóban csak kitöltöd az üres sorokat, a címzett reggel az első levelek között olvassa, és talán azonnal utalja is. Nyertél fél órát a bolt helyett, és az érzést, hogy a pénz, amiért megdolgoztál már nálad is van. Jó érzés?
  • sietned kell, mert 19-kor zár a posta... szoftverrel akár éjfélkor is küldheted a számlát, a címzett garantáltan már kora reggelt megkapja, így akár még aznap utalhat is. Nem is kell ennél több, igaz?
  • kínos a helyzet, mert soha nem tudod melyik rublikát kell kitölteni, hova kell írni a nettót vagy mennyi az áfa ... számlázóval ezeken nem kell gondolkodnod, csak kitöltöd az üres sorokat, a rendszer pótolja a többit, és már mehet is a számla. Ráadásul nem rágott a széle, egységes, a saját logóddal ellátott és még marketing szöveget is írhatsz rá.

Igen, igen...tudjuk. A számlatömb olcsó, kicsi és magaddal is viheted. De te is tudod, hogy a Billingo ingyenes, és mindenhol ott van veled, ahol csak netet találsz, ráadásul cipelned sem kell?

Lehet, hogy egy próbát mégis megérne?

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram