Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Kézi vs. gépi számla…
Egyéb - 2014.06.18. - 1 p. olvasás

Kézi vs. gépi számla

Hagyományos kézi számla, vagy egy lépés előre és váltás a modernebb számlázó programra? Nagy dilemma ez a nehezen váltók számára, de bizony a legrutinosabb vállalkozó életében is létezik az a helyzet, amikor bizony hasznosabb lenne egy számlázó program.

Kézi vs. gépi számla

Kézi vs. gépi

Képzeld el, hogy éppen egy régóta húzódó projekt végére teszel pontot. Elegáns irodában ülsz elégedett ügyféllel szemben, aki több hónapos közös munka végeztével végre széles mosollyal közli: írd a számlát és már utal is, de

  • épp nincs nálad számlatömb, így buksz 4-5 munkanapot.... vagy ott helyben kiállítod a számlát, e-mailen azonnal átküldöd, és akár másnap a számládon van a pénz. Fantasztikus érzés lenne, igaz?
  • a kedvenc tollad kifogyott, a másikat elvitte a gyerek, harmadik nem is volt... számlázóval csak bepötyögöd az adatokat, e-mailben azonnal el is küldöd a számlát, másnap akár a számládon is lehet a pénz. Elképzelted, igaz?
  • beltelt a számlatömb. Késő van, így a bolt csak holnap nyit ... a számlázóban csak kitöltöd az üres sorokat, a címzett reggel az első levelek között olvassa, és talán azonnal utalja is. Nyertél fél órát a bolt helyett, és az érzést, hogy a pénz, amiért megdolgoztál már nálad is van. Jó érzés?
  • sietned kell, mert 19-kor zár a posta... szoftverrel akár éjfélkor is küldheted a számlát, a címzett garantáltan már kora reggelt megkapja, így akár még aznap utalhat is. Nem is kell ennél több, igaz?
  • kínos a helyzet, mert soha nem tudod melyik rublikát kell kitölteni, hova kell írni a nettót vagy mennyi az áfa ... számlázóval ezeken nem kell gondolkodnod, csak kitöltöd az üres sorokat, a rendszer pótolja a többit, és már mehet is a számla. Ráadásul nem rágott a széle, egységes, a saját logóddal ellátott és még marketing szöveget is írhatsz rá.

Igen, igen...tudjuk. A számlatömb olcsó, kicsi és magaddal is viheted. De te is tudod, hogy a Billingo ingyenes, és mindenhol ott van veled, ahol csak netet találsz, ráadásul cipelned sem kell?

Lehet, hogy egy próbát mégis megérne?

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés