Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Ma megváltozik minden, amit ed…
Velünk történt - 2020.05.21. - 4 p. olvasás

Ma megváltozik minden, amit eddig az online számlázásról gondoltál

Mit jelent online számlázni? “Az online számlázás azt jelenti, hogy egy felhőalapú szoftver segítségével, e-mailben küldjük ki a digitálisan elkészített és hitelesített számlákat.” Ez a meghatározás néhány éve még pontos volt. A világ közben új irányt vett, új technológiák jelentek meg, jogszabályok változtak és innovatív fintech megoldások kerültek előtérbe. Mától pedig a Billingósoknak mást jelent és jóval többet ad az online számlázás. De ne siessünk ennyire előre. Elmesélem neked, mi történt a Billingónál az elmúlt 2 évben.

Ma megváltozik minden, amit eddig az online számlázásról gondoltál

Ez történt a háttérben 2018 óta

Talán sokan emlékeztek rá, hogy 2018-tól gyakran hangoztattuk, hogy a Billingo megváltozik és szupersebességre kapcsolunk. Már ekkor felismertük, hogy magyar vállalkozások nyitottak és igénylik is a technikai újdonságokat és mindent, amivel gyorsítani, egyszerűsíteni, automatizálni lehet a számlázást és a hozzá kapcsolódó adminisztrációt. 

Az online számlázás egyre inkább a mindennapok természetes része lett, a számlázás egyre élvezetesebbé vált, és tudtuk, hogy ennél jóval nagyobbat kell álmodnunk: egy valódi Virtuális Pénzügyi Vezetőre van szükség. 

Az online számlázás 2020-ban

Elkezdtünk ezért teljesen másként gondolni a számlázásra. Átlátható, kiszámítható, tervezhető és támogató rendszert álmodtunk. Ami nemcsak nekünk az, hanem a felhasználóinknak, Neked is. 

A tervezések, a fejlesztések azonnal elindultak. Ebből azonban a felhasználók semmit nem vettek észre. Sőt, meg kellett állnunk, hogy nem is árulunk el semmit túl korán. A Billingo ezért látszólag ugyanúgy működött tovább. Nem voltak nagyobb kiesések. Meg is kaptuk, hogy úgy tűnik, nem is történik semmi. 

Közben viszont a háttérben elképesztő dolgokat valósítottunk meg. 30 főre bővítettük a csapatot, újraálmodtuk és kompletten újraírtuk az egész Billingót. 

A mai napon pedig egy stabilabb, extrém módon terhelhető rendszert indítottunk el. Ez a Billingo 3.0

Így változott most (!) a Billingo

=> Új Billingo előfizetéseket alkottunk FELÁRAK nélkül

Átalakítottuk a Billingo előfizetéseket, így azokat úgy alkottuk meg, hogy a kényelmes és automatizálható online számlázáshoz szükséges MINDEN funkciót tartalmaznak. Egyik előfizetésen túl sem kérünk extra felárat az online funkciókért.

Extra díj mentes

  • az e-számlázás
  • a webshopokkal vagy más rendszerekkel történő API összekötés
  • a könyvelői adatexport és számlaszinkron
  • a Könyvelői fiók a könyvelődnek
  • a tömeges számlafeltöltés és generálás
  • az imádott számlaismétlés funkció
  • és természetesen az automatikus NAV online adatszolgáltatás is.

=> Támogatjuk a közös munkádat a könyvelőddel

Tudjuk, hogy kulcsfontosságú a könyvelőddel való közös munka hatékonysága, ezért ehhez minden támogatást megadunk. Természetesen extra felárak nélkül.

MINDEN Billingo csomagban ingyenes

  • a Könyvelői fiók használata, hogy a könyvelőd bármikor hozzáférjen a számláidhoz
  • a könyvelői adatexportok, ami minden könyvelő programmal kompatibilis.

Sőt, a könyvelők számára a Billingo használata is teljesen ingyenes.

=> Egyedülálló ügyfélszolgálatot állítottunk mögéd

Hisszük, hogy a számlázó az ügyfeleinkért van, ebben sem korlátozunk. Egyedülálló 4 területre osztott ügyfélszolgálatunkon 7 profi kolléga válaszol a kérdéseidre, telefonon és e-mailben is. 

Megváltozott a telefonszámunk is. A +36-1/500-9491 (H-P: 10:00-15:00) számon hívhatsz minket vagy továbbra is írhatsz nekünk a hello@billingo.hu e-mail címre is.

=> Világszínvonalú API-t fejlesztettünk az összekötések mögé

A megújult REST OpenAPI 3.0-val látványosan gyorsabban, felesleges körök nélkül készülhetnek az összekötések webshopokkal vagy bármilyen más rendszerrel. A dedikált integrációs ügyfélszolgálaton pedig akár követlenül az API fejlesztőitől is kérdezhetsz.

=> Megújult a Billingo specialitása, a Számlaismétlődő funkció is

Mostantól napra, órára pontosan, bármilyen változó megjegyzéssel kiegészítve automatizálhatod a rendszeresen előforduló számláidat. Folyamatos teljesítésű megrendelések számlázásához világbajnok.

=> Pénzügyi adatközponttá alakítjuk a rendszert

A Billingót használhatod egyszerű számlázásra. Ha viszont szeretnéd, extra felár nélkül vállalkozásod adatközpontjává is alakíthatod, ahol a bevételeket, a kiadásokat, a webshopod megrendeléseit is menedzselheted. Ráadádul minden adat mindig veled van a mobilodon is.

=> Az egyedi elképzelésekre is felkészültünk

Kialakítottuk a Billingo Enterprise csomagot, ahol az egyedi fejlesztési igényeid, skálázható és dedikált szerverháttér vagy egy saját számlasablon megalkotásában is partnerek lehetünk.

Olvass még többet a Billingo új irányáról
Elolvasom

Ez volt az első lépés, és jön is a folytatás

A Billingo ma megtette az első lépést, hogy egyszerű online számlázóból olyan fintech szolgáltató legyen, ami különlegessé teszi a magyar piacon. Sziklaszilárd alapokat fektettünk le, a következő hetekben pedig jöhetnek a téglák a Virtuális Pénzügyi Vezető felépítéséhez. 

A tervek szerint 2-3 hetente mutatjuk be és élesítjük a megújult Billingo vadonatúj funkcióit. 

Azért nem egyszerre, mert szeretnénk kellő időt hagyni minden egyes funkció lehetőségeinek bemutatására, kipróbálására és megszokására. Ezzel a felhasználóinkat, Téged is segítünk, hogy legyen időd az integrálásra és a mindennapi rutinba vezetésre. 

Ha partner vagy benne és igényled, a Billingód nemcsak egy egyszerű online számlázó lesz, amivel öröm számlázni, hanem egy valódi Virtuális Pénzügyi Vezető melletted. A pénzügyi jobb kezed, ami valós időben gyűjti és kommunikálja a vállalkozásod bevételeit, kiadásait, statisztikákat készít. Kommunikál a könyvelővel, a bankkal, a NAV-val és minden olyan rendszerrel, pl. webshoppal, ügyviteli rendszerrel, amivel csak összekötöd. Mindezt teljesen automatikusan, emberi beavatkozás nélkül, nullára csökkentve a hibalehetőségeket.

Nézd meg, milyen új csomagokat hoztuk létre
Megnézem

Nagyon izgulunk és kíváncsian várjuk a visszajelzésedet. Kérjük, írd meg nekünk e-mailben a hello@billingo.hu e-mail címre. 

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023