Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Átalányadósként tételesen és naprakészen követheted a fizetendő adóidat.

Csak havi 990 Ft + ÁFA / hóért komplett átalányadós megoldás a számlázó előfizetésed mellé.

Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Ma megváltozik minden, amit ed…
Velünk történt - 2020.05.21. - 4 p. olvasás

Ma megváltozik minden, amit eddig az online számlázásról gondoltál

Mit jelent online számlázni? “Az online számlázás azt jelenti, hogy egy felhőalapú szoftver segítségével, e-mailben küldjük ki a digitálisan elkészített és hitelesített számlákat.” Ez a meghatározás néhány éve még pontos volt. A világ közben új irányt vett, új technológiák jelentek meg, jogszabályok változtak és innovatív fintech megoldások kerültek előtérbe. Mától pedig a Billingósoknak mást jelent és jóval többet ad az online számlázás. De ne siessünk ennyire előre. Elmesélem neked, mi történt a Billingónál az elmúlt 2 évben.

Ma megváltozik minden, amit eddig az online számlázásról gondoltál

Ez történt a háttérben 2018 óta

Talán sokan emlékeztek rá, hogy 2018-tól gyakran hangoztattuk, hogy a Billingo megváltozik és szupersebességre kapcsolunk. Már ekkor felismertük, hogy magyar vállalkozások nyitottak és igénylik is a technikai újdonságokat és mindent, amivel gyorsítani, egyszerűsíteni, automatizálni lehet a számlázást és a hozzá kapcsolódó adminisztrációt. 

Az online számlázás egyre inkább a mindennapok természetes része lett, a számlázás egyre élvezetesebbé vált, és tudtuk, hogy ennél jóval nagyobbat kell álmodnunk: egy valódi Virtuális Pénzügyi Vezetőre van szükség. 

Az online számlázás 2020-ban

Elkezdtünk ezért teljesen másként gondolni a számlázásra. Átlátható, kiszámítható, tervezhető és támogató rendszert álmodtunk. Ami nemcsak nekünk az, hanem a felhasználóinknak, Neked is. 

A tervezések, a fejlesztések azonnal elindultak. Ebből azonban a felhasználók semmit nem vettek észre. Sőt, meg kellett állnunk, hogy nem is árulunk el semmit túl korán. A Billingo ezért látszólag ugyanúgy működött tovább. Nem voltak nagyobb kiesések. Meg is kaptuk, hogy úgy tűnik, nem is történik semmi. 

Közben viszont a háttérben elképesztő dolgokat valósítottunk meg. 30 főre bővítettük a csapatot, újraálmodtuk és kompletten újraírtuk az egész Billingót. 

A mai napon pedig egy stabilabb, extrém módon terhelhető rendszert indítottunk el. Ez a Billingo 3.0

Így változott most (!) a Billingo

=> Új Billingo előfizetéseket alkottunk FELÁRAK nélkül

Átalakítottuk a Billingo előfizetéseket, így azokat úgy alkottuk meg, hogy a kényelmes és automatizálható online számlázáshoz szükséges MINDEN funkciót tartalmaznak. Egyik előfizetésen túl sem kérünk extra felárat az online funkciókért.

Extra díj mentes

  • az e-számlázás
  • a webshopokkal vagy más rendszerekkel történő API összekötés
  • a könyvelői adatexport és számlaszinkron
  • a Könyvelői fiók a könyvelődnek
  • a tömeges számlafeltöltés és generálás
  • az imádott számlaismétlés funkció
  • és természetesen az automatikus NAV online adatszolgáltatás is.

=> Támogatjuk a közös munkádat a könyvelőddel

Tudjuk, hogy kulcsfontosságú a könyvelőddel való közös munka hatékonysága, ezért ehhez minden támogatást megadunk. Természetesen extra felárak nélkül.

MINDEN Billingo csomagban ingyenes

  • a Könyvelői fiók használata, hogy a könyvelőd bármikor hozzáférjen a számláidhoz
  • a könyvelői adatexportok, ami minden könyvelő programmal kompatibilis.

Sőt, a könyvelők számára a Billingo használata is teljesen ingyenes.

=> Egyedülálló ügyfélszolgálatot állítottunk mögéd

Hisszük, hogy a számlázó az ügyfeleinkért van, ebben sem korlátozunk. Egyedülálló 4 területre osztott ügyfélszolgálatunkon 7 profi kolléga válaszol a kérdéseidre, telefonon és e-mailben is. 

Megváltozott a telefonszámunk is. A +36-1/500-9491 (H-P: 10:00-15:00) számon hívhatsz minket vagy továbbra is írhatsz nekünk a hello@billingo.hu e-mail címre is.

=> Világszínvonalú API-t fejlesztettünk az összekötések mögé

A megújult REST OpenAPI 3.0-val látványosan gyorsabban, felesleges körök nélkül készülhetnek az összekötések webshopokkal vagy bármilyen más rendszerrel. A dedikált integrációs ügyfélszolgálaton pedig akár követlenül az API fejlesztőitől is kérdezhetsz.

=> Megújult a Billingo specialitása, a Számlaismétlődő funkció is

Mostantól napra, órára pontosan, bármilyen változó megjegyzéssel kiegészítve automatizálhatod a rendszeresen előforduló számláidat. Folyamatos teljesítésű megrendelések számlázásához világbajnok.

=> Pénzügyi adatközponttá alakítjuk a rendszert

A Billingót használhatod egyszerű számlázásra. Ha viszont szeretnéd, extra felár nélkül vállalkozásod adatközpontjává is alakíthatod, ahol a bevételeket, a kiadásokat, a webshopod megrendeléseit is menedzselheted. Ráadádul minden adat mindig veled van a mobilodon is.

=> Az egyedi elképzelésekre is felkészültünk

Kialakítottuk a Billingo Enterprise csomagot, ahol az egyedi fejlesztési igényeid, skálázható és dedikált szerverháttér vagy egy saját számlasablon megalkotásában is partnerek lehetünk.

Olvass még többet a Billingo új irányáról
Elolvasom

Ez volt az első lépés, és jön is a folytatás

A Billingo ma megtette az első lépést, hogy egyszerű online számlázóból olyan fintech szolgáltató legyen, ami különlegessé teszi a magyar piacon. Sziklaszilárd alapokat fektettünk le, a következő hetekben pedig jöhetnek a téglák a Virtuális Pénzügyi Vezető felépítéséhez. 

A tervek szerint 2-3 hetente mutatjuk be és élesítjük a megújult Billingo vadonatúj funkcióit. 

Azért nem egyszerre, mert szeretnénk kellő időt hagyni minden egyes funkció lehetőségeinek bemutatására, kipróbálására és megszokására. Ezzel a felhasználóinkat, Téged is segítünk, hogy legyen időd az integrálásra és a mindennapi rutinba vezetésre. 

Ha partner vagy benne és igényled, a Billingód nemcsak egy egyszerű online számlázó lesz, amivel öröm számlázni, hanem egy valódi Virtuális Pénzügyi Vezető melletted. A pénzügyi jobb kezed, ami valós időben gyűjti és kommunikálja a vállalkozásod bevételeit, kiadásait, statisztikákat készít. Kommunikál a könyvelővel, a bankkal, a NAV-val és minden olyan rendszerrel, pl. webshoppal, ügyviteli rendszerrel, amivel csak összekötöd. Mindezt teljesen automatikusan, emberi beavatkozás nélkül, nullára csökkentve a hibalehetőségeket.

Nézd meg, milyen új csomagokat hoztuk létre
Megnézem

Nagyon izgulunk és kíváncsian várjuk a visszajelzésedet. Kérjük, írd meg nekünk e-mailben a hello@billingo.hu e-mail címre. 

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top