Ma megváltozik minden, amit eddig az online számlázásról gondoltál

Billingo hírek 2020.05.21. - 4 p. olvasás

Mit jelent online számlázni? “Az online számlázás azt jelenti, hogy egy felhőalapú szoftver segítségével, e-mailben küldjük ki a digitálisan elkészített és hitelesített számlákat.” Ez a meghatározás néhány éve még pontos volt. A világ közben új irányt vett, új technológiák jelentek meg, jogszabályok változtak és innovatív fintech megoldások kerültek előtérbe. Mától pedig a Billingósoknak mást jelent és jóval többet ad az online számlázás. De ne siessünk ennyire előre. Elmesélem neked, mi történt a Billingónál az elmúlt 2 évben.

Ma megváltozik minden, amit eddig az online számlázásról gondoltál

Ez történt a háttérben 2018 óta

Talán sokan emlékeztek rá, hogy 2018-tól gyakran hangoztattuk, hogy a Billingo megváltozik és szupersebességre kapcsolunk. Már ekkor felismertük, hogy magyar vállalkozások nyitottak és igénylik is a technikai újdonságokat és mindent, amivel gyorsítani, egyszerűsíteni, automatizálni lehet a számlázást és a hozzá kapcsolódó adminisztrációt. 

Az online számlázás egyre inkább a mindennapok természetes része lett, a számlázás egyre élvezetesebbé vált, és tudtuk, hogy ennél jóval nagyobbat kell álmodnunk: egy valódi Virtuális Pénzügyi Vezetőre van szükség. 

Az online számlázás 2020-ban

Elkezdtünk ezért teljesen másként gondolni a számlázásra. Átlátható, kiszámítható, tervezhető és támogató rendszert álmodtunk. Ami nemcsak nekünk az, hanem a felhasználóinknak, Neked is. 

A tervezések, a fejlesztések azonnal elindultak. Ebből azonban a felhasználók semmit nem vettek észre. Sőt, meg kellett állnunk, hogy nem is árulunk el semmit túl korán. A Billingo ezért látszólag ugyanúgy működött tovább. Nem voltak nagyobb kiesések. Meg is kaptuk, hogy úgy tűnik, nem is történik semmi. 

Közben viszont a háttérben elképesztő dolgokat valósítottunk meg. 30 főre bővítettük a csapatot, újraálmodtuk és kompletten újraírtuk az egész Billingót. 

A mai napon pedig egy stabilabb, extrém módon terhelhető rendszert indítottunk el. Ez a Billingo 3.0

Így változott most (!) a Billingo

=> Új Billingo előfizetéseket alkottunk FELÁRAK nélkül

Átalakítottuk a Billingo előfizetéseket, így azokat úgy alkottuk meg, hogy a kényelmes és automatizálható online számlázáshoz szükséges MINDEN funkciót tartalmaznak. Egyik előfizetésen túl sem kérünk extra felárat az online funkciókért.

Extra díj mentes

  • az e-számlázás
  • a webshopokkal vagy más rendszerekkel történő API összekötés
  • a könyvelői adatexport és számlaszinkron
  • a Könyvelői fiók a könyvelődnek
  • a tömeges számlafeltöltés és generálás
  • az imádott számlaismétlés funkció
  • és természetesen az automatikus NAV online adatszolgáltatás is.

=> Támogatjuk a közös munkádat a könyvelőddel

Tudjuk, hogy kulcsfontosságú a könyvelőddel való közös munka hatékonysága, ezért ehhez minden támogatást megadunk. Természetesen extra felárak nélkül.

MINDEN Billingo csomagban ingyenes

  • a Könyvelői fiók használata, hogy a könyvelőd bármikor hozzáférjen a számláidhoz
  • a könyvelői adatexportok, ami minden könyvelő programmal kompatibilis.

Sőt, a könyvelők számára a Billingo használata is teljesen ingyenes.

=> Egyedülálló ügyfélszolgálatot állítottunk mögéd

Hisszük, hogy a számlázó az ügyfeleinkért van, ebben sem korlátozunk. Egyedülálló 4 területre osztott ügyfélszolgálatunkon 7 profi kolléga válaszol a kérdéseidre, telefonon és e-mailben is. 

Megváltozott a telefonszámunk is. A +36-1/500-9491 (H-P: 10:00-15:00) számon hívhatsz minket vagy továbbra is írhatsz nekünk a hello@billingo.hu e-mail címre is.

=> Világszínvonalú API-t fejlesztettünk az összekötések mögé

A megújult REST OpenAPI 3.0-val látványosan gyorsabban, felesleges körök nélkül készülhetnek az összekötések webshopokkal vagy bármilyen más rendszerrel. A dedikált integrációs ügyfélszolgálaton pedig akár követlenül az API fejlesztőitől is kérdezhetsz.

=> Megújult a Billingo specialitása, a Számlaismétlődő funkció is

Mostantól napra, órára pontosan, bármilyen változó megjegyzéssel kiegészítve automatizálhatod a rendszeresen előforduló számláidat. Folyamatos teljesítésű megrendelések számlázásához világbajnok.

=> Pénzügyi adatközponttá alakítjuk a rendszert

A Billingót használhatod egyszerű számlázásra. Ha viszont szeretnéd, extra felár nélkül vállalkozásod adatközpontjává is alakíthatod, ahol a bevételeket, a kiadásokat, a webshopod megrendeléseit is menedzselheted. Ráadádul minden adat mindig veled van a mobilodon is.

=> Az egyedi elképzelésekre is felkészültünk

Kialakítottuk a Billingo Enterprise csomagot, ahol az egyedi fejlesztési igényeid, skálázható és dedikált szerverháttér vagy egy saját számlasablon megalkotásában is partnerek lehetünk.

Olvass még többet a Billingo új irányáról
Elolvasom

Ez volt az első lépés, és jön is a folytatás

A Billingo ma megtette az első lépést, hogy egyszerű online számlázóból olyan fintech szolgáltató legyen, ami különlegessé teszi a magyar piacon. Sziklaszilárd alapokat fektettünk le, a következő hetekben pedig jöhetnek a téglák a Virtuális Pénzügyi Vezető felépítéséhez. 

A tervek szerint 2-3 hetente mutatjuk be és élesítjük a megújult Billingo vadonatúj funkcióit. 

Azért nem egyszerre, mert szeretnénk kellő időt hagyni minden egyes funkció lehetőségeinek bemutatására, kipróbálására és megszokására. Ezzel a felhasználóinkat, Téged is segítünk, hogy legyen időd az integrálásra és a mindennapi rutinba vezetésre. 

Ha partner vagy benne és igényled, a Billingód nemcsak egy egyszerű online számlázó lesz, amivel öröm számlázni, hanem egy valódi Virtuális Pénzügyi Vezető melletted. A pénzügyi jobb kezed, ami valós időben gyűjti és kommunikálja a vállalkozásod bevételeit, kiadásait, statisztikákat készít. Kommunikál a könyvelővel, a bankkal, a NAV-val és minden olyan rendszerrel, pl. webshoppal, ügyviteli rendszerrel, amivel csak összekötöd. Mindezt teljesen automatikusan, emberi beavatkozás nélkül, nullára csökkentve a hibalehetőségeket.

Nézd meg, milyen új csomagokat hoztuk létre
Megnézem

Nagyon izgulunk és kíváncsian várjuk a visszajelzésedet. Kérjük, írd meg nekünk e-mailben a hello@billingo.hu e-mail címre. 

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top