Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Így tesztelheted a Billingót, …
Tippek - 2020.09.15. - 2 p. olvasás

Így tesztelheted a Billingót, megújult a Billingo Sandbox

Új érdeklődőként és tapasztalt Billingósként is nagyon hasznos, ha a számlázó program funkcióit, újdonságait ki lehet próbálni. A megújult Billingo Sandbox-ot éppen ezért hoztuk létre, így ezt bármikor, kényelmesen megteheted. Olvass tovább, máris mutatjuk, hogyan tesztelheted a Billingót.

Így teszteld a Billingót

Így teszteld a Billingo online számlázót

1. lépés: Regisztrálj egy új Billingo fiókot ingyen

A Billingo online számlázó funkcióinak teszteléséhez Billingo fiók szükséges. Ha még nincs Billingo fiókod, regisztrálj egyet ingyen!

Ingyenes regisztráció »

A Billingo regisztráció ingyenes és semmilyen további kötelezettséggel nem jár. A fiókod automatikusan Starter csomagba kerül. Csomagot a későbbiekben bármikor válthatsz, és a fiókot is törölheted. 

Ha regisztráció nélkül szeretnéd megnézni a Billingo működését, használd a DEMÓt

2. lépés: Hozd létre a Sandbox profilodat

  1. A Sandbox a Billingo tesztfelülete, az ebben a profilban létrehozott számlák nem érvényesek, csak a számlázó program tesztelésére szolgálnak. 
  2. A Sandbox profil létrehozásához a Billingo fiókod jobb felső sarkában a neved mellett kattints a lefelé mutató nyílra, majd válaszd az “Új profil létrehozása” menüpontot. 
  3. Adj nevet a profilnak, és válassz hozzá egy e-mail címet is. Erre az e-mail címre érkeznek majd a profillal kapcsolatos e-mailek, értesítők. 
  4. A Sandbox üzemmód sorban jelöld be az IGEN opciót. Ezzel a profilt csak és kizárólag teszt üzemmódban tudod használni, és a későbbiekben sem lesz lehetőség ezen változtatni.
    Billingo Sandbox
  5. Végül kattints a “Létrehozás” gombra, ezzel a Sandboxod el is készült. 

A Billingo Multiprofilon belül így mostantól 2 profil között tudsz bármikor kényelmesen váltani. A most létrehozott Sandboxot tesztelésre, a vállalkozásod profilját pedig online számlázásra használhatod. Az utóbbiban készített számlák érvényesek lesznek és a hatályos jogszabályok (pl. NAV bejelentés, NAV adatszolgáltatás) vonatkoznak rájuk. 

A két profil között a jobb felső sarokban, a nyílra kattintva bármikor tudsz váltani. 

3. lépés: Indulhat a tesztelés

A új Sandbox profil nem örökli a főprofilod beállításait, akkor sem, ha ott korábban már állítottál be cégadatokat, töltöttél fel partnereket vagy termékeket, szolgáltatásokat. Ez egy teljesen új és tiszta fiók, minden beállítást külön el kell végezned.

Billingo Sandbox

Most már mindent tudsz a Billingo Sandbox működéséről, jöhet a teszt!

Irány a Billingo, hozd létre a Sandbox profilodat!

Én is akarok egy Sandboxot »

Maradt még kérdésed a Billingo Sandbox működésével kapcsolatban? Írj nekünk a hello@billingo.hu e-mail címre, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat a +36-1/500-9491-es telefonszámon (H-P: 10-15).

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés