Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / MEGÚJULT a Vezérlőpult, szebb …
Velünk történt - 2022.06.01. - 4 p. olvasás

MEGÚJULT a Vezérlőpult, szebb és informatívabb, mint valaha

Még szebb, még átláthatóbb és főként: még informatívabb. Ezek voltak a legfőbb elvárások a vezérlőpult újratervezésekor. A srácok pedig nemcsak modernizálták, de még több értékes és beszédes statisztikával és funkcióval is bővítettek a megújult Billingo Vezérlőpultot. Gyere, nézd meg, mi mindenről tájékoztat!

MEGÚJULT a Vezérlőpult, szebb és informatívabb, mint valaha

Az elmúlt időszakban több körben is megkérdeztük a Billingósokat arról, hogy milyennek találják a Vezérlőpultot, hogyan és milyen adatokkal segíthetné még inkább a mindennapi feladataikat, mitől lehetne még átláthatóbb a felület.

Óriási segítségét jelentettek ezek, a valós tapasztalatokra épülő vélemények. A visszajelzéseknek köszönhetően olyan megújult Vezérlőpultot mutathatunk most be nektek, ahol 

 • egy felületen éred el a lehető legtöbb adatot, 
 • kellően informatív, de nem veszel el az adatokban, 
 • a legfontosabb információk felesleges görgetés nélkül megtalálhatók, 
 • sokoldalú és pontos számadatokat látsz a vállalkozás pénzügyeiről. 

Örömmel és óriási büszkeséggel mutatjuk be a megújult Billingo Vezérlőpultot. 

Színes, átlátható grafikon a bevételekről és kiadásokról

Mostantól a Billingóba belépve egy könnyen értelmezhető és látványos grafikon fogad, ahol pillanatok alatt látod, hogy állnak egymáshoz képest a bevételeid és a kiadásaid.

A grafikonon az elmúlt 12 hónap statisztikáját követheted nyomon, a szűrők segítségével azonban napi, heti, havi, negyedéves, éves vagy tetszőlegesen bármilyen időszakra szűkítheted az adatokat.

A színes grafikon segít könnyebben értelmezni a pénzügyeid pillanatnyi alakulását és egyértelműen megmutatja a jellemző trendeket is. Ez pedig kiváló alap lesz a tervezéseidhez.


ÚJDONSÁG: Becsült fizetendő ÁFA kalkulátor

Állandó stresszforrás, hogy mennyi áfát kell majd befizetned 20-án? Ezt mostantól előre is tudni fogod. A kimenő és bejövő számlák áfatartalma alapján a rendszer automatikusan kiszámolja a becsült fizetendő ÁFA összegét, így nem érhet váratlanul a befizetés napján. 

Sőt, a rendszer a következő áfafizetés határidejére is figyelmeztet. 

Fontos! A becsült fizetendő ÁFÁt csak a Billingóval kiállított és a Kiadásokban megjelenő számlaadatok alapján számolja ki a rendszer. Az összeg változhat, amennyiben más számlázó programmal is számlázol és/vagy a bejövő számlaadatok szinkronizálásához nincs összekötve a Billingód a NAV Online Számla rendszerrel vagy nem minden kiadás szerepel a listában. A fizetendő ÁFÁról mindig egyeztess a könyvelőddel is!

ÚJDONSÁG: Szuperpontos pénzügyi adatok a Bankszámla-egyenlegben

Kíváncsi vagy, hogy állnak ebben a pillanatban a pénzügyeid? Csak pillants a Billingo Vezérlőpultodra!

A Bankszámlaegyenlegben naprakészen látod

 • az összes bejövő tranzakció összegét
 • az utolsó szinkron pontos idejét
 • a bejövő tranzakciókat
 • a kimenő tranzakciókat.

Az adatokat pedig akár bankszámlánként itt is, azonnal leszűrheted. 

Megújult a Bevételi statisztika

A Bevételi statisztika a vállalkozásod egyik legfontosabb mutatója, ami naprakészen és pontosan mutatja adott időszakra vonatkozóan 

 • a kimenő számlák mennyiségét
 • a kimenő számlák összértékét,
 • a teljesített státuszú számlák összegét
 • a kintlévőségeket
 • a lejárt fizetési határidejű számlákat. 

Még beszédesebb a kiadások statisztika

A bevételek mellett a kiadások statisztikája is megújult. Ez azért lesz hasznos a pénzügyi adminisztrációban, mert, ha összekötötted a Billingót a NAV Online Számla rendszerrel, akkor a beérkező számlák adatai automatikusan bekerülnek a Kiadások közé. A Kiadás statisztikában pedig azonnal átlátod adott időszakra vonatkozóan 

 • a bejövő számlák mennyiségét
 • a bejövő számlák összértékét
 • a teljesített státuszú bejövő számlák összegét 
 • a kifizetésre váró számlák összegét
 • a lejárt fizetési határidejű bejövő számlák összegét. 

Egy helyen a legfontosabb közelgő események 

Jól tudjuk, hogy elfoglalt vállalkozóként nehéz fejben tartani a számlák fizetési határidejét, ezért a megújult Vezérlőpultba beépítettünk egy nyilvántartó és figyelmeztető rendszert, ahol időrendben követheted nyomon a fizetendő számlákat, a kintlévőségeket és a lejárt bizonylatokat.

Kényelmes és pontos szűrési lehetőségek

Az új Vezérlőpultod a számodra fontos adatok szűkítésében is segít neked. Mostantól 1-1 gombnyomással szűrheted a találatokat napi, heti, havi, negyedéves és éves időszakokra. Ha pedig még ennél is konkrétabb időszakra vonatkozó adatokra van szükséged, használd hozzá a naptárválasztót. 

Kattints és mire egyet pislogsz máris frissülnek is az adatok. Imádni fogod ezt a gyorsaságot!

Jó, jó, de most azonnal számláznom kell

Erre is van egy extra gyors megoldásunk az új Vezérlőpulton. 

Folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy a gyors és kényelmes számlázás a Billingo egyik legnagyobb előnye maradjon. Ezért hangsúlyos és könnyen elérhető pozíciót kapott az Új bizonylat gomb is. A lefelé mutató nyílra kattintva pedig azonnal kiválaszthatod a bizonylat típusát is. 

A megújult Billingo Vezérlőpultot a következő hetekben folyamatosan kapcsoljuk majd be felhasználóinknak, az előfizetési csomagban foglalt funkcióknak megfelelően, így hamarosan a te fiókodba is megérkezik. 

Nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményedre, kérjük, ha kipróbáltad, oszd meg velünk a tapasztalataidat. Szeretnénk, ha a Billingo Vezérlőpult a leghasznosabb társad lenne a vállalkozásod irányításában, ezért kérjük azt is jelezd, ha esetleg hiányolsz még valamit, ami a korábbi felületen elérhető volt. 

Gyors a tempó? Lassíthatsz.

Ha túl gyorsnak érzed a váltást és lassabb tempóban ismerkednél a felülettel, 2022. június 20-ig egyetlen kattintással visszaválthatsz a korábbi verzióra a jobb felső sarokban található kapcsolóval. Ezt követően azonban már csak az új verzió lesz elérhető. 

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023