Mobilokat elő! Megérkezett a vadonatúj Billingo MobilAPP

Billingo hírek 2021.06.03. - 5 p. olvasás

Fantasztikus innováció és a még kényelmesebb, határtalan szabadság érzését adó újítás a Billingo vadonatúj fejlesztése: elindult és mindenkinek ingyenesen letölthető a szuperjó Billingo MobilAPP. Irány az Apple Store vagy a Google Play áruház, és töltsd le a Billingo - számlázó programot! Egy biztos, az egyik kedvenc appod lesz a mobilodon!

Ingyenesen letölthető az új Billingo MobilAPP

A Billingo online számlázó fejlesztésekor már a kezdetek óta kiemelt jelentőséget kapott az átlátható és felhasználóbarát mobilverzió. A Billingo MobilAPP megjelenése mostantól azonban még élvezetesebbé teszi a mobilszámlázást.

Újabb fontos mérföldkő ez a kedvenc online számlázónk történetében, amivel nemcsak gyors, de még egyszerűbb is lesz mobilról számlázni. A legjobb pedig, hogy az applikáció használata minden billingós számára ingyenes!

A modern fejlesztési technológiával készült átlátható felület, a villámgyors megoldások és a jelenleg elérhető fontosabb, majd folyamatosan bővülő számlázási funkciók mostantól mobilon bármikor a rendelkezésedre állnak. Csak 1 kattintás az egész!

Töltsd le most azonnal!

Legfontosabb és folyamatosan bővülő funkciólista

A Billingo MobilAPP fejlesztésekor a fő cél az volt, hogy az induláskor a számlázáshoz legfontosabb funkciók elérhetők legyenek. Ezért a felhasználói szokásokat alapul véve kiválogattuk a legnépszerűbb funkciókat. Ezek már most is elérhetők az applikációban. 

Próbáld ki, hogy milyen villámgyorsan tudsz 

  • számlát kiállítani és küldeni, 
  • kiadásokat rögzíteni,
  • számlázáshoz elengedhetetlen partner- és termékadatokat menedzselni,
  • és a NAV online számlaadat szolgáltatás teljesítését nyomon követni. 

Itt azonban nem állunk meg!

Az applikációt folyamatosan fejlesztjük, sorra kerülnek be a jövőben az új funkciók és tovább szépül a felület. Fő cél pedig, hogy a mobilverzió funkcionalitásban is elérje az asztali változatot. Nagyon szuper lesz!

Ezúttal is számítunk a visszajelzésedre!

Sokan és sokat teszteltük az új Billingo MobilAPP-ot ennek ellenére bármikor előfordulhatnak apró hibák. Szeretnénk ezeket minél előbb javítani, hogy minden eszközön kifogástalan lehessen a Billingo-élmény. Ha esetleg hibát tapasztalsz, kérjük jelezd az eszköztípus megjelölésével a hello@billingo.hu e-mail címen. Ezeket magas prioritással kezeljük.

Gyere, nézzük meg együtt, milyen szuper lett az új Billingo MobilAPP!

Így működik a Billingo MobilAPP

Villámgyors bejelentkezés

A Billingo MobilAPP használatához először le kell töltened az ingyenes alkalmazást az Apple Store-ból vagy a Google Play webáruházból.

A bejelentkezéshez add meg a Billingóban regisztrált e-mail címet és jelszót. Már készen is vagy. Az alkalmazásba belépve azonnal megjelennek a számlázó programod adatai.

Gyors és egyszerű felhasználóváltás

Ha a Multiprofilt is használod, és egy felületen belül menedzseled a különböző vállalkozásaid számlázását, akkor a profilok között a bal felső sarokban lévő ikonra kattintva tudsz váltani.

Átlátható és egyszerű bizonylatkezelés 

A felhasználói felület alján lévő ikonokra kattintva egyszerűen válthatsz a Bizonylatok, a Partnerek és a Termékek menüpontok között.

A Bizonylatok menüpontban pillanatok alatt ellenőrizheted a kiállított számláid adatait. Valamint keresni és szűrni is egyszerűen és gyorsan tudsz a bizonylatok között.

Új bizonylat kiállításához kattints a jobb felső sarokban található + ikonra.

Kiadások és bevételek egy helyen

A Bizonylatok menüpontban a kimenő (bevételek) és a bejövő (kiadások) számláidat is egy helyen menedzselheted.

Új kiadást a jobb felső sarokban található + ikonra kattintva tudsz felvinni.

Ha pedig a Billingo fiókodat korábban összekötötted a NAV Online Számla rendszerével és működik az automatikus adatszolgáltatás, akkor a rendszerbe feltöltött bejövő számláid adatai automatikusan az alkalmazásban is megjelennek.

Igen, jól gondolod. Ezzel a mobilodon is bármikor ellenőrizheted, hogy milyen számlát állítottak ki a vállalkozásodra. Ez aztán a kényelem, igaz?

Egyszerű termék- és partnermenedzselés

A számlázáshoz szükséges partner- és termékadatokat a Partnerek és Termékek menüpontokban kezelheted. Az aktuális adatok között a korábban rögzített információkat találod. 

Ha új partnert vagy terméket szeretnél rögzíteni, kattints a jobbfelső sarokban található + ikonra.

A Billingóban már megszokott céginformációs adatbázis természetesen az APPban is működik. Az első néhány karakter megadását követően a rendszer felajánlja a lehetséges partnereket. Neked csak ki kell választani a megfelelőt, a Billingód pedig automatikusan kitölti a többi adatot. Nagyon gyors így a partnerválasztás!

 


ÚJ! Elérhető a Billingo Céginfó adatbázis a MobilAPP-ban

Céginfó előfizetőként mostantól a Billingo MobilAPP-ban is eléred a Céginfó adatbázisát, így kényelmesen böngészhetsz bármilyen hazai cég céges- és pénzügyi adatai között. Pillanatok alatt elérheted az adott vállalkozás elérhetőségeit, pénzügy- és létszámadatait, vezetőséggel kapcsolatos információit, pénzügyi beszámolóit, cégkivonatát vagy akár a letölthető dokumentumokat is. 

ÚJ! MobilAPP-ból is menedzselhető a Partnerfigyelő

Az új fejlesztéssel androidos mobilodon is eléred a Partnerfigyelő szolgáltatásait. Így bármikor, pillanatok alatt állíthatsz be újabb és újabb megfigyeléseket, a rendszer pedig azonnal értesít, ha negatív vagy pozitív változás történik a cégadatokban.

Új! Fizetési kérelem küldés már MobilAPP-ból is

Elfelejtetted rögzíteni a fizetési kérelmet számlázás közben? Közeleg egy fizetési határidő és szeretnéd, ha csúszás nélkül beérkezne? 

Használd hozzá a Fizetési kérelem funkciót akár MobilAPP-ról is. Ki kiállított bizonylat melletti műveleti gombról ezt bármikor, androidos mobilodról is megteheted. 

ÚJ! Kényelmesebb, gyorsabb bejelentkezés közösségi média adatokkal

Nagy sikert aratott, hogy a Billingo felhasználó felületére e-mail cím és jelszó megadása mellett már a közösségi média adatok megadásával be lehet lépni. Ezért a funkciót a mobilalkalmazásra is lefejlesztettük. Elsőként az androidos verzió készült el, így ezekről a készülékekről a közösségi médiában regisztrált adatokkal már a MobilAPP-ba is be tudsz lépni. A fejlesztés hamarosan iOS készülékekre is megérkezik. 

A Billingo MobilAPP természetesen folyamatos szinkronban működik a Billingo fiókoddal. Bármilyen eszközről is billingózol, mindig ugyanazokat az adatokat látod majd. 

Még egy jó hír!
A Billingo MobilAPP minden csomagban teljesen ingyenesen használható. Hurrá!

Mire vársz?
Töltsd le most és billingózz mobilról is még nagyobb örömmel!
Ha tetszik, ne felejtsd el értékelni sem!

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top