Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Mobilokat elő! Megérkezett a v…
Velünk történt - 2021.06.03. - 5 p. olvasás

Mobilokat elő! Megérkezett a vadonatúj Billingo MobilAPP

Fantasztikus innováció és a még kényelmesebb, határtalan szabadság érzését adó újítás a Billingo vadonatúj fejlesztése: elindult és mindenkinek ingyenesen letölthető a szuperjó Billingo MobilAPP. Irány az Apple Store vagy a Google Play áruház, és töltsd le a Billingo - számlázó programot! Egy biztos, az egyik kedvenc appod lesz a mobilodon!

Mobilokat elő! Megérkezett a vadonatúj Billingo MobilAPP

Ingyenesen letölthető az új Billingo MobilAPP

A Billingo online számlázó fejlesztésekor már a kezdetek óta kiemelt jelentőséget kapott az átlátható és felhasználóbarát mobilverzió. A Billingo MobilAPP megjelenése mostantól azonban még élvezetesebbé teszi a mobilszámlázást.

Újabb fontos mérföldkő ez a kedvenc online számlázónk történetében, amivel nemcsak gyors, de még egyszerűbb is lesz mobilról számlázni. A legjobb pedig, hogy az applikáció használata minden billingós számára ingyenes!

A modern fejlesztési technológiával készült átlátható felület, a villámgyors megoldások és a jelenleg elérhető fontosabb, majd folyamatosan bővülő számlázási funkciók mostantól mobilon bármikor a rendelkezésedre állnak. Csak 1 kattintás az egész!

Töltsd le most azonnal!

Legfontosabb és folyamatosan bővülő funkciólista

A Billingo MobilAPP fejlesztésekor a fő cél az volt, hogy az induláskor a számlázáshoz legfontosabb funkciók elérhetők legyenek. Ezért a felhasználói szokásokat alapul véve kiválogattuk a legnépszerűbb funkciókat. Ezek már most is elérhetők az applikációban. 

Próbáld ki, hogy milyen villámgyorsan tudsz 

  • számlát kiállítani és küldeni, 
  • kiadásokat rögzíteni,
  • számlázáshoz elengedhetetlen partner- és termékadatokat menedzselni,
  • és a NAV online számlaadat szolgáltatás teljesítését nyomon követni. 

Itt azonban nem állunk meg!

Az applikációt folyamatosan fejlesztjük, sorra kerülnek be a jövőben az új funkciók és tovább szépül a felület. Fő cél pedig, hogy a mobilverzió funkcionalitásban is elérje az asztali változatot. Nagyon szuper lesz!

Ezúttal is számítunk a visszajelzésedre!

Sokan és sokat teszteltük az új Billingo MobilAPP-ot ennek ellenére bármikor előfordulhatnak apró hibák. Szeretnénk ezeket minél előbb javítani, hogy minden eszközön kifogástalan lehessen a Billingo-élmény. Ha esetleg hibát tapasztalsz, kérjük jelezd az eszköztípus megjelölésével a hello@billingo.hu e-mail címen. Ezeket magas prioritással kezeljük.

Gyere, nézzük meg együtt, milyen szuper lett az új Billingo MobilAPP!

Így működik a Billingo MobilAPP

Villámgyors bejelentkezés

A Billingo MobilAPP használatához először le kell töltened az ingyenes alkalmazást az Apple Store-ból vagy a Google Play webáruházból.

A bejelentkezéshez add meg a Billingóban regisztrált e-mail címet és jelszót. Már készen is vagy. Az alkalmazásba belépve azonnal megjelennek a számlázó programod adatai.

Gyors és egyszerű felhasználóváltás

Ha a Multiprofilt is használod, és egy felületen belül menedzseled a különböző vállalkozásaid számlázását, akkor a profilok között a bal felső sarokban lévő ikonra kattintva tudsz váltani.

Átlátható és egyszerű bizonylatkezelés 

A felhasználói felület alján lévő ikonokra kattintva egyszerűen válthatsz a Bizonylatok, a Partnerek és a Termékek menüpontok között.

A Bizonylatok menüpontban pillanatok alatt ellenőrizheted a kiállított számláid adatait. Valamint keresni és szűrni is egyszerűen és gyorsan tudsz a bizonylatok között.

Új bizonylat kiállításához kattints a jobb felső sarokban található + ikonra.

Kiadások és bevételek egy helyen

A Bizonylatok menüpontban a kimenő (bevételek) és a bejövő (kiadások) számláidat is egy helyen menedzselheted.

Új kiadást a jobb felső sarokban található + ikonra kattintva tudsz felvinni.

Ha pedig a Billingo fiókodat korábban összekötötted a NAV Online Számla rendszerével és működik az automatikus adatszolgáltatás, akkor a rendszerbe feltöltött bejövő számláid adatai automatikusan az alkalmazásban is megjelennek.

Igen, jól gondolod. Ezzel a mobilodon is bármikor ellenőrizheted, hogy milyen számlát állítottak ki a vállalkozásodra. Ez aztán a kényelem, igaz?

Egyszerű termék- és partnermenedzselés

A számlázáshoz szükséges partner- és termékadatokat a Partnerek és Termékek menüpontokban kezelheted. Az aktuális adatok között a korábban rögzített információkat találod. 

Ha új partnert vagy terméket szeretnél rögzíteni, kattints a jobbfelső sarokban található + ikonra.

A Billingóban már megszokott céginformációs adatbázis természetesen az APPban is működik. Az első néhány karakter megadását követően a rendszer felajánlja a lehetséges partnereket. Neked csak ki kell választani a megfelelőt, a Billingód pedig automatikusan kitölti a többi adatot. Nagyon gyors így a partnerválasztás!

 


ÚJ! Elérhető a Billingo Céginfó adatbázis a MobilAPP-ban

Céginfó előfizetőként mostantól a Billingo MobilAPP-ban is eléred a Céginfó adatbázisát, így kényelmesen böngészhetsz bármilyen hazai cég céges- és pénzügyi adatai között. Pillanatok alatt elérheted az adott vállalkozás elérhetőségeit, pénzügy- és létszámadatait, vezetőséggel kapcsolatos információit, pénzügyi beszámolóit, cégkivonatát vagy akár a letölthető dokumentumokat is. 

ÚJ! MobilAPP-ból is menedzselhető a Partnerfigyelő

Az új fejlesztéssel androidos mobilodon is eléred a Partnerfigyelő szolgáltatásait. Így bármikor, pillanatok alatt állíthatsz be újabb és újabb megfigyeléseket, a rendszer pedig azonnal értesít, ha negatív vagy pozitív változás történik a cégadatokban.

Új! Fizetési kérelem küldés már MobilAPP-ból is

Elfelejtetted rögzíteni a fizetési kérelmet számlázás közben? Közeleg egy fizetési határidő és szeretnéd, ha csúszás nélkül beérkezne? 

Használd hozzá a Fizetési kérelem funkciót akár MobilAPP-ról is. Ki kiállított bizonylat melletti műveleti gombról ezt bármikor, androidos mobilodról is megteheted. 

ÚJ! Kényelmesebb, gyorsabb bejelentkezés közösségi média adatokkal

Nagy sikert aratott, hogy a Billingo felhasználó felületére e-mail cím és jelszó megadása mellett már a közösségi média adatok megadásával be lehet lépni. Ezért a funkciót a mobilalkalmazásra is lefejlesztettük. Elsőként az androidos verzió készült el, így ezekről a készülékekről a közösségi médiában regisztrált adatokkal már a MobilAPP-ba is be tudsz lépni. A fejlesztés hamarosan iOS készülékekre is megérkezik. 

A Billingo MobilAPP természetesen folyamatos szinkronban működik a Billingo fiókoddal. Bármilyen eszközről is billingózol, mindig ugyanazokat az adatokat látod majd. 

Még egy jó hír!
A Billingo MobilAPP minden csomagban teljesen ingyenesen használható. Hurrá!

Mire vársz?
Töltsd le most és billingózz mobilról is még nagyobb örömmel!
Ha tetszik, ne felejtsd el értékelni sem!

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat kiégés burnout számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár