Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Ajándékeső 🎁🎊: gazdára találta…
Velünk történt - 2022.03.07. - 3 p. olvasás

Ajándékeső 🎁🎊: gazdára találtak a Billingo álomnyereményei

Hihetetlen izgalmas heteken vagyunk túl, hiszen minden idők legsikeresebb billingós nyereményjátékát zártuk. Boldog nyerteseink már át is vették értékes ajándékaikat és fődíjunk, a gyönyörű, vadonatúj, hófehér Toyota Aygo is kigurult a szalonból. Készültek természetesen szuper fotók is és Billy meginterjúvolta néhány nyertesünket, akik örömmel meséltek nyereményeik sorsáról.

Billingo Toyota Aygo nyereményátadás

Toyota Aygo, a család kis ékszerdoboza

Bucsics Zoltán, a Road-istics Trans Kft. vezetője eleinte el sem akarta hinni, hogy valóban megnyerte a fődíjat, vagy ahogy párjával nevezik, a kis ékszerdobozt. Mint mondja, igazán csak az autóátadásnál tudatosult benne, hogy ekkora szerencse érte. Besztró Szabolcs stratégiai és operatív igazgatónkkal, valamint a Billingo kis csapatával izgulták végig, ahogy kinyílt a Schiller Autó Család lesötétített ajtaja és feltűnt a hófehér csoda.

- Hihetetlen, hogy egy ilyen ajándékot kaptunk a Billingótól. Még most is csak álomnak tűnik. Nagyon örülünk neki, hálásan köszönjük! Elég sokat mozgolódunk a városban és vidéken egyaránt, céges ügyintézésre, partnerekhez való látogatásra fogjuk használni. Ez a kisautó ezekre a tevékenységekre tökéletes, és még a matricák is nagyon tetszenek rajta. Igazi kis különlegesség. Nagyon nagy segítség vállalkozásunknak és a családunknak is - meséli Zoltán, sőt egy kis kulisszatitkot is elárul, miszerint a Pályázatfigyelőnek köszönheti a fantasztikus nyereményt. - A Billingo a Bankszinkronnal keltette fel először az érdeklődésemet és utána amikor böngésztem a honlapon, a Pályázatfigyelő mozgatta meg a fantáziám, amire elő is fizettem, ezzel nyertem meg az Aygót. Nem kérdés, hogy mostantól csakis a Billingo a favorit számunkra.

Az autót természetesen Billy is kipróbálta és nem maradhatott el a - szigorúan alkoholmentes - pezsgőbontás sem!

Billingo Toyota Aygo nyereményátadás

Nyertem? Ez biztos? Hol vannak a kamerák?

Ez volt az első reakciója Strohmayer Csabának, az Apple iPad PRO új tulajdonosának, aki korábban még soha nem nyert semmi hasonlót, így óriási meglepetés volt számára az ajándék híre. Mint meséli, katásként a legegyszerűbb, legfenntarthatóbb számlázó programot kereste, amikor belevágott a vállalkozásba, és úgy érzi, hogy a Billingóban ezt meg is találta, azóta csak fejlődést, javulás tapasztalt és óriási öröm, hogy még a szerencse is rámosolygott.

És hogy mi lesz a billingós ajándék sorsa?

- Leginkább szociális készségeket fejleszt, mert egy olyan ember használja, akivel nagyon jó viszonyt ápolok. Ő sokkal jobban ki tudja használni az adottságait a nyereménynek, ezért úgy gondolom, hogy mindenki jól járt - mondja.


Gazdára talált az iPhone 13 Pro és az Apple Watch 7

Jól kezdődött az új év Bárdos Péternek is, aki egy gyönyörű és szuperokos iPhone 13 Pro vehetett át irodánkban, amelyen ezentúl sokkal kényelmesebben intézheti üzleti ügyeit.


Az Apple Watch 7 is megtalálta új tulajdonosát, Bodnár Krisztiánnak Besztró Szabolcs adta át a fantasztikus nyereményt, amely nemcsak gyönyörű, de a már jól ismert okos funkciói mellett számos forradalmi egészségvédő innovációival is levette lábáról nyertesünket.


És végezetül jöjjenek a Billingo ALL-IN előfizetések nyertesei!

Bizony, merthogy január óta 10 szerencsés élvezheti a Billingo szupersztár csomagját, melyben Pro számlázó és többek között olyan népszerű és sikerhozó szolgáltatások kaptak helyet, mint a Céginfó, a Partner- és Pályázatfigyelő és Billingo Ads.

Mindezeket a legnagyobb csomagokban egy évig korlátlanul használhatják boldog nyerteseink:

  • a Smartads.hu Kft.
  • Czégény László ev.
  • Lendvai László egyéni vállalkozó
  • a Cs+Z Kft.
  • a Decor & More Kft.
  • a REL Fashion Kft
  • a Bio-Parázs Bt.
  • Kristóf Ágota ev.
  • Rebilas Attila ev.
  • Széles Tamás őstermelő

Ez aztán a Billingo Jolly Joker!

Gratulálunk szerencsés nyerteseinknek és figyeljétek a Billingót, mert idén is sok-sok meglepetéssel készülünk! 🙂🥳

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023