MOST 20% kedvezmény

MOST 20% kedvezmény

Billingo Business csomagokra, benne az Átalányadó Asszisztens Plusszal.

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / KATA / Nyerj Toyota Aygót a Billingóv…
KATA - 2021.10.22. - 2 p. olvasás

Nyerj Toyota Aygót a Billingóval és száguldj vele a siker felé

Emlékszel még a tavalyi karácsonyi nyereményjátékra? Elképesztő őrület indult az év utolsó heteiben a szuper Apple és Xbox ajándékokért. Azóta nagyot nőtt a Billingo, így emeljük vele az év végi nyereményjáték tétjét is.

Nyerj Toyota Aygót a Billingóval és száguldj vele a siker felé

Indul minden idők legnagyobb Billingo nyereményjátéka

Száguldj a sikerek felé a Billingóval és nyerd meg az idei óriási Billingo nyereményjáték fődíját, a Toyota Aygót, a 10 db, cégfejlesztésedhez elengedhetetlen Billingo teljeskörű előfizetésti (All-in) csomag vagy a további értékes Apple nyeremények egyikét!

Nézd csak, mi mindent nyerhetsz:

=> 1 db vadonatúj Toyota Aygo gépkocsi 

ABS EBD-vel, blokkolásgátló elektronikus fékerő elosztóval, Android auto és Apple CarPlay csatlakozással, x-touch 7'-os érintőképernyővel, magyar nyelvű menüvel, 4 beépített hangszóróval, VSC-TRC, járműstabilitás-vezérlő kipörgésgátlóval, manuális légkondicionálóval, szívó benzin, 3 henger, 72 lóerő, elsőkerék meghajtás, manuális 5 fokozatú váltó motorral a 2022-as céljaid szupergyors megvalósításához.

=> 10 db Billingo teljeskörű előfizetési (All-in) csomag, egyenként 164 640 Ft + áfa értékben

benne a Billingo Pro számlázóval és a minden sikerhozó szolgáltatással, pl. Céginfóval, Partner-és Pályázatfigyelővel, Billingo Ads-szel a lehető legnagyobb csomagban, 1 teljes évre*

=> 1 db iPhone 13 Pro (256GB) 

Super Retina XDR kijelzővel, fejlettebb kamerával és éjszakai móddal, ultragyors A15 Bionic Chippel és a korábbiaknál sokkal hosszabbb üzemidővel a legfontosabb üzleti beszélgetéseidhez. 

=> 1 db iPad Pro 11” (256GB) 

256 GB-os, 11 inches, a teljes képernyőt kitöltő Liquid Retina kijelzővel, A12Z Bionic chippel, Pro kamerákkal az elképesztő fotózásaidhoz, LiDAR szkennerrel a a kiterjesztett valóság élményéhez. 

=> 1 db Apple Watch 7 

teljes méretű, az eddigi legnagyobb és legfejlettebb kijelzővel, és forradalmi innovációkkal az egészséged védelméhez és megőrzéséhez, beépített EKG-vel, véroxigén-méréssel, alvási információkkal. Sőt, még akkor is figyelmeztet, ha egy kis lazítsára van szükséged.

Nyereményjáték ideje: 2021. október 22. - 2021.12.31.

Sorsolás: A sorsolás 2022. januárjában közjegyző jelenlétében történik, a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyerteseket pedig update-ként ebben a posztban is közzétesszük. 

Mit kell tenned?

Vásárolj bármilyen Billingo szolgáltatást min. 9990 Ft + áfa értékben, vagy válts nagyobb előfizetésre min. 9990 Ft + áfa árkülönbözettel és máris, automatikusan bekerülsz a virtuális Billingo kalapba. Ennyire szuperegyszerű az egész.

Fontos! A meglévő előfizetés hosszabbítása a nyereményjátékban való részvételre nem jogosít.

Én is nyerni akarok »

Sokszorozd meg az esélyeidet!

Minden további 9 990 Ft + áfa feletti új előfizetés és/vagy min. 9990 Ft+áfa árkülönbözettel történő nagyobb csomagra váltás újabb esély a nyerésre. Minél több szolgáltatást vásárolsz, annál több esélyed lesz megnyerni az autót vagy a többi értékes nyeremény egyikét. 

Én is nyerni akarok »

**A Billingo teljeskörű előfizetés (All-in) minden Billingo szolgáltatást tartalmazza a legmagasabb csomagban. A csomag a Billingo közvetített szolgálatásait nem tartalmazza. 

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top