2 hónap ajándékba

2 hónap ajándékba

Fizess elő MOST 1 évre bármilyen új Billingo szolgáltatásra és további 2 hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Az online számlázó programok 1…
Egyéb - 2018.11.22. - 4 p. olvasás

Az online számlázó programok 10 ✅ legnagyobb előnye

Az már régóta egyértelmű, hogy a kézi számlatömböknél jóval gyorsabb, olcsóbb és élvezetesebb egy számlázó program használata. A modern megoldásokra nyitott és lehető leghatékonyabb munkavégzésre törekvő vállalkozók és cégek pedig már azt is tudják, hogy az online számlázókkal még több időt nyerhetnek. Éppen ezért össze is gyűjtöttük a legfontosabb infókat és 10 óriási előnyt, ami után Te is azonnal kipróbálnál egy online számlázót.

Felhő alapú online számlázó program

1. Az online számlázó bármilyen operációs rendszerről fut

A dobozos programokkal szemben az online számlázók bármilyen operációs rendszeren elfutnak, hiszen egy felhőből töltenek be. Így nem kell őket minden egyes eszközre egyesével feltelepítened, és az sem probléma, ha a telefonodon, a laptopodon, az irodai gépeden és a tableteden mind más és más operációs rendszert használsz.

2. A felhő alapú programokat bárhol, bármikor használhatod

Persze csak akkor, ha van internet hozzáférésed. Viszont ez ma már nem igazán jelenthet problémát. Így online számlázódat akár a dugóban ülve az okostelefonodról vagy éppen egy kerti grillezés közben a táblagépről is megnyithatod.

3. Nem csak a számlák lesznek mindig kéznél

A felhő alapú rendszerek másik nagy előnye, hogy nemcsak a számlázást tudhatod le velük bárhol, bármikor, amikor éppen a szükség hozza. Természetesen a többi kényelmi funkciót is eléred, szóval bármikor ránézhetsz például vállalkozásod pénzügyi statisztikáira és kiadásaira.

Billingo tipp: a Billingónál például látványos grafikon segít kiigazodni a pénzügyek útvesztőjében, de számos egyéb hasznos funkció vár még »

4. Online számlázódat nem felejted az irodában

Na jó, végülis a telefonodat (amelyről megnyithatód számlázódat) is ott felejtheted az irodában az asztalon, de azért erre jóval kisebb az esély, mint a kézi számlatömbök esetében.

5. Egy online számlázó elegáns, stílusos megoldás

Egy online számlázó nemcsak rugalmas, kényelmes, hanem egyben igényes, stílusos megoldás. Gondolj csak bele, mennyivel elegánsabb egy üzleti megbeszélés végén egy táblagépen, vagy telefonon megnyitni számlázódat, mint előbányászni a táskád mélyéről egy viseletes számlatömböt.

Billingo tipp: ha nemcsak számlázódat, hanem számláidat is szeretnéd elegáns köntösbe öltöztetni, hogy lenyűgözhesd ügyfeleidet és megmutathasd vállalkozásod profizmusát, akkor ezeket a mutatós, profi számladizájnokat látnod kell »


6. Az online számlázók rengeteg kényelmi funkcióval várnak

Az online számlázók igen változatos kényelmi funkciókkal várnak. Ezekkel minden eddiginél hatékonyabbá, gyorsabbá és rugalmasabbá teheted a számlázás egyébként igen monoton, időrabló folyamatát.

Billingo Tipp: A Billingóval teljesen automatizálhatod a fizetési értesítők, felszólítások, ismétlődő számlák küldését. De webáruházad számlázását és a NAV-bekötéssel járó online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséget. Ezen kívül látványos számladizájnok, a pénzügyek áttekintését segítő grafikon és még számos további előny vár »

7. A felhő alapú rendszereket könnyedén kezelheted

Tapasztalataink szerint éppen emiatt sokan attól tartanak, hogy igen bonyolult lenne a felhő alapú megoldások használata. Pedig a modern megoldások a rendszer felépítésében is megmutatkoznak, aminek hála szuper kényelmes felhasználói felület és átlátható funkciók várnak. Így akár egyetlen óra alatt is profivá válhatsz új számlázód kezelésében.

Billingo tipp: a Billingónál rengeteg tooltip, részletes kézikönyv, számtalan blogcikk könnyíti meg a számlázó használatot. A Sandbox, vagyis teszt módban pedig anélkül kísérletezhetsz a funkciókkal, hogy közben éles számlát állítanál ki.

8. A felhő alapú megoldások is teljesen biztonságosak

Az online számlázók néhány kósza tévhittel ellentétben teljesen biztonságosak, hiszen erre törvényi előírások kötelezik a fejlesztőket. A kétfaktoros bejelentkezés, a titkosított kommunikáció a szerverekkel és a biztonsági mentések ma már alapvető eljárásnak számítanak. A profibb felhő alapú rendszerek könnyedén kezelik őket. És akkor azt még nem is említettük, hogy titoktartási kötelezettség tiltja, hogy adataid egy harmadik fél kezébe kerülhessenek.

Billingo tipp: Jó lenne minél gyorsabban letudni a számlaadat-szolgáltatást, de a több százezres bírságoktól is tartasz, ezért inkább mindent kétszer ellenőrzöl? A Billingóval elfelejtheted a felesleges plusz munkát. A rendszer automatikusan elküldi helyetted az érintett számlák adatait az adóhivatalnak.

9. Az online számlázókkal a törvényi előírásoknak is könnyedén megfelelhetsz

Ha már a törvényi előírásoknál tartunk, akkor érdemes megemlíteni azt is, hogy a számlázásra vonatkozó jogszabályok időnként változhatnak. A közelmúltban ilyen volt például a NAV-bekötés, vagyis az online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség bevezetése. De a 2017-es esztendő újdonsága az is, hogy a vásárló adószámát is fel kell tüntetni a legalább 100 000 Ft ÁFA-t tartalmazó, belföldi adóalany számára kiállított számlákon. A profi online számlázókkal azonban nem kell attól tartanod, hogy ezek elkerülnék figyelmedet. A rendszereket folyamatosan frissítik, hogy azok mindig megfeleljenek az aktuális szabályozásoknak.

10. Egy felhő alapú rendszer környezetbarát megoldás

És persze az sem éppen utolsó szempont, hogy egy online számlázó sokkal inkább környezetbarát megoldás, mint a hagyományos, papír alapú számlatömbök.

Próbáld ki a villámgyors és szuperkényelmes számlázás élményét, Billingózz akár teljesen ingyen »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top