Online számlázó program integráció ➡️ így lesz gyorsabb és könnyebb a Billingo API-val

Billingo hírek 2020.08.07. - 4 p. olvasás

A világ egyértelműen a digitalizálás és a folyamatok automatizálása felé halad. Olyannyira, hogy egyre gyakoribb igény a webáruház tulajdonosok, online előfizetéses rendszerek, CRM és ügyviteli rendszerek felhasználói oldaláról az API összekötéssel működő automatikus számlázás. Szerencsére ehhez már a technikai háttér is rendelkezésre áll. A Billingo online számlázó megújult API-jával pedig gyerekjáték az integrálás. Megmutatjuk fejlesztőként miért fogod élvezni a fejlesztés minden egyes pillanatát.

Online számlázó program integráció Billingo API-val

Billingo API: új irány az online számlázásban és az integrációkban

2020. májusában újult meg teljesen a Billingo online számlázó. Az újítások között pedig egy minden eddiginél könnyebben használható, fejlesztőbarát API is megjelent. Az új API egyértelműen a fejlesztői igényeket szolgálja ki. Érthető, könnyen használható, segítő partner az integráció során, mellé pedig szakértői support is jár. Ingyen. 

Tűpontos, naprakész dokumentáció minden percben. Jöhet?

 Az Új Billingo API 3.0-ás verziója mellé az OpenAPI 3.0 szabványnak megfelelő dokumentáció áll rendelkezésre, ami világosan és egyértelműen tartalmaz minden olyan információt, leírást és példakódot, amihez a fejlesztéshez szükséged lehet. 

Ez rendkívül gyorsítja a munkádat, mert mindig biztos lehetsz benne, hogy az éppen aktuális és teljes dokumentációt olvasod. Nem fordulhat elő, hogy véletlenül egy korábbi, elavult dokumentáció alapján kezdesz fejleszteni és használat közben derül ki, hogy nem vagy nem jól működik az összekötés.

A garantáltan naprakész, tűpontos információkkal és a beszédes példakódokkal annyira egyszerű a fejlesztési folyamat, hogy kezdő programozói tudással is összeköthető a két rendszer. Ha pedig már tapasztalt vagy a szakmában, ugyanannyi munkát jóval gyorsabban végezhetsz el. Jól hangzik? Van tovább is!

Melyik a kedvenc programnyelved? A Billingónak is az.

Nagyon bosszantó tud lenni, ha az ügyfél által kiválasztott számlázó program API-ja nem az általad preferált programnyelvet használja. Te is tapasztaltad?

 A Billingo erre is gondolt. 

A Billingo API 3.0 támogatja, hogy bármilyen a fejlesztői eszköztárat (SDK), API klienst bármilyen programnyelvben létrehozhass, legyen az PHP, Java, Javascript, C#, Python vagy Go.
Ez a megoldás egyszerűsíti a fejlesztői munkát, és lehetővé teszi, hogy csak a fejlesztésre koncentrálj.

Tesztelnél? Nem gond, teszteljünk!

Nyomasztó tud lenni, ha csak a fejlesztés élesítését követően derül ki, hogy nem vagy nem jól működik az integráció. Ha a tesztelésre korábban nincs lehetőség, akkor ezt nem úszod meg. A Billingóval viszont nem dolgozol feleslegesen. 

Az OpenAPI 3.0 interaktív dokumentációját már a fejlesztés előtt tesztelheted. Az API kulcsot a Billingo felületéről bármikor le tudod generálni. Ez azért is jó, mert már az első karakter leütése előtt megismered az API működését, és azért is mert gyorsabban, fennakadás nélkül dolgozhatsz.

Automatikus NAV adatszolgáltatás? Pipa!

2021. január 1-től a magánszemélyek részére kiállított számlákat is be kell küldeni az adóhatóság részére.

A számlázás API-val történő automatizálásával a NAV adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése is automatizálható. Ezért mindenképpen megéri Billingóval összekötni a webáruházakat.

A webáruház integrációját követően a számlák automatikusan kerülnek át a Billingóba. A számlakiállítást után pedig az online számlázó továbbítja a számlát a NAV-nak (ha össze van kötve a két rendszer, de ezt a majd a könyvelő intézi). A beküldés sikerességéről pedig automatikus visszaigazolás érkezik a számlázóba. 

Telefonos support és Billingo Fejlesztői Group tagság

Hiába egyszerű és beszédes a Billingo API, bármikor adódhatnak kérdéseid az integrációval kapcsolatban. A Billingónál egyedülállóan telefonon és e-mailben is kérdezheted az ügyfélszolgálatot. A Billingo Fejlesztői Groupban pedig közvetlenül az API fejlesztőitől kérhetsz segítséget.  

Az idő pénz. A Billingo miatt nem állhat a fejlesztés, ezért minden segítséget megadunk, hogy hatékonyan dolgozhass.

Egyszerű, gyors fejlesztés, stabil rendszer

A Billingóban tárolt adatok védelmére kiemelt, többlépcsős biztonságos hálót fejlesztettünk. Tisztában vagyunk vele, hogy ezek az ügyfeleid legértékesebb információi.

Az adatok védelme érdekében 

  • az Amazon AWS szuperbiztonságos felhőszolgáltatását alkalmazzuk,
  • a böngésző és a szerverek között titkosított kommunikáció történik, 
  • folyamatosak a titkosítással ellátott biztonsági mentések, 
  • kétlépcsős bejelentkezés állítható be, 
  • biztonságos bankkártyás fizetési rendszereket vezettünk be,
  • a szoftver folyamatosan megfelel a NAV hatályos előírásainak. 

Tudjuk, hogy nálatok fejlesztőknél mindig halomban áll a munka és az ügyfél gyakori telefonhívásai és számonkérései sem gyorsítják a folyamatot. A Billingóval viszont segíthetünk neked. 

A megújult API-val akár napokat spórolhatsz a Billingo online számlázó és a különböző webáruházak, online rendszerek integrálásával.

Ugyanazt a munkát jelentősen rövidebb idő alatt végezheted el, miközben a bevételed nem csökken, az ügyfél majd kiugrik a bőréből a hihetetlen gyorsaságod miatt, megszűnik a munkahelyi nyomás, javul az ügyfélkapcsolat és garantáltan új ügyfeleket is szerzel az ajánlásokból.

Nem hiszed? Próbáld ki fejlesztés nélkül akár most azonnal a Billingo API-t!
Kipróbálom

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

Back to Top