Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Pozitív fogadtatást kapott az …
Tippek - 2021.03.08. - 4 p. olvasás

Pozitív fogadtatást kapott az új Számlalista oldal, és nem ez volt az egyetlen szuper fejlesztés februárban

A Billingósok közel 85%-ának tetszik a megújult Számlalista oldal. Már csak ezért is sikeresnek könyvelhetjük el az utolsó téli hónapot. De vannak ám még újdonságok a tarsolyunkban. Nézd meg, mi minden változott és újult meg februárban a kedvenc online számlázódban!

Pozitív fogadtatást kapott az új Számlalista oldal, és nem ez volt az egyetlen szuper fejlesztés februárban

Februári fejlesztések és újdonságok a Billingódban

 Megszépült a Billingo Számlalista oldala

Felhasználói visszajelzések és közös tapasztalatok alapján került a megvalósítási lista élére a Számlalista oldal átalakításának terve. Az új felület egyszerűbb, logikusabb és átláthatóbb, amit az is bizonyít, hogy felhasználóink visszajelzése alapján 71,4%-nak kimondottan tetszik az áttekinthetőbb és egyértelműbb felület. További 12,9%-uk szintén a Tetszik gombot választotta, de ők ezzel párhuzamosan az észrevételeiknek is hangot adtak.

Ezúton is nagyon köszönjük nektek a visszajelzést, a véleményetek most is nyitott fülekre talált. 

A megújult Számlalista designban

  • új helyet kapott néhány gomb, 
  • ki- és bekapcsolható a diagram, 
  • átalakult a szűrő, 
  • megjelent egy új, tömeges műveletek kapcsoló,
  • megszépültek az ikonok, 
  • egyértelműbbek a NAV-ikonok, 
  • látványosabbak a számlastátuszok és –értesítések,
  • és ez még nem minden

Nézd meg képről, képre mi és hogyan változott »

Te már bekapcsoltad az új Számlalista kipróbálási lehetőséget?

A Számlalista oldal tetején ezzel egyidőben megjelent az Új bizonylatkezelés kipróbálása gomb is. Érdemes bátornak lenni, mert megnyomásával a Te Billingo fiókod is átvált az új designra.

Sőt, a funkció bekapcsolásával a későbbiekben is az összes korai elérésű funkció és felület megjelenik a Billingo fiókodban. 

A korai hozzáférést biztosító kipróbálási lehetőséget természetesen a funkció végleges bevezetéséig bármikor visszavonhatod. Ezt a Beállítások/Cégadatok menüpont alján, a Korai hozzáférés a legújabb funkciókhoz checkbox melletti pipa kivételével teheted meg. 

 Ha bármilyen hibát találsz a működés során, kérjük írd meg nekünk a hello@billingo.hu e-mail címre.  

Még több információt ezzel kapcsolatban ITT találsz. 

ÚJ: Kétnyelvű számlasablon a Billingóban 

Külföldi vevőid nem értik a magyarul kiállított számládat? Semmi gond!

A Billingóban mostantól kétnyelvű számlasablont is választhatsz, így az alapértelmezettként használt számlanyelv mellett a számlafeliratok angol nyelven is megjelennek. 

Ez azért jó, mert, ha a számlád alapértelmezett nyelve a magyar, akkor a kétnyelvű számlasablonnal kiállított számla nyelve magyar/angol, ha az alapértelmezett nyelv a német, akkor a számlanyelve német/angol lesz stb. 

Fontos tudnod, hogy a kétnyelvű számlán csak a számla elnevezései jelennek meg angolul is. A megadott termékek/szolgáltatások nevei ill. a megjegyzés rovatba írt szövegek nem. 

A kétnyelvű számlasablon a KATA, Master és Innovátor csomagokban ingyenesen elérhető. A funkciót a Beállítások/Számlatömb menüpontban tudod kiválasztani.

Csing, csing, fontos értesítésed érkezett

Ha szemfüles vagy, a felhasználói fiókod jobb felső sarkában már észrevehettél egy csinos kis harangot. Mostantól ez figyelmeztet majd, ha fontos értesítést, frissítési információt vagy rendszerüzenetet kaptál a Billingótól. A jól bevált, figyelemfelkeltő üzenetek azonban a jövőben sem tűnnek el. Szuper viszont, hogy ha a belépéskor nem tudsz velük azonnal foglalkozni, a csengőre kattintva később is visszanézheted. 

ÚJ: Módosító számla a Billingo API-n keresztül is

Új fejlesztésként jelent meg januárban a Módosító számla készítési lehetőség a Billingóban. A funkciót azóta még tovább fejlesztettük, így már az API-n keresztül is készíthetsz Módosító számlát. 

A funkció a KATA, Master és Innovátor csomagokban ingyenesen elérhető.

Újdonságok webáruház tulajdonosoknak

Automatikus fizetett státuszállítás az UNAS szinkronban

Mostantól, ha az UNAS webáruházadban fizetett státuszra állítottál egy rendelést és ezt követően szinkronizálod az adatokat a Billingóval, akkor a rendszer nemcsak létrehozza a számládat, de automatikusan fizetett státuszra is állítja. 

Hopsz, még egy feladatot és még több időt megspórolhatsz! 

Megjelent a Prestashop integráció legújabb, 1.2.4-es verziója

Már elérhető a Prestashop integráció legújabb, 1.2.4-es verziója. Javasolt frissíteni az új verzióra, mert fontos javításokat tartalmaz. Az új plugin az Összekötések/Pluginek menüpont alatt érhető el a felhasználói fiókból.  

Új fejlesztések felhasználóink visszajelzései alapján

Új információ az adatexportokban - Számla típusa

Felhasználói jelzésre érkezett az igény, hogy az Adatexportokban készített CSV és XLSX fájlokban a számla típusa is jelenjen meg a bizonylat sorában.

Ezúton is köszönjük a javaslatot, a fejlesztés elkészült. Így mostantól a fájl-okban is látszik, hogy hagyományos vagy elektronikus a kiállított bizonylat.

XML-ként csatolható a számla tartalma a PDF mellé

Szintén felhasználói kérésre készült el az új fejlesztés, amelynek köszönhetően a PDF-ben letöltött számlák mellé a bizonylat tartalma XML-ben is csatolható. 

Ez azért jó, mert a számlaképet és az adatokat így egyetlen PDF fájl segítségével töltheted le és továbbíthatod az ügyfélnek. És ő is ugyanígy töltheti le a bizonylatértesítő e-mailből. Ez az adatok felhasználását és tárolását is kényelmesebbé teszi mindkettőtök számára. 

Ez a fejlesztés nem alapértelmezett funkció, a Beállítások/Számlatömbök/Számlatömb szerkesztése menüpont alatt állíthatod be az XML csatolása az elektronikus számlához lehetőség bepipálásával. 

Nos, tetszenek az újdonságok? Próbáld ki őket a Billingódban =>


Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023